Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata, burtici ! Cum ati dormit azi noapte ? Sper ca ati visat frumos...
Vad ca ieri n-ati mai avut prea mult timp de DC, de fapt si eu am plecat de acasa de la ora 12.30 si m-am mai intors dupa 21.30, cam somnoroasa... Nu, nu am fost la cumparaturi , insa printre altele am fost si la o cununie religioasa unde am numarat 4 burticoase + nasa care nascuse de 2 saptamani ... Aaaa, si la un moment dat, cand am iesit din biserica, era cineva cu o scoica din aia in care dormea un bebe... Era asa mic, Doamne, parca se pierdea in scaunelul ala... Ii aratam sotului meu si ne minunam amandoi... Era asa frumos, insa delicat si parea asa fragil... Si asa miiiiiiic ...
Alice, ce patut ti-ai luat ? Si noi vrem sa mergem maine la Babycomfort si pe urma mergem sa vorbim pentru restul mobilei, sa vedem cat ar costa daca am face pe comanda.
Annisia, ptiu, sa nu te deochi ! Fato, nu stiu cum erai inainte, da' acuma esti asa frumoaaaaaaasa ! Ptiu ! Ptiu !
Danielle , tare frumoase lucrusoarele ! Am vazut ca ai luat si mai maricele, nu numai de bebelus ( sau cel putin asa par in poze ). Cred ca e tare greu sa te abtii sa iei ceva, chiar daca stii ca nu o sa foloseasca imediat... Adevarul este ca sunt asa frumoase hainutele astea de copilasi... Hai ca acum ii faci concurenta serioasa lui Sim ( hihihi )
ramonaiani, amar, cred ca uneori va e foarte greu departe de tara, de cei dragi... Daca ati avut o relatie apropiata de parinti poate ca acum este cel mai greu, ca v-ati dori sa fiti impreuna, sa impartasiti momentele astea. Totusi acum distantele sunt relative, de exemplu noi stam in Bucuresti si parintii sotului in Constanta, dar ne vedem de 3 ori pe an; parintii mei stau in Ploiesti dar de la inceputul anului cred ca ne-am vazut de 4 ori... Suntem de 10 ani casatoriti si stam aici si ne-am obisnuit ca parintii sunt "departe", ca aici este casa noastra si cel mai bine ne simtim in ea, ca trebuie sa ne descurcam singuri si ca hotaram singuri ce si cum facem...
Cecilia , foarte frumos ce ne-ai povestit. Probabil si eu daca as fi ajuns profesoara, asa cum mi-am dorit initial, m-as fi atasat mult de "copiii mei" de la scoala.
Bee , sper ca a fost bine la nunta.
Fetelor, pot avea si eu parola de pe contul de email ? As vrea sa ma uit pe legile alea care le-a pus Sim acolo, ca trebuie sa-mi scriu si eu cererea pentru prenatal. Multumesc mult !
Va doresc o duminica placuta, sa va odihniti, iar celor care mergeti la cumparaturi va urez mult spor !

Luy 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, ieri am fost cam aglomerata si am venit tarziu de la masa. Nici prea in forma nu am fost. Azi nu am chef de nimicuta, poae fentez pe tati sa mearga numai el cu fata la plaja.

Rox 32+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata gravidutelor!

Devylla
, felicitari pentru absolvirea cursului!

Cecilia, felicitari pentru rezultatele bune obtinute de elevii tai!

Andries, merci frumos pentru descrierea ref la furia laptelui.

Fetelor, ce facem ne vedem pe 12? cand pot veni si Andreea si Roxana.

Eu am fost pe la cumparaturi cu sotul, si nu am mai apucat sa scriu. Vineri am trecut pe la magazinul indicat de Cecilia, din Auchan. Eram si cu soacra cu noi, si a cumparat o salopeta, un body si o caciulita pt bebelina, mai multe nu am apucat ca ne grabea sotul.

Dragut magazinul la care a fost si Cecilia, mai vazusem un Happy Baby, ca am unul pe langa mine, dar aveau si articole diferite. Mie mi-a placut un model de la Brevi, dar nu ii place sotului, fiind prea micut. Cred ca o sa ramanem la cel de la Miniblu.

Ieri am fost in vizita la bunicul meu la clinica de geriatrie de la Otopeni, ca e in vacanta 3 saptamani acolo. Si la intoarcere, am colindat prin Ikea cu mama si sotul. Am achizitionat un dulap, bavetele si paturica pentru bebelina, si o biblioteca pentru noi. Cand am ajuns acasa pe la 5, s-a apucat sotul sa monteze mobila. Avea jucarii noi! Si seara l-am scos la o terasa sa se relaxeze ca a muncit mult.
Am vazut si la Ikea o masa de infasat destul de practica, care poate fi mutata usor.

Acum plecam la o plimbarica, v-am pupat

Mandarinutza 31+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burticute faine
tuuuuuu Annisio asa m-ai facut sa imi fie dor de casa,de gratare cu prietenii si familia,de padurile verzi si meleagurile Romaniei (am dat in melancolie )dar mi-au dat lacrimile cand am vazut ce poze beton,distractie si relaxare.ai vazut ce gradina am eu?zici ca stau intr-o camera fara acoperis.na...e oribil
luy hainutele sunt toate ptr. bebelini de 0-3 luni.numai niste body-ury si alte cateva lucruri sunt ptr. nou nascut.ca sa am in ce pune bebele cand e micut micut.
alice nu imi zi de harnicia de dimineata.exact asa ma prezint si eu.ma trezesc pe la 6-7 si prima data incep sa fac curat prin casa,apoi intru sa vad ce ati mai scris si imi fac o cafea.
nu pot dormi si gata,iar seara ma bag la somn pe la 12-12:30
sunt o harnicatura curata

va pup si va doresc o duminica superba

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

Mandarinuta, ma bucur ca ai gasit magazinul si ca ti-a placut.

Referitor la intalnire, eu nu am nimic impotriva datei de 12, fixati ora si locul, ma conformez.

Anisia, ai mare dreptate referitor la timpul ramas pane ne vom tine puiutii in brate, abia astept, desi ii spun lui bebe Cristian sa nu se grabeasca. Asa este, timpul a trecut asa repede, uneori ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred, parca mai ieri am aflat mult asteptata veste.

Mami25, ai gasit de imbracat??????????? dane o veste, vad ca suntem multe care pe 21 mergem la nunta, desi tu trebuie sa fi cea mai frumoasa.

Gata plec la curte la niste prieteni la gratar, intru mai tarziu.

cecilia,31+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Apar si eu azi ca ieri a fost o zi mai naspa (contractiile mele s-au intrecut cu gluma), azi e mai bine.Annisia, iar incepi cu nascutul, poate pe la sf lui august, in nici un caz la sf lui iulie, eu nu ma bag mai ales ca atunci e si ziua mea, apoi ziua fetitei mari pe 9 aug, deci asta din burtica sa isi astepte ziua ei (undeva dupa 10 aug e ok ),Mai ales ca eu nu am pregatit nimic, am luat doar cateva lucrusoare.Mandarinutza, Danielle, voi v-ati pregatit serios, de Sim nu mai vorbesc, acum o sa fie si mai greu sa asteptati bebelinele.Luy, pt unii e greu sa aibe parintii departe, pt unii ca mine e greu sa fie si parintii si socrii in acelasi oras si cartiere apropiate (dar si daca ar fi departe le-as duce lipsa) cine sa ma inteleaga.Alice tu o sa folosesti galador si pt bebe, de care ca erau mai multe?Gabriela astept si bebelina asta apoi le bag pe amandoua ce sa fac am gargauni la capMyral31+

Mergi la inceput

Annisia la ce burtoaie ai te inteleg ca ti se pare putin timpul ramas, eu nr. zilele si parca trece greeeeu, burtica mea e mai mica dar sa stii ca am inteles ca conteaza mai mult varsta lui bebe decat greutatea lui atunci cand se naste, desi un bebe mai gras eu cred ca are mai multe sanse decat unul mai slab de aceeasi varsta. Of, si eu as sta la curte ,la aer la mama, la un gratar poate asa as avea si mai multa pofta de mancare sa o mai ingras pe bebelina, dar ce sa fac nu pot sa stau departe de casuta (adica apartamentul meu) nici macar cand e sotul plecat.Myral31+

Mergi la inceput

Sper ca nu plecati si astazi toate sa raman singura pe aici ca ma supar si ma duc sa mananc apoi ma bag la culcarica. Glumesc, ma bucur pt voi ca puteti sa va plimbati, sa plecati la gratare, la cumparaturi. si o duminica superba sa aveti ce povesti deseara sau maine dimineata. Eu o sa citesc pe la celelalte odisei.Apropo am vazut o gramada de poze cu bebei si mi se pare ca toti seamana, ca zicea cineva de incurcarea bebelusilor, nu e de gluma.Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nu, myral, n-ai ramas singura, bantui si eu pe aici. Sunt singura acasa si mi-e o leneeeee... De fapt de dimineata, dupa ce m-am trezit, am mancat ceva, am scris un email, am intrat pe DC si am vazut ca nu se trezisera fetele, la televizor nimic, asa ca m-a apucat somnul si m-am dus in dormitor, unde am adormit imediat, din fericire si vecinii nu au mai bocanit/dat gauri in pereti. Asa ca m-am trezit pe la ora 12
Sper ca sotul meu sa nu fie prea obosit si sa aiba chef sa iesim pe undeva ( se intoarce dupa-amiaza ), ca daca nu... cred ca o sa prind radacini aici
Roxana, vezi sa nu iei tot soarele de pe plaja ...

Va pup !

Luy 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Myral nu esti singura,sunt si eu pe aici.Toata ziua pe acasa,poate diseara iesim la o plimbare,o terasa ceva..Ma gandeam sa fac niste clatite,dar mi-e cam lene.Ieri cred ca am experimentat si eu niscaiva contractii,am avut asa ca niste pulsatii in partea de jos a burtii,dar nedureroase...
Annisia ti-am vazut si eu pozele si esti tare dulcica si...chic ca de obicei.Tare as vrea sa mai ies si eu din orasul asta sa ma duc undeva sa ma mai ozonez la creier...Eu mai am de asteptat cu livratul de bb pana in octombrie sau poate sfarsitul lui septembrie?Vroiam sa te rog,ca tu le ai cu numele,poate imi dai si mie idei ce ar merge cu Bogdan(asta e numele de familie) pt. o fetita.

Dana 27s

Mergi la inceput