"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (7)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
noi suntem intr-o mica vajaiala prin Bucuresti.Am fost la ecografie.Bb Gheo e mititel, da sanatos. Si da din picioare mult mai tare decat Sofia in aceeasi perioada de viata intrauterina. Ea a dat insa din gura dupa ce-a iesit.sa vedem acum ce ne-asteapta
pana si la busteni a fost f f f f cald. Inimaginabil de cald.Deci am fost f pleostota si depresata, si deloc intelgenta.Insa am citit Cronica pasarii arc de Murakami () si Scarile Levantului de Amin Maloouf.Acum sunt pe la jumtataea Samarkandului, si vreau sa-mi cumpar Periplul lui Baldassare.
voi ce mai faceti? cum mai e la Nord? cum o fi fost la barcelona? Doruleatza ce mai zici? Sofia a fost in culmea incantarii absolute cu cariocile alea. Fiecare are alt miros, dacanu stiati, oameni buni:))).Siparfumu l-am lasat la bucuresti, ca era in stare sa se dea nonstop. A declarat ca asa cadou exceptional n-a mai primit de muulta vreme
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
mihaela_s spune:
Asa Adeluci, trebuie sa ne impulsioneze cineva...dar tu nu ne spui nimik?
Noi suntem singurei porumbei...Diana in tabara in Ungaria, Silvia la mama, ca s-a "dat" vacanta si la caminul ei. Aseara am fost sa o vedem pe Diana, e aici aproape la 45 de km, pe malul Tisei, o zona linistita cu aer curat...se simte foarte bine. Am ramas aseara la o "mica" iarba verde, cand am ajuns se prajea slanina, kaiser si carnat, am fost invitati sa luam si noi parte la eveniment si n-am refuzat . Pacat ca n-am putut stinge cu nimic , eram cu masina(adica sotul, dar n-am putut sa-l tradez ).
lil' cum fu la Lisabona? Caldura maaaaareeeee?
dorulets ati rezistat la caldurile de la romanika?
rayu voi????
sabinuts pupicei Sofiei si lui Gheo...cat mai ai?
Noa poate am vorbit cu concediile, dar nu-i bai, s-or intoarce ele...
Mihaela si fetele mele
mara03 spune:
eu nu sunt in concediu dar am absente motivate. peste doua saptamani, maxim trei ne apucam de lucru la casutza. avem aproape de toate: credit aprobat, acte, diriginte de santier...nu ne-am hotarat inca asupra constructorului dar saptamana viitoare o vom face si pe asta.
fetele de acasa, ma bucur sa va mai vad scriind pe-aici.
sabina, ma bucur ca bebe gheo e vioi si sanatos. mai e putin si-l tii in brate! pupici si pentru micuta sofia.
mihaela, ce bine va e voua "singurei porumbei"
adela si irimell pupicei si pentru voi, si scrieti mai des pe-aici.
tre' sa fug, ca majestatea sta langa mine sa-i fac loc la calculator, vrea sa se joace cu thomas, bineinteles
aaa, am uitat sa va arat casutza, deocamdata pe proiect...
lilanda spune:
Helau dragilor!!
Aterizai si io acu doo nopti si ieri a trebuit sa ma ajustez la vremea de pe-acilea.. noroc ccc ca azi iesi soarele si se mai incalzi, asa de vreo 20 de grade!! Adeluctzo, imi zise Niels ca in sudu' Suediei chiar o si nins Asa ca va imaginati voi socu' termic de la 42 de grade ziua, la alea 14 de le-ntimpinai la Bruxelles!!
Lisabona e un oras incintator; e romantic si cumva vetust...mi-a placut tare mult. Cind am timp, o sa selectionez citeva din alea 500 de poze si am sa le pui la album. Atlanticu' e in schimb, cam furios si noroc de piscina de la hotel, de putui face ceva plaja, fiindca alminteri m-am trezit cu prosopul pe apa, luata de val cum s-ar zice ( nu stiam io de ce loclanicii stau la plaja, la o distanta considerabila de mal, ba uneori chiar pe stinci ). Mincarea si vinu' bune rau...asa ca primu' drum de-l facui azi dimineata fu' la sala .
Irimell, cind vii in Norvegia?? Hai ca poate prindeti vreme frumoasa in august!! Si da, limbile scandinave au cele mai multe vocale!! Noua de toate, iar cel putin 5 din ele se pronunta in trei feluri diferite
miha, voi cind va faceti bagajele???
mara e suuuperr casuta!! Cind e gata?? :-))
Sabina, nu-i asa ca Maalouf e fermecator?? Io am citit de el doar Periplul si Stinca lui Tanios...si chiar asa, cit mai ai???
Va pupez pe toti, numitii si nenumitii ...da' oare mama rayu s-o-ntors?? S-a vazut careva cu ea??
Sabina spune:
Mama rayu nimic nimicutza. habar n-avem.
io mai am aprox 6 sapt.In teorie.In practicabineinteles ca mai putintel, sper ca nu cu mult:)
absolut fermecator Maloouf, sunt de acord!!
ahhh, Lisabona. Avem un prieten concert maestru la orchestra nationala portugheza.Si il vom vizita in mod sigur, ma bucur mult ca-mi dai
asa vesti bune despre oras, unora dintre apropiatii mei, (cam inculti asa ), nu prea le-a placut.
Maraaa, ce-mi place casuta!!!
Miha, asa deci, porumbei, porumbei.Profita cat poti.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
doruletz spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
Noa poate am vorbit cu concediile, dar nu-i bai, s-or intoarce ele...
nooo, si io-s p'acilea da' n-avusei nimic interesant de zis.
In romania ne topiram de cald insa cu toate astea tot am reusit sa acumulez vro 2 kile (constituite in principal din galuste cu prune). Ca sa nu mai zic de haltele pe care le facuram zilnic la cofetarie (sub pretextu aerului conditionat).
Acu astept episodul doi al vacantei ca sa dau jos kilele din primu episod.
Mara, casa arata super pe hartie, in realitate o sa fie si mai si, sper ca n-oi invita si pe noi la bere pe terasa aia cu braduti.
sabina, ma bucur ca bebe e bine si ca sofiei ii placura cariocile cu mirosuri. Auz, da' anu trecut pe vremea asta nu faceai cinste p'aicea? anu asta nu mai bem nimic? (tu nu, da' nici noi?)
La Multi Ani, sa fi fericita si iubita si sa fie totul asa cum iti doresti!! (sper ca nu confundai zilele)
gata, poate mai viu io pana nu decolez
Sabina spune:
hehehe:)
Poftiti, poftiti!!
io o sa faco excpetie si-o sa beau un pespi, ca mi-e pofta, nah!
:)
arboria spune:
La multi ani, Sabina!
eu am venit putin cam bulversata din vacanta asta lunga, asa ca revin in poiana cand mi se aduna gandurile.
totalul a iesit cu plus, oricum
Pegasis spune:
Bine v-am gasit! Pina-mi revin dupa vacanta , ascultati www.youtube.com/watch?v=tGnCgf2rwJ8" target="_blank">hitul verii la turci. E o adevarata isterie in discoteci cu melodia asta. Recomand boxele la maxim .
Am peste 1000 de poze de descarcat si 17 bagaje de desfacut. Aoleo maica.
Sabina, te pup si La multi ani! . Sa stii ca m-am gindit la tine -- ma-ntrebam daca te mai gasesc x2 au ba. Ma bucur ca esti bine.
Revin.
lilanda spune:
La Multi Ani, Sabina Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii!! Cit despre Lisabona, sa va pregatiti serios de hiking ca totul e un deal si-o vale pe-acolo :-))
(in weekend am sa sui niscai poze, sa vezi si tu cit farmec are orasul asta!!).
Bre, nea Sandala ala turc o face pe-a Enriche, nuuuu??? Languros tot, asa ceva .