"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (7)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela_s spune:
Hej si de la mine!
dorulets, nu stiu daca ai citit despre Gaudi, dar toata lumea spune ca a fost "putin dus". Chiar din copilarie a fost ciudat, iar ca student nu s-a remarcat...am vazut recent pe Discovery un documentar despre viata lui si spuneau chiar ca ar fi murit virgin...deh, geniile astea! Citeste pe wikipedia despre el, pe mine m-a fascinat. Si da, trebuie sa vezi cu ochii tai...
Bagajele? Ce-s alea? Nu, inca nu m-am apucat...oi face-o si pe asta, dar n-am curaj inca...
Sabinuts, eu o sa fiu pe drum in momentele magice cand il vei tine pe bb Gheo in brate...iti doresc de pe acum sa fie intr-un ceas bun, sa treceti amandoi cu bine si sa fii cea mai fericita mamica atunci cand iti vei vedea copilasii impreuna.
lorelai, pelerine de ploaie nu am de unde lua, ca la noi inca e canicula :)), dar sigur voi gasi acolo, trebuie sa fie ei pregatiti, nu?
Spor la treburi si o zi faina!
Mihaela si fetele mele
mara03 spune:
hop si eu sa strig in gura mare:
gaudi!!!! doruletzu', mie tocmai de aia-mi plac casele lui, ca par rupte din poveste, ireale...daca la-as fi vazut desenate si m-ar fi intrebat cineva, as fi zis ca o astfel de casa nu poate fi construita.
lorelai, si eu iti multumesc pentru link. e suuuper!
cat despre poze, nici nu stiu cu cine sa incep: cu peisajele de vis si cu nisipul de sahara din lanzarote, cu paradisul mexican al lui doruletz si cu frumoasa si scumpica de alexandra (m-am uitat la filmuletzul cu pasarile din valladolid de vreo trei-patru ori ), sau cu barcelona de poveste a lui gaudi si faimoasele de acum pelerine de ploaie rosu/albastru.
mihaela, vad ca esti foarte efervescenta ca sa zic asa. cred ca-ti prieste postura de casnica, sau cea de "facatoare de bagaje"... s-aveti spor!
sabina, ce repede a trecut perioada sarcinii! (pentru mine ). parca nu-mi vine sa cred ca e asa aproape marele moment. pup burtica (si pe bebe gheo cel finut). sa mai vii pe la noi pana atunci.
lilanda, ce e cu las meninas ale lui picassso? eu am auzit doar de celebrul tablou al lui velasquez, dar de seria asta de 10 tablouri ale lui picasso nu stiu nimic...
ps despre casa: la sfarsitul saptamanii asteia iesim din pamant, adica va fi gata fundatia (care e cea mai grea parte la casa noastra, se pare), asa ca dau de beut, dar numai la momentul potrivit.
mai vin io!
Sabina spune:
cum sa nu mai trec p-aici? pai sunt inca singurica acasa, ce treaba am
Miha...valeu cu bagajele. sfatul meu: tot ce poti cumpara de-acolo, cumpara de-acolo.Nu te incarca cu un milion de chestii. Stiu ca poate fi mai avantajos financiar sa te duci cu mai multe...insa de fapt, pe termen lung, stressul asta al impachetarii/despachetarii si dupa aia aruncarii e mai costisitor. Parerea mea:)
Mara...wow, da voi sunteti tari cu fundatia. Nu va grabiti, important e sa fie bine infipta casa :).
Sa stii ca si pentru mine a fost destul de scurta sarcina asta.
La Sofia eram muuult mai tanara si inconstienta, nu eram aproape deloc centrata pe copil.Eram si stresata ca la o luna dupa nastere incepe facultatea...acuma voi face pauza oficiala la neuroni(neoficial ei au luat pauza de cum am ramas gravida), ca am intrerupt doctoratul un an de zile.
Doruletule, Muneca e mortala, ca de obicei. N-am apucat sa ajung la Pascal Bentoiu.insa, la toamana se fac achizitii din nou la Uniune, trag deci nadejde ca in 2 luni cel tarziu sa aiba cartea pe masa in Biroul Uniunii:) Ca ma duc acolo cu o piesa.
Daca nu, gasesc eu o solutie sa-i parvina, dar toata vara asta excesiv de caniculara chiar n-am avut cum, nici pe el nu poti sa-l scoti din casa, nici eu tot orasul pana la el nu m-am incumetat....
Transmite-i lui Alain toate laudele noastre!!
gaudi...bineinteles ca a fost sarit de fix!! da mie imi place!!! Intr-adevar, cand le vezi pe viu, e altfel decta in poze.Parol!!
va multumesc din suflet pt urari si ganduri bune. Ramane de vazut daca Dumnealui, bebeloiul, sta cuminte pana pe 6 :)))
Lorelai, interesanta paralela ta canado-suedeza. Eu una cred ca m-as simti cam stinghera dincolo de ocean.Europa e mai aproape de firea mea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Rayuela spune:
Am venit de vreo 3 saptamini,dar nu am apucat sa viu prin poiana!Iar in Romania,am avut un traseu de invidiat,trenuri,drumuri,famelie mare,rubedenii,balamuc,asa cum ne sta noua bine
Nu am apucat sa cetesc,nu am apucat sa vaz poze,daca imi face si mie cineva un rezumat,as fi recunoscatoare!
Si mai am si starea aia de greatza ,cind ma intorc aici,stiti voi..nu o iau de la capat...o sa-mi treaca:)
Bubu a fost cam www.flickr.com/photos/10458757@N08/1264775151/in/photostream/" target="_blank">asa in concediu.In trenuri a fost foarte www.flickr.com/photos/10458757@N08/1264778133/in/photostream/" target="_blank">cuminte,la mare www.flickr.com/photos/10458757@N08/1264780169/in/photostream/" target="_blank">i-a placut,noroc ca tac-su a fost cu www.flickr.com/photos/10458757@N08/1264771403/in/photostream/" target="_blank">controlu sa nu ne faca de ris:)).Si si-a tras si un www.flickr.com/photos/10458757@N08/1264767785/in/photostream/" target="_blank">gagic,ca anul asta nu am apucat sa ne vedem cu Raul al Claudelului,acu stiu io ca nu se supara...a fost numa o iubire de-o vara,nici nu mai stie cum il cheama pe piticu pe care-l tinea de git:)Ce misto e sa ai 3 ani:))
Noi am tinut-o numa prin restaurante,mese copioase si balamuc...asta e concluzia!
Pupez poienarii!
lilanda spune:
Bonsoir, bonsoir
Ajunsei doooar putin mai devreme de la Flensburg, unde m-am intilnit cu Irimell. Da, da, da, cu Irimell din Japonia, in Germania. E o suuuper draguta, nici n-am idee cind a trecut timpul (ea a pierdut si-un tren, da' asta ca am ratacit drumul carte Gara :-) In doua ore insa, l-am gasit!).
Cit despre Gaudi si io cred ca a fost un geniu nebun Vorbeam azi cu Irimell despre el si spunea ca: "pacat c-a murit asa devreme!!!" :-)). Am inteles ca ea a avut sansa sa vaza si Palatul Guell din Barcelona, pe care io l-am prins acoperit, in renovare :-(( Noi planuiam si o excursie, de o zi la Girona, unde este www.salvador-dali.org/" target="_blank">fundatia Dali, insa cum in ziua aia se anunta ploaie grea, am anulat aranjamentul!! Btw, mara, am sa scriu miine citeva cuvinte despre seria lui Picasso si-ti trimit link :-) (azi is flenduri, ca am shoppat ).
Sabina, cred c-abia astepti sa nasti, ori nu??? :-)
miha, vezi, nu ocupa bagajul cu flu-flu-uri, cu pantofi cu toc ori de gala, ca pe-acilea n-ai unde sa le porti!!! :-))
Pupe evribadi...:-)
mihaela_s spune:
Ah, sigur ca-mi prieste acasa, chiar daca nu fac inca bagaje...oooo salutari Rayu, rezumatul meu e ca in 6 septembrie seara suntem in Visby . Imi pare bine ca v-ati simtit bine la romanika, noi abia asteptam sa ajungem in sverige...
lil' stai calma ca nici n-am pantofi cu toc si haine flu-flu, sunt genul sport, am sa ma integrez perfect
mara, spor in continuare cu casuta, vad ca au venit ploile, sper sa terminati la timp fundatia.
Sabina din nou.
sigur mai viu!
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
gush...mai scriu una si ma duc la culcare, ca nu vazui
mama rayu, fusei atentionata ca ai revenit...te pup ...da' va facurati de cap,aaa?
Sabina spune:
Rayu, tot pe 6 Sept se naste bb gheorghe, joia viitoare e ziua de foc la scandinavi:)
bine-ai revenit, Bubu e totala comme d'habitude!
aici ca rezumat geenral as putea spune ca toata lumea s-a distrat prin destinatii care mai de care mai exotice, in timp ce balena sefa a stat si-a clocit linistita la Busteni:))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
doruletz spune:
nseara
rayu bine ai revenit, ce jmechera e bubu si ce mare s-a facut! mai treci p'acilea sa ne povestesti aventurile bubulesti din ro ca prea pare pusa pe traznai in pozele alea!
mihaela, nu citisem mai nimic despre Gaudi, am vazut si io ca toata lumea imagini razlete pe ici pe colo. Acu ma uitai mai atent si incercai sa-mi dau seama daca imi place sau nu. Cred ca, asa cum zici tu, trebe sa vaz la fata locului ca nu-mi dau seama, mi se pare ca un disneyland mai ciudat. Acu citii si io cate ceva despre nebunia lui, hahahah, se zice ca ii placeau ciupercile halucinogene, asta explica totul, acuma chiar incep sa il inteleg Asta imi aminteste de van Gogh si tratamentul lui cu digitalina care il facea sa vada lumea in galben. off, numai geniu sa nu fii!
mara felicitari pentru fundatie, se misca repede lucrurile vaz! Hai ca mai avem putin si bem sampania pe terasa! merci de complimente pt alex, in filmuletu ala povesteste despre dora tot cam cum povestea si tudorelu despre thomas ... numai ca pe ea n-o intelege nimeni (in afara de "oů ça"??:))
sabina, transmisei complimentele, merci beaucoup, s-a bucurat tare mult. Chiar daca staturam putin la new york nu s-a lasat pana nu ne-a plimbat prin fata casei unde a locuit Dvorak cand a compus celebra simfonie americana si a trebuit sa-i vedem si statuia din Stuyvesant square.
Din pacate casa nu se viziteaza, acuma apartine spitalului Beth Israel, e doar o placa la intrare, la fel cum are si enescu la paris. Pana la urma m-am bucurat si io ca am ajuns si pe acolo, am dat peste stradute calme si parcuri umbroase.
Inainte de a pleca am recitit (a cata oara?) pasajele despre New York din Frumoasa adormita a lui Radu Tudoran, o carte care mi-a fascinat adolescenta. Si am dat acolo peste un fragment in care vorbea si despre Simfonia din lumea noua, i l-am tradus si l-a pus pe blogul lui despre Dvorak. Uite asa ajunge radu tudoran tradus in franceza.
(Cartea i-o dai cand va mai vedeti voi, nu e graba, nu te duce special pt asta)
lilutza, citii pe blogul tau despre gaudi, gata, trebe sa programez un weekend prelungit p'acolosa.
lorelai, e interesanta comparatia, mai zi-ne. ma surprinde ce zici espre clima, aveam impresia ca e cam la fel?! vez rayu ca se poate si mai frig ca-n suedia?:)
Fratilor, cica s-a desoperit in univers un www.dailytech.com/Gaping Hole Found in Universe/article8598.htm" target="_blank">imens "nimic" de "numai" 1 miliard de ani lumina. Cica acolo n-ar fi nimic, nimic, doar un.. "vacuum misterios"
Xeno, unde esti bre, vino si explica-ne ce e cu nimicul asta, o fi ala care da efectul homeopatiei sau o fi oare doar terenul de golf al lu DD?
mai viu io
speed spune:
de azi dimineata fetita mea e "senior infant"...vai ce repede a trecut vara asta... micuta nu a fost prea trista ca a inceput scoala,cred ca abia asteapta sa povesteasca cum a fost in vacanta...am vazut prin geam ca si-a ales o masa din fatza clasei,impreuna cu cele mai bune prietene ale ei...daca nu le muta invatatoarea or sa stea de povesti tot anul....
lilanda,ce frumos ca te-ai intilnit cu irimell! nu ma mir ca a scapat trenul...
mara, cum merg treburile cu fundatia ca saptamina se apropie de sfirsit?
mihaela, sa-ti tihneasca odihna acasa...eu mai am inca niste tzoale cu care am venit din Romania acum...100 de ani,nu le-am mai purtat niciodata dar le tin pentru valoarea sentimentala...
sabina,nastere usoara ! suna frumos 6 septembrie ca si zi de nastere... ati terminat toate pregatirile/cumparaturile? mie tare mi-a placut perioada aceea inainte de a se naste micuta cind umblam dupa carucior,patut,hainute,pampersi etc etc.
emerald isle