Sunteti vigilente?
Raspunsuri - Pagina 2
camelia-daniela spune:
Bravo Maudi, si eu gindesc exact ca tine...si incä ceva...eu am väzut intotdeuna gelozia, ca pe o boalä!!!
Culmea este cä eu nu am fost geloasä, in schimb, am avut de suferit din partea geloziei lui!!! Ajunsesem, la un moment dat sä-mi fie fricä, cind se uita un bärbat la mine...adevärul este cä-mi fäceau si complimente, dar el fraierul nu intelegea, cä reactia potrivitä in cazul ästa era sä se fäleascä!!!
Dupä citiva ani de indoctrinare, am reusit sä-l aduc pe calea bunä!!!
Acum chiar ii povestesc, ce complimente primesc, sä väd dacä mai are recidive, dar se pare cä acum stie lingä cine stä.
Dar ce e mai important, zic eu, este siguranta de sine, pe care am simtit-o din mesajul täu!!!
Si eu sint plinä de mine, nu-mi place sä mä laud, mai bine astept sä mä laude altii...dar primordial este sä stii cine esti!!!
Salutäri de la Berlin,
Cami.
maudi spune:
salutari din Kansas City, draga mea Camelia-Daniela, si eu te admir pe tine :) stii ce imi place cel mai mult in ce te priveste? ma refer aici pe forum: diplomatia folosita cind spui lucrurilor pe lume ;)
cu drag,
ana
roxanal spune:
da de unde, genul asta de vigilenta este deplasata in cazul noastru..in primul rand ca m incredere in el, pai altfel as fi inebunit, cu siguranta..pai la cate case frecventeaza el zilnic, cate sedii de firme(lucreaza la o firma de calculatoare, deci se plimba peste tot), etc, cred ca as inebuni sa stau sa ma gandesc ca el in timpul ala ma inseala
si i-am si spus, daca o face si nu-l prind, treaba lui, conform dictonului "hotul neprins negustor cinstit" dar daca vreo-data il prind, i-o tai, asa i-am zis, plus ca se poate sa ramana fara noi, fetele
asa ca eu sunt linistita
Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva
camelia-daniela spune:
Maudi, sau Ana ( acum m-am obisnuit cu Maudi... )
Merci pt. flori!!!!
Numai bine!!!!
Cami.
petruta spune:
quote:
Initial creeata de anis
Ma intrebam asa ca idee, cate dintre noi sunt vigilente si isi supravegheaza discret sau mai putin discret sotul ca sa nu fie inselate......si cate dintre noi nu fac asta de teama sa nu descopere ceva "urat" care le-ar produce suferinta??
Pupici
AniS
Tot ca idee Anis te-ai intrebat citi dintre ei sunt vigilenti ?
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
coral spune:
Nu sunt vigilenta si nu imi place starea de spionita intr-un cuplu, daca vrea sa faca ceva, face - pot sa il pindesc 24/24. E un proverb, de ce te temi de aia nu scapi. Nu ma tem si chiar nu imi pasa. Daca e sa fie ceva o sa vad cum tratez problema la timpul respectiv, nu are rost sa imi amarasc zilele.
There is a difference between knowing the path and walking on it.
romana_74 spune:
o RELATIE ADEVARATA SE BAZEAZA PE INCREDERE RECIPROCA...Nu cred ca as fi in stare sa il insel, dar nici nu cred ca el m-ar insela. Acum daca m-ar insela,, cred ca l-as ierta. Nu cred ca merita sa strici o casnicie pentru o gresala mai mult sau mai putin omeneasca! Lasa ca tot acasa vine...
romana
rs-143 spune:
Nu sunt vigilenta desi ar fi trebuit cu cativa ani in urma cand nu eram casatoriti a calcat un pic stramb dar l-am iertat .....oricum am incredere si nu sunt geloasa din fire si plus de asta nu am pe ce ...programul lui suna cam asa ...servici casa si iesirile sunt impreuna ...eu sunt mai zanateca eu plec fara el pe care il las in fata calculatorului si daca ma intorc dupa "n" ore tot acolo il gasesc cu cosul de gunoi plin de ambalaje de ciocolata ....
si sincer ma bucur de acelsi sentiment din partea lui ....(cel de incredere si dragoste )
Va pupici si sa auzim de bine
khristin spune:
Mai da aici e paradis curat ...nici una din femei nu e vigilenta, si toate se bazeaza pe incredere reciproca...mai ce noroc pe barbatii astia ai nostri ca ne-au gasit !!!
Cristina
Yasmine spune:
Nu exista lacat pt. hotzi!
De ce sa-l supraveghezi, ca numai hotzului ii e frica de hotz!
Corinna