Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanici spune:
quote:
Originally posted by kmi78
Gata Roxi , m-am documentat ce este -ficat de gasca si am citit ceva daca nu stiai, are ca efect diminuarea colesterolui sangvin... imi cumpar si eu da' nu avem Carfur
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
asa Kmi gasca, rata, tot o zburatoare pe acolo. Asta cu colesterolul nu o stiam....desi are ceva grasime pe langa si e tare buna.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxygeo spune:
Buna seara stup!
Mihael@ scuipa-ne sa nu ne deochi
...da` noi asa dormim de ceva vreme...si cred ca un cuvint de spus a avut si biberonul
...

Apropo de comentarii si vecini
Noi stam la curte si avem vecini fata in fata cu grad de plasa, deci ne vedem ...ne salutam...sunt vecinii lu` mamaie de 50 de ani, sunt tot doua generatii in aceeasi curte, doar ca ai lor ceva mai mari...si ce credeti ca comeneteaza ca nu aud copilu plingind
..ei de altfel niste draguti...
iar la capitolu` comentrarii...nu va spun ca la servici m-au privit unii de ziceai ca mi-am abandonat copilu in padure...nu ca l-am lasat citeva ore cu una din bunici
sau au mai fost cazuri in care chiar am avut rabdare sa le raspund...in primele zile...si dupa ce le ziceam ca mi s-a terminat concediul postnatal si nu am vrut sa intru in cel de doi ani...rpicepeau intr-un final...si ii intrebam candid ce solutii imi ofera? atit timp cit inca n-am dreptul al concediu de odihna sau medical...trebe sa mai astept macar o luna
Aku macar nu mai imi bat capul si nu mai explic nimic la nimeni...Slava Domnului ca am un copil sanatos si cuminte...ceea ce va doresc si voua
Super fazele cu bebeii

La retete nu ma uit...ca io vreau sa slabsc
Apropo s-a apucat careva de sport...tratamente si chestii de genul acesta?
Pupici

Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
kmi78 spune:
Frumusel foc mai e fii'tu, nasucul il are la fel ca Timeea , iar ochisorii se inchid la culoare? l-a mostenit pe tati
cu alergarea o prietena m-a zapacit la cap si bine a facut ca mai fac si eu miscare in felul asta, avem planuri mari , sa alergam de doua ori pe sapt si sa mergem si la bazin; tu mai ai ceva kg in plus? eu patru toate colacel pe burta
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
roxanici spune:
Roxi, uite Kmi s-a apucat de sport sa ne faca in ciuda.
Kmi, da mai am si io tot 4, tot colacei pe burta.
Si da, raresu are ochii lu ta-su adica negri. Se mai minuneaza tata-su si zice uneori: "Uite are niste tente verzui rares la ochi" si eu ii raspund "Stai linistit, iar esti imbracat in camasa verde si se reflecta in ochii lui" 
Si la semnatura ta albumele sunt private si nu le putem vedea
BiancaM spune:
Azi avem 3 luni!!!
Am pus si noi poze la albumul cu 3 luni, si la cel cu albinute si bondarei(pe webshot).
Nu stiu bilantul, ca aici mergi tot la 2 luni la control. Dar de cantarit m-am chinuit eu luni si avea 6,1kg. MA gandesc ca pana acum a mai pus 100-150gr. De masurat, o sa incerc diseara inainte de baita.
Azi am observat-o cum isi tinea mainile una in alta si se uita la ele, iar ieri statea pe salteluta ei de joaca si se conversa cu o maimuta. Am filmat-o dar camera noastra le face mari, asa ca nu cred ca le pot pune pe undeva.
Cadou de ziua ei o sa-i facem un set de sticlute ca asta
Va pupam , ma duc sa mananc si eu ceva!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
roxanici spune:
inca ceva si ma culc....
m-am tot uitat la pozele cu toti copii si am remarcat ce mult s-au schimbat de la nastere pana acum. Si imi dau seama ca se vor mai schimba mult si de acum incolo si se vor face si mai chipesi si mai ochiosi 
Gata, noapte buna
kmi78 spune:
Roxanici, esti comica rau de cateva zile, sau nu mi-am dat eu seama pana acum; eu am vrut sa zic ca sunt negri ochisorii ca doua margele da' am zis ca poate nu vad eu bine;
eu sunt inebunita dupa ochii negri, sunt atat de patrunzatori , inca nu am intalnit o persoana cu astfel de ochi si care sa nu arate bine; Asa mi-am dorit si eu la Timi sa aibe ochii negri sau verzi, pana la urma cine stie cum se fac...
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
ioanaradu spune:
hai ca baietii mei s-au culcat si io n-am somn.
rebiana super covorase!
Mihael@ hi hi ... la faza cu campania!
roxanici da' ce-ai in borcanu' ala? ca merg si io maine la carefur sa iau unu' si-ti dau indicatii
.
intre timp am aflat ce ai in borcan ...
aaa ... l-ai si deschis ... bravoooo!!!
deci ... noapte buna ...
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
lilidana spune:
Mihael@,Kitty multumesc de aprecieri,azi-noapte nu aveam somn...
Carmen94,super-tare Darius,se ridica pe picioare!Si e mai mic decat David,trebuie sa ma pun pe exersat cu el
.
Am pus poze noi,care aveti timp poate vizionati
.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
albume foto
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75985946" target="_blank">slide David 1-2 luni
www.bebo.com/PhotoAlbumBig.jsp?PageNbr=1&PhotoAlbumId=4895816508&MemberId=4362272177&PhotoId=4895842071" target="_blank">nou!
asa stau eu pe fundic!
BiancaM spune:
Lilidana cele de pe bebo nu se vad..., dar celelalte sunt frumoase.
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)