Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
gabdyd spune:
Carmen, cred ca merge. aia hochland parca are un gust mai dulce si da o aroma buna cremei, dar merge si cu alte soiuri. 2 cutii cred ca inseamna cam 140 gr, adica 16 triunghiuri sau 8 daca faci la jumatate.
carmenefr spune:
Rebiana super covorasele de le-ai luat.Poate gasim si noi p-aci pa la capitala...
http://community.webshots.com/user/carmenefr
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
Mihaelaaa spune:
quote:
Originally posted by carmen94
La multi ani!
Ilinca bebe de Alionushca
Amalia Elena bebe de BiancaM
Carla Maria bebe de Katink
Mihaelaaa.................hait! ca am dat si peste reteta ta.am notat-o,dar poza nu reusesc sa o vad.
Carmen si Darius
am crescut
Poate merge acum?
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
roxanici spune:
iaaaamiiiiiiiiiii
am reusit sa deschid buclucasul borcan, 3 incercari, un cutitas rupt dar toate degetele la maini. Daca imi dati si o felie de tiramisu pot sa dorm linistita cu burta plina-n sus
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by gabdyd
Din seria vorbe tari de la copii, fie-mea zilele trecute,
dupa ce-am claxonat eu pe unul mai a injuratura asa, incepe sa strige ea din spate "mishca-te baaa, in p..a mea!"
Ca sa vezi! A stat prea mult cu tac'su in masina. ca pana sa nasc mergea numa' cu mine...
Diana, mami de Julie14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007

tare, tare JulieKarra, bravo pt. atitudine si nu-ti face probleme ca doarme prea mult, zi mersi ca e asa....ei trebuie sa doarma 13-14 ore la varsta asta...
Mihaelaaa,
voi chiar vreti sa ma trimiteti in bucatarie cu retetele astea ale voastre.Oricum, in seara asta am fost harnica, am gatit

Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)poze Stefania
am 3 luni
Mihael@ spune:
www.formula-as.ro/reviste_75866schinduful.html" target="_blank">schinduful - bun pt. alaptat
cred ca e bine de stiut si de aplicat in zilele negre...
o mamica de ian-febr. spunea ca a a avut efect imediat
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
martutza spune:
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor;sa fie sanatosi si ascultatori!
Am scris mesajul si din greseala am lovit mousul si duuus a fost.
Acu ma duc la culcare ca sunt rupta.""sa prins ca l-am dat in primire si azi noapte la 2 avea conversatii in program;la 5 la fel iar la 7 jumate era fresh can can.Nu a dormit azi decat de la 15-18 asa ca sunt rupta.Mi-a fost dor de voi de zorele, de pisici, de tiramisu si de pozici.Vazut - citi-vizionat.Maine incerc sa scriu ceea ce aveam de spus.
Sa nu uit.Nu mai puneti poze cu prajituri ca io trebe sa dau jos 10kg si voi ma omorati cu prajituri.Relelor..![]()
ps2: Duminica s-ar putea sa vin in IOR cu baietii mei la plimbare sa ne intalnim cu cineva care da hainute la copii nevoiasi.Poate punem de o intalneala ad-hoc.Pe la 18.30.E bine?
Noapte buna.
Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
kmi78 spune:
Fetele, am fost de am alergat in seara asta , am dat o tura de stadion si n-am mai putut; s-a simtit un an fara efort ; sper sa reusesc sa ma si tin de treaba asta;
in seara asta a mancat si Timi 180ml- record absolut la ea si a adormit mancand , a fost tare cumintica;
Karra , si Timeea doarme cam tot atat si nu pot decat sa fiu fericita, am zis ca daca de mancat nu prea mananca macar somn sa bage;
Roxi, m-ai facut curioasa cu continutul la borcanul miraculos, dar eu n-am mai auzit ... ce vrea sa fie mai exact? eu asa nu mai stiu ce sa mananc, ce sa mai imi cumpar , ca noi mezeluri nu mancam decat rar si at raman branzeturi, iar cateodata asa ma satur de tot
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
kmi78 spune:
Gata Roxi , m-am documentat ce este -ficat de gasca si am citit ceva daca nu stiai, are ca efect diminuarea colesterolului sangvin... mi-as cumpara si eu da' nu avem Carfur
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
roxanici spune:
Kmi, foie gras inseamna ficat de ratza pus intr-un borcanel...cu un pic de grasime, tot de rata. Nu stiu de ce imi place asa mult, e fin si cremos si...pur si simplu imi place. E specialitate ftantzuzeasca, nu stiu ce sa zic mai mult despre el...
Si adic tu te duci sa alergi pe stadion??? brava tie vrei sa revii la forma ....filiforma?!
Despre trigonella mai spusese si Andra odata de mult, cica e buna intr-adevar.
Gabdyd
adica Julie a vorbit asa amabil??? ![]()
am mai pus niste poze cu raresu incepand de aici OOOOffff iar am incurcat albumele...o sa sterg pozele de aici sa le pun la mine, ca acolo vroiam sa le pun da eram logata cu userul comun
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

14.11.2003 si de