Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Despre copil marait, eu o pun in carut, cand vad ca vrea sa doarma, e mataita. Si o fac o tura,2,5 de sufragerie, apoi du-te vino pe marginea covorului, sa creada ca mergem prin gropi.Afara ii place enorm prin gropi si pe piatra cubica.

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxana nici n-ai pretentii ... vrei sa te strige deja?

Carmen super tare

Rebiana super covorasele!

Paula multa sanatate

Despre menstruatie... trebe sa va protejati chiar daca n-a venit pt. ca ovulatia are loc inainte cu 2 sapt. de mentruatie... si cum nu stii cand apare... poate apare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Raluca, poate nu i-e somn aadevarat, incearca alte activitati. Vorbeste-i, canta-i explica-i ca mama lui nu mai poate si ca i-ar placea un bebe care sa o lase macar jumate de ora linistita, plimba-te prin casa cu el si arata-i unde au fost zorelele, fa gimnastica cu el, atrage-i atentia cu ceva. Stiu ca e usor sa vb si mai greu sa faci, dar si io patesc cu raresu la fel si atunci ma apuc de povestit cu el, il duc sa vada dracena jumulita, il mai duc la oglinda, mai deschi geamul sa priveasca afara, etc. Si rares tipa si ma scoate din minti cand face asa dar asta e....tb sa facem fatza.

Ioana, cu borcanul borcanelor nu reusesc, asa mi-a explicat si sotul....cre;ca pana marti ma satur numai cu privirile. Conserve si borcane normale deschid fara pb da asta e blindat bine, mama lui de borcan afurisit...

Mai pisica mea a innebunit, e asa de privata de afectiune incat acu numai dupa mine sta. Stateam cu raresu in brate pe pat si ne luguleam si hop si ea sa il calareasca pe Rares; n-a mai facut niciodata asa, abia se apropia de el sa il adulmece un pic.

Rebiana, f faine covorasele, super cu transformers nu aveau?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Sunetele lui bb ,
si eu am inceput sa imi fac campanie,
cand ne giugiulim ii spun ma-mi,
si ea se uita la mine si da din gurita dar nu zice inca.
pe langa inggg si alte cele a mea zice si uuuu ca maimutica si isi indoaie gurita aia de-mi vine s-o mananc.
si cred ca are ceva samanta de scandal ca sa vezi ce ne mai certam cateodata, intai ma cearta si apoi incepe sa planga.
Roxi, mai ai ceva de asteptat pana la "ma-ma" .
tare haioase covorasele, Rebiana!
pt fetele cu replici bune la lumea nebuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Nu pot sa ma abtin sa nu ma laud si eu cu retete mea de Tiramisu:

INGREDIENTE:
-2 Pach piscoturi (400g)
-500g Mascarpone
-4 oua
-150g Zahar
-10 linguri Amaretto
-1 cana cafea tare cu zahar,rece
-10g Gelatina
-Kacao praf

-Galbenusul se amesteca bine cu zaharul.
-Apoi se adauga Mascarpone,Lichiorul si gelatina si se amesteca pana se face o crema
-Se pune apoi albusurile batute spuma
-Piscoturile se inmoaie scurt in cafeaua pusa intr-un castron intins
-Se aseaza un rand de piscoturi inmuiate in cafea pe fundul unei tavi.
-Se intinge o jumatate din crema.
-Se repeta inca o data operatiunea.
-Se tine in frigider cel putin 3 ore
-Inainte de servire se presara Kacaoa praf.

www.onetruemedia.com/otm_site/edit_bin_media?work_id=3252546&bin_media_id=9179152%2C1&step=sequence" target="_blank">Aiciaveti o poza cu ce mi-a iesit

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

offffffffffffffffroxanici, ce bine stii sa pui tu sare pe rana! zorele zici? dracaena jumulita? n-am recuperat zorelele! vecinu n-a venit acasa se pare. dimineata beletul era in usa neatins si l-am luat. ma faceam naibii de ras cu balariile mele. asa ca zorelele atarna si acum in pom, pleostite si vestejite. sa nu crezi ca nu m-am uitat la ele la prima ora!

imi zici sa-l plimb? hmmmmmmmmm! cate ture facui. dar ptr ca nu a dormit decat reprize de 5 max 10 min e topit de somn si ma doare burta si mijlocul si chiar nu pot sa il mai tin in brate deloc!

tare faza cu marginea covorului ca sa creada ca e prin gropi!

a adormit! ca un ingeras! pupe-l mama!

apropo de motan. si al meu e disperat sa-l bag in seama.pana acum dormea pe covoras in fata usii ca puneam paravan sa nu intre. azi noapte nu am mai pus paravan la usa de la dormitor si pac se urca in pat pe la 1 noaptea. eu zvrrrrrr, cu pernita dupa el! pleaca. dimineatza vine barbatul meu si-mi zice ca s-a uitat la noi pe la 3 noaptea si toto dormea bine merci pe coltul patului! am inlemnit! ma uit la dracaena instantaneu - mai e un smoc din ea!

bietul meu pisic! 9 ani a stat permanent cu mine! si acum sufera ingrozitor ca nu prea ii mai dau atentie. daca luca e in pat si plange iar eu nu-s langa el, se uita ingrijorat din usa sa vada ce are copilu si pe urma vine dupa mine si miauna. e inteligent! si are un mieunat de parca zice ma-ma. asa se aude. am sa pun un filmulet sa-l auziti si voi!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Rebiana, f faine covorasele, super cu transformers nu aveau?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Cu transformers nu, dar mai avea unul cu o motocicleta... Nu l-am luat ca m-am gandit ca nu se potrivea in decor cu astea doua... dar mi-a ramas gandul la el.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Inca o mama harnicutza...Roxygeo...

Daca tot povestiti lucruri despre copii...o prietena are un nepotel foarte atasat de mama lui...ce0i drept este mai maricel...are 8 ani...Stiti ce i-a spus talului lui ? " Ai cea mai buna nevasta din lume!". Iar mamei lui i-a spus " Esti ca o zana pebntru mine! " Cum sa nu te topesti?

Eu am scos-o azi si dupa ora 13, pentru ca a fost racoare...Ia ghiciti...a dormit...a mancat...si acuma doarme iar...asta dupa ce ieri nu a dormit deloc de urla de oboseala...asa ca...incercati si plimbatul pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

wow da ce chef aveti de scris si azi.....

Rebiana super covorasele...de unde le-ai luat?

Fetele cu statul la coada...eu cand eram abia am asteptat sa mi se avda burta si atunci mergeam cu ea asa in fatza ca ratza si ca o nesimtzita mergeam in fatza si le aratam celor de la rand cae vb de casa pt gravide...sotzul murea de jena ca se uiatu si comenta lumea de numa dar eu fara rusine ma bagam in fatza.......si lemai si comentam daca aveau eva de zis......si acuma cu copila la fel abia astept cand mergem la cumparaturi sa comenteze careva ca ma bag in fatza....ce-mi place sa dau din gura.....

Apropo de vecini nesimtitzi...azi am impins-o putzin pe cea de langa noi noroc ca a intrat in casa si a inchis usa ca ltfel una din noi ajungea la urgenta

Sa va zic de ce....eu ca si roxanici is mai nemiloasa cu fata adica nu o iau in bratze daca plnge.....si a mea plange doar daca e obosita si nu poate adormi....la fel si azi...deobicei areo ora de somn pe la 12 si apoi la 16 cum azi l-a sarit pe ala de 12 pe la 15 maraiala mare.....eu sg cu fata...treb sa-i fac si laptele si am lasat-o sg in patutz si am plecat la bucatarie.....a mea urla...tare....in timp ce raceam laptele mi s-a parut ca aud batai in perete..am crez ca nu aud bine.....cand ma duc in camera la fel....ies pe hol ma duc la vecini sa vad ce probl au....cand aud la usa pe ea(o studenta de vreo 20 ani) vb cu cineva...ceva de genul...."ca urla copilul lu pi....a asta de langa noi f...-n gura"
deci va dati seama ce turbare m-a luat...am batut la usa si nici nu a apucat sa deschida ca am si sarit pe ea...am lipit-o de un perete si i-am zis ca acu o f...eu pe ea in gura...s-a speriat si a reusit sa inchida usa inapoi.....acuma stau si o pazesc de 2 ore si numai iasa din casa.....Cu respectivii vecini defapt niste studenti in chirie am mai avut meciri verbale si cand eram gravida ca aveau un obicei tampit sa aculte muzica rock seara la 11....da pana acuma nu am avut contact fizic...dar azi can a fost vb de copchila mea mi-a sarit basca.....asa sunt eu mai nebuna...ce sa fac....si fata saraca a plans si ea 10 min ca dupa s-a calmat sg ca a obosit ...deci nu am de gand sa o invat in brate de frica saa nu deranjeze vecinii.....
Asa ca ioanaradu imi pare rau ca nu am fost azi in locul tau ca ii pov eu ceva si vecinei tale

Repertoriul nostru de fapt vocabularul lui Criss mai contine si un fel de vaitat asa ca si lupii...aaauuuuuu...aooooo......ooooo,...uuuuu, stim deja toate vocalelel

intrebare....oare pitica mea nu doarme prea mult? de ex....seara de la 23-23:30 la 5 dimi, apoi pana la 10doarme, dupa care la 12 mai baga o oar de somn sau jumat.....si de la 16 la 19 doarme iar....daca o scot afara cu carutzul seara pe la 20 mai baga juma de ora si in parc.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

roxanici se poate stii ce delicatesa ai in borcanul ala ca mi-ai facut o pofta si sunt curioasa de morrrrrrrrrrrr

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput