Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

La multi ani bebelusilor care au implinit si implinesc o lunisoara in plus!!!
BAMBO,am vazut si eu abia pozele voastre,ff faine,arati beton si Antonica e o dulce!!!Vreau iar in concediuuuuuuu!!!
DANDUSICA frumusica!!!felicitari pt curs,ti-am mai zis,ma bucur pt tine!!!
A DEJU,ma bucur pt motan,sa bea lapticul tot!!!
Avem si noi noutati,aseara Alessia s-a ridicat singura in picioare si de mult ce i-a placut asa a stat,se tinea cu putere de marginea patului si radea in hohote,pret de cateva minute,am ras cu ea de ne-am stricat.Ce mai show frate,si numai noi doua ,ar fii trebuit sa ne vada si tati...Ieri copila mea a fost turbo,a dormit cu totul o juma de ora toata ziua,in rest ture si iar ture.Dar azi noapte nici n-a carait,a dormit beton,a baut laptele si acum iar doarme.
Bona se pare a fii ok,Alessia o accepta ,s-au jucat si nu a plans deloc.Sper sa fie spre bine.
pupici de la Sibiu!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by dandusa

...simt ca trebuia sa raspund cuiva,care m-a intrebat ceva...,dar zau daca imi amintesc... sa ma duc in capitoul vechi...si sa caut...,zau daca am chef...,am o leneeee ,mai bine astept sa-mi dati vreun cot finutz...,daca nu ma prind...,bagati si-un calcii...

Mindrete de Crinuta

]

io te intrebai de masurile dianocicai, le dau , nu le mai dau? tu le-ai dat? si daca dau, cum i le dau? etc

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Am pus poze noi de aseara ,faza cu ridicatul(Alessia luna 9)

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dani a dormit de aseara de la 22, pana azi dimineata la 9.10! a baut laptic la 6 si atat!!!! sunt super super fresh!!! deci, pana la urma, nu dormea din cauza dintisorilor!
va pupic, fugim afara

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Dormeam cu Antonia in pat si deodata ma trezeste un miros de k..a...k...a cand ma uit era murdara din cap pana in picioare plus lenjeria fug repede cu ea la baie sa o spal cand colo apa e oprita fugi inapoi cu ea si curata cu servetele distractie de dimineata

Dandusa-ma bucur tare mult ca ai reusit sa te inscrii la curs felicitari

Aelita-multumim ce mai face printesa Sofia?

Adinazot-tare scumpica e Alessia

ma duc sa fac un pic de ordine prin casa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Hopa sus! Iar am cazut de pe pagina, mai!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Adina, felicitari pentru ridicatul in picioruse! Ce scumpa e Alessia si ce mandra se tine de marginea patutului!

Fug in Cora la cumparaturi! Pup si o zi buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by desiree

io te intrebai de masurile dianocicai, le dau , nu le mai dau? tu le-ai dat? si daca dau, cum i le dau? etc

dai un e-mail...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

slaba miscare in dimineata asta...

declar oficial ca renuntam la diversificare. 3 zile si apoi mai vedem. trecem pe lapte si atat. am aruncat supa, cerealele le-am ascuns bine si gata. incerc sa ignor varsta lui si ma prefac ca nu am auzit de diversificare.

azi fac curatenie si apoi bagaje, maine plecam la sovata desi nu am nici un chef... dar nu mai puteam da inapoi. chit ca vremea e naspa si mare lucru nu putem face... stam in cabana si jucam monopoly... oricum, cu marc va fi simplu ca iau numai laptele si sterilizatorul cu mine... desi am cumparat o gramada de borcanase... le lasam pt la anu'...

w-end placut va doresc.

si multa sanatate la bebei.

si pt sarbatoritii zilelor de 6,7 si 8!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

off topic
este ceva in atmosfera...,cu siguranta...,se simte...,vremea asta,cred...,cind este cald...,ne plingem...,cind este frig...,ne apuca dorul de numarat bani...
beiii,care mi-ati luat din bani?...doar ce mi-am facut socoteala...,telefon,cablu,internet...,doctor,pamersi si restul...,m-a luat o stare de nerviiiiiiii,mai bine nu socoteam...
vreau sa cistig la loto...,dar de data asta jur ca imi doresc din toata inima...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput