Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

iata si pe mine,duminica dimineata...ploo ploo, babele se oo...asta e leit-motivul uichendului. ...da nu-i bai, ca ne mai odihnim.

oaspetii mi-au plecat pana maine la Niagara...Donia, le-am spus sa iti trimita niste pupici in zbor ..

ma bucur mult ca am vazut pozele de la Iasi, ca i=am vazut pe Lory si Iuli la intalnire...daca ziceti ca Rianna a fost asa cuminte inseamna ca fetei ii lipsesc iesirile in aer liber, poate ii place afara, iar Lory o tine numai in casa...nu e bine...e ucigator sa stai una intr-una in casa cu un copil asa mic...te tampesti ...si pe el si pe tine....ma scuzati, dar eu asa cred...

laurici cretzulici, e frumos tare Dani ..., Bambo sexoasa ca intotdeauna, ramsan si danaarhire...mai dati pe la noi...

adinazot, iar va chefuiti la iarba verde...lasa ca ii provoc si eu pe sibieni la chef aici sa va fac in ciuda!
flore, ai vazut ca si alessia de adinazot are o poza intocmai ca alessia ta? ...cu piciorusul asa intins..si le cheama la fel

dayanara, bine ai venit...ingrosi randurile spanioloaicelor (asa se zice?)

alexandra, sper ca bucuria cu licenta ti-a mai redus din dureri...tot am vrut sa iti spun ca mama a facut liceul la Marghita, dar asta e altceva decat SighetuMarmatiei, nu? of, ce le incurc.

noi spunem clar MAMA, de 2 zile...dimineata se ridica in patutz si ma striga, clar......altfel, se vad toti dintii jos in gingie, dar nu au spart...poate ies toti odata sa scapam de circ.

Mergi la inceput

aelita, nu te mai chinui sa gasesti raspunsuri...intrebarile sunt, de altfel, foarte legitime, dar dupa lupta ca la Rovine, aici am ales non-combatul! chiar daca esti foarte bine informat, tot faci cum vrei, asa se pare...repet dictonul meu: crede si nu cerceta sau nu crede si asuma-ti !
cu sau fara ou, ficat, peste si spanac sa speram ca toti copii vor fi sanatosi !!!

Mergi la inceput

intrebare: ati remarcat cumva ca bebeii vostri sa fie meteosensibili?
Julia doarme mult mai bine si mai mult cand ploua. Am remarcat asta de cateva ori, deci nu pot spune ca e coincidenta....oare sunt si ei ca noi...somnorosi la ploaie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

vazut pozele cu mamicile si bebelusii din iasi: laura, bag de seama ca-ti cam trebuie o fetita , adevarul e ca-ti sta tare bine cu fetita , mi-a placut de dani asortat pana la ciorapi (si normal, intre atatea fete frumoase tb sa aiba grija ) si felicitari pt minge - roade de zor la antenutze? despre bambo, io chiar nu stiu ce sa zic, ca am vazut si pozele de la mare si astea de acum... io tare cred ca ea are 15 ani si a venit ca o impostoare printre noi sa ne faca viatza grea... eu chiar cred ca nu poate arata asa cineva care a nascut cu 7-8 luni in urma... hai recunoaste, bambo, tu esti babysitter, nu?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

lavinia, nici oana n-are nici un dinte, dar de 3 luni tot pun maraiala ei pe seama dintilor si cred ca maine iese unul.. si nimic... ... ei, ati scapat de relaxare? io ce v-am zis ca in mom cand se ridica o sa va lamentati ca mine... eu dupa 3 saptamanai de stat in pic sunt cam rupta de spate, ca nu mai sta nici o secunda... si epuizata in general.. cum o si cand o ia la picior??? sau poate fac ceva conditie ficica pana atunci
kikineata, la inceput(acum vreo 2 luni jum), asa se ridica si oana in fund... acum se ridica din absolut orice pozitie, nu mai are nici o treaba ... si poate sare direct in picoare de la ridicatul in fund
laura, asa a fost si la mine, f abundent primul ciclu, si f dureros... m-am speriat, n-am avut asa ceva niciodata ... dar e normal... de fapt si al doilea tot asa a fost, dar nu vreau sa te ingrozesc
aelita, ou, ficat... nu te lasi, huh? parca ziceai c-ai abandonat lupta, ca n-are sens sa tot repetam acelasi lucru? bravo, mai ai si tu scapari... si io zic ca nu mai spun nimanui, da' mai rabufnesc cu sfaturi ... si eu zic la fel: ou, ficatel dupa 1 an cel devreme!
ktrinel, am uita sa-ti multumesc ca-mi cauti stickere... da; nu-i problema daca nu mai sunt, nu vreau sa te pun pe drumuri pt rame si ciupercutze .. nu cred ca vrei sa-i iasa toti dintii odata ... am vb cu o mamica care are un baietel de 8 luni la care i-au iesit 4 dinti in aceeasi zi si a spus ca a fost o zi de cosmar, a urlat bietul copil nonstop, de l-au dus la urgente...si oana e meteosensibila, doarme de le rupe cand ploua (ca si mine de altfel), cred ca ma mut la londra, ca in rest se pare ca nu mai doarme ziua ... togolezul? chinezii?

chiar, intrebare: mai e vreun copil care nu mai doarme deloc afara in carucior???? oana n-a mai dormit in carucior de mai bine de 2 luni

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

vazut pozele cu mamicile si bebelusii din iasi: laura, bag de seama ca-ti cam trebuie o fetita , adevarul e ca-ti sta tare bine cu fetita , mi-a placut de dani asortat pana la ciorapi (si normal, intre atatea fete frumoase tb sa aiba grija ) si felicitari pt minge - roade de zor la antenutze? despre bambo, io chiar nu stiu ce sa zic, ca am vazut si pozele de la mare si astea de acum... io tare cred ca ea are 15 ani si a venit ca o impostoare printre noi sa ne faca viatza grea... eu chiar cred ca nu poate arata asa cineva care a nascut cu 7-8 luni in urma... hai recunoaste, bambo, tu esti babysitter, nu?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

da, da! e o impostoare! cu niste picioare!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

na - ca mi-am facut si eu somnul de frumusete - si acum ... pana nu se trezesc terorsistii casei - sa va scriu si eu nitel despre noi.

In primul rand pentru sarbatoritii zilei. Ii pup pe toti toti .. dar si pe mamicile lor.
In al doilea rand ANUNTZ si eu oficial ca am ajuns la greutatea dinainte de sarcina - dar cum si inainte eram grasuta (vezi atatea tratamente) mergem inainte poate poate ajungem greutatea de la nunta.
Si mai am inca un anunt de facut: nu ne mai protejam. Oricum avem slabe sanse, eu CM -> IOC - daca pentru Kara am muncit 2 ani - cu tratamente alea alea ... asa deodata nu se poate intampla minunea. Noi oricum suntem dispusi - si daca e sa fie - e bine venit.
desiree imi pare tare rau de masina voastra. Ma bucur insa ffff mult ca e sotul teafar si in rest ... nu mai conteaza nimic ... tabla se indreapta. si aveti grija de voi.
Dia n-ai mai sunat sa dai detalii despre casa. Am pus comanda pentru borcanele din GE. Vineri o am. Tu ai pus? -ici Oanei.
Laura -ici si tie si lui Dani - ca tare tzantzos era el acolo printre fete. Vazut si noi pozele. Ma bucur ca au venit si Lory si Iulian la intalnire - dar nu am inteles de ce a fost nervoasa si nu a raspuns la telefoane. Pe noi era nervoasa? Ca am scris pe forum de situatia ei? Nu de alta ... da oare o sa-mi mai raspunda? Pe mess nu mi-a raspuns. O mai las in pace azi - si maine o sun iar.
Pupici pe burtici - mai te doare? e normal sa fie mai abundent si cu cheaguri - rezista mami ... ca nu mai dureaza mult.
Alex tu ai scapat ... asa-i? Felicitari pt licenta - spune-i la Marius si din partea mea.
asiza nu e deloc rece apa - ba cand iesi din apa e putin racoare si ai vrea sa intri iara. Daaa ... ce bine e fara un pitic pe creier.
Ktrinel si Kara e meteosensibila si le doarme pe ploaie .... mult mai bine si mai mult.
Ktrinel si aelita ca-mi iau ri ba -ul ... dar chiar asa ... nu intra oamenilor in cap teoria precum tehnica ... dar bine ca nu le dam copiilor ou si ficat pana la o anumita varsta ... dar le incalzim/preparam mancarea la microunde si vorbim la telefon cu ei in brate ... etc. ca ar mai fi la tehnica ... dar ma abtin ... cum zicea si Ktrinel - am hotarat sa ne abtinem de la o vreme in coace.
dia bi bine ai revenit printre noi. Ai putintica rabdare - o zi macar. Mai povesteste-ne de Bianca.
Dayanara, bine ai venitin ! Hai scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa nu mai ramana mesajele tale in urma.
auras_v si aelita fata mea nu papa nimic care nu e blenduit - efectiv se ineaca - asa am incercat sa-i dau banana si se inceaca nene - e prea mare.
Oricum ... incepe sa se obisnuiasca ... ii dau acum sa muste din ea. Muscam caise, piersici, banana, pruna. Cam atat. Oricum e mai mult moflaiala decat muscat ... dar merge.

cam atat - daca mai e ceva - revin.

Miro

Mergi la inceput

wow...dandusa, vezi ca ai competitori seriosi...miro, sunteti curajosi...dar de unde stii ca si a doua oara va dura 2 ani pana sa se intample minunea ?? poate i-a placut corpului starea de gravideala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

multumesc pt raspunsuri,antibioticul pe care il dau biancai se numeste Ceclor il dau in doua doze dimineata si seara si am inceput de vineri seara ,ce ma ingrijoreaza e febra care reapare dupa 6-8 ore dar dupa ce ii dau sirop ii trece
in rest bianca e in regula are doar un dintisor initial am crezut ca de acolo fac febra,in rest e cuminte doarme de 3 ori pe zi,merge in rotobil,nu merge deabusilea cam atatea despre noi deocamdata
va tin la curent daca e vreo fata din timisoara din calea sagului sau din apropiere astept raspuns poate ne vedem

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

avem un dintisoooorrrr!!!!!!!!!!!!!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput