Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Am baietelul in clasa a VI a la Colegiul de Informatica Tudor Vianu intro clasa sa zicem "de top". Olimpici la I-Iv. Din cate stiu eu, Scoala 11 e foarte buna dar in special pentru I-IV. O alta scoala foarte buna si care nu am vazuto in top este scoala 17 Pia Bratianu. Multi dintre colegii fiului meu sunt din 17 sau din 11. Sunt scoli bune. Fiul meu vine de la 175 care e o scoala buna si linistita.
Dar asa zisul top cred ca ar trebui sa fie in functie de invatatoare si nu de scoala. Va dau exemplul meu. Fiul meu a avut o invatatoare foarte foarte buna. Mai este una la o alta serie si cam atat.... Pe cel mic nu pot sa-l dau la aceeasi scoala pentru ca nu nimereste aceste invatatoare. Din aceste motive ma duc cu el la alta scoala cautand in primul rand invatatoarea si nu prestigiul scolii in top....

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Sunt total de acord cu Vanessa si loryi.
Pentru clasele I-IV cea care conteaza cu adevarat este invatatoarea.
La scoala 186 Elena Vacarescu stiu parinti foarte multumiti in ciclul primar si total nemultumiti mai departe din clasa 5-a.
La scoala 5 cunosc elevi care au terminat exceptional si sunt acum la Colegiul Sf. Sava.
Cred ca totul e relativ, invatamantul nostru se schimba precum guvernele, nu cred ca are cineva idee despre ce se va intampla peste 5-10 ani, exista puzderie de copii care au facut o facultate si muncesc pe salarii mizere, pentru ca sunt extrem de putini cei superdotati, cei stralucitori.
Invatamantul nostru este sufocat, imbatranit, invechit. Am avut o poezie cls. III la Limba Romana - Patria romana- George Cosbuc. Incercati sa o cititi si sa va puneti in pielea unui copil de 9 ani.
Alergam dupa scoli de top, ii inscriem la zeci de cursuri, dar uitam sa le dam timp sa-si traiasca ce au mai valoros: COPILARIA, care din pacate trece mult prea repede si ramane in urma doar multa munca si un sertar plin cu diplome care de foarte multe ori nu-i ajuta prea mult. Din nefericire.

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali2000 spune:

Buna,am si eu o intrebaree in legatura cu scoala 114 care este ff aproape de noi si unde ne-a fost recomndata dna Mucenic de catre educatoare si alta varianta ar fi scoala Ion Creanga invatatoare Burlan Camelia
Daca stie cineva ceva despre aceste 2 invatatoare as fi recunscatoare pt ca sunt intr-o maree dilema ce sa fac
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianahi spune:

[buna!eu stau in aceasta zona de aproximativ 14 ani.Copiii mei sunt la scoala 196 si nu as schimba niciodata decizia pe care am luat-o ,ducandu-i acolo.Scoala are o doamna directoare nemaipomenita,care se ocupa foarte mult de activitatiile elevilor.am cunostiinte care si-au dus copiii la scoli precum 82(este o scoala mediocra...)..nu este proasta dar nici buna nu se poate numi....195...intr-adevar este o scoala de fite...prietenii nostri de familie si-au mutat copilul de acolo din acest motiv....Iar cu privire la doamna Cristina,intr-adevar este o doamna invatatoare nemaipomenit de buna.sfatul meu este sa alegi negresit aceasta scoala pentru ca nu vei regreta.In plus copiii chiar sunt dusi la activitati extra-scolare.In scoala 196 se face si foarte mult teatru infantil,copiii de aici castigand si nenumarate premii:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

@"Club 195-196"

Cred ca vom merge totusi la anul la scoala. Educatoarea imi recomanda sa n-o mai tin inca un an la gradinita ca e pregatita...
bianahi, multumim de informatii.
N-am reusit sa aflu insa nimic despre invatatoare care au anul viitor cls I la 196, deci acum sunt la clasa IV-a...
195 imi surade din ce in ce mai putin. Of, grea treaba!
Ieri incepusem sa ma gandesc si la scoala 199, da' e totusi departe, nu prea stiu daca merita (noi stam chiar langa parcul Titanii).

Voi, fetele din club, cum mai stati cu alegerile?

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

noi locuim in zona Piata Scanteii si as dori sa aflu cateva scoli in zona -de la Victoriei pana la parcul Bazilescu in care aveti incredere
sau si mai bine, stiti vre-o educatoare buna care ia la anul clasa I ?
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana10099 spune:

@"Club 195-196" Buna fetelor,

Eu m-am hotarāt deja pentru scoala 196 , mai astept putin pentru ca acum am alta problema - cu apartamentul . Sper insa sa reusesc pāna la īnceperea celui de-al doilea semestru.

O floare pentru cine a fost la vot

Dana (Alex)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ignat spune:

Desi s-au postat cateva rugaminti referitoare la Scoala nr. 11 "Heliade Radulescu ", s-ar parea ca nimeni nu are informatii despre o invatatoare buna care va prelua in toamna 2010 clasa I.
Cineva a scris ca este "debandada" la aceasta scoala, altcineva a scris ca este o scoala buna numai pentru I-IV, fara alte detalii.
Eu imi incerc norocul si mai rog o data membrii forumului sa ne impartaseasca informatiile pe care le au.
Cu multumiri anticipate si profunda recunostinta oricui isi face timp sa raspunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali2000 spune:

Buna,despre Camelia Burlan de la scoala 79 stiti ceva??se ajunge greu la ea adica ma refer la faptul daca nu ai pe nimeni te duci la ea si vb....Noi la anu incepem scoala si mi-as dorii fff mult sa ajung la acesata invatt despre care am auzitt numai lucruri fff bune.Eu incercc sper sa am si norocc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Valentina, nu stiu exact, am auzit insa zvonuri ca e cea mai dorita invataotare si deci e si cel mai reu de ajuns la ea. La 79 inteleg ca nu prea se practica vorbit cu invatatoare...Adica cuvantul decisiv il are directoarea. Dar nu ai nimic de pierdut sa mergi (cat mai curand!!!!) si sa o abordezi pe dna Burlan. Daca ii place de tine, poate iti pune o vorba buna. Dar, repet, nu stiu daca politica scolii ofera posibilitatea invatatoarei sa isi aleaga copiii. Din cate am auzit eu, nu.

Mergi la inceput