Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 26
dana10099 spune:
Salut ,
Multumesc Anca pentru raspuns . Cred ca voi opta pentru scoala 196 daca se afla la numai 10 min de Auchan ; īn plus am auzit ca este o d-na Cristina , foarte buna si care are acum clas a III-a ( valabil si pentru tine Elyanne pentru cānd vei da fetita la scoala).
Pe de o parte sti cum se zice , la pomul laudat sa nu te duci cu sacul (scoala 195) ; pe de alta parte am vazul rezultatele copiilor la concursurile la care a participat si baiatul meu la Pitesti - Cangurul si Evaluare īn educatie - scoala 196 lipseste din peisaj.
elyanne spune:
Pe langa Auchan mai este scoala 200 ... am auzit doar ca se face lb1 eng. si lb2 germana... altceva nu stiu... dar nu mi s-a parut ca ar fi o optiune
anca_iordan spune:
Buna!
La 196 se face spaniola si engleza! Eu am facut spaniola dintr-a V-a si engleza dintr-a VI-a....pe vremea mea....
Au fost foarte multi olimpici de la 196 la spaniola, ce-i drept si foarte multi care au mers la liceul Cervantes, mai departe!
Daca ma intrebi pe mine, eu asi fi atenta si la locatia scolii fata de domicilui (asi prefera sa nu faca mult pana la scoala si, mai ales, sa nu traverseze artere foarte circulate)! Eu am traversat 4 ani, in fiecre dimineata catre liceul MF3 (care e tot in zona) prin dreptul scarii mele, pe o trecere de pietoni: era un cosmar! Dimineata, tin si acum minte, fugeau toti ca nebunii si noi ne inghesuiam pe refugiul de tramvai, din mijlocul strazii...mno, cam neplacut!
Gabri spune:
Buna tuturor
am vazut ca mai multi parinti s-au interesat de scoala 7 din Baneasa de la inceputul subiectului.
Are cineva noutati? E cineva cu copilasi in clasa a 3-a sau a 4-a care poate recomanda o invatatoare buna?
spor tuturor scolarilor in anul care a inceput!
Soleil spune:
Ma inscriu si eu in clubul "195-196"
Si noi ne pregatim de "inscrierea" la scoala, deocamdata cautam scoala...
Noi locuim langa parcul Titanii si suntem - ca distanta - la mijloc, intre scoala 195 si scoala 196.
O sa mergem la scoala, cel mai probabil in 2011. Zic cel mai probabil pentru ca am dilema cu 6.5 ani (in 2010) versus 7.5 ani (in 2011)...
Sunt indoita intre 195 si 196.
As prefera 195 din cauza rezultatelor mai bune. Pe de alta parte, 195 fiind scoala mai de fite (din cate am tot auzit), nu mi-e prea clar cat de relevante sunt rezultatele respective. Cat e real si cat e artificial in ele (ca rod al "pastrarii rangului"...).
Ce am mai auzit prin lume despre 195 este legat de faptul ca trebe sa platesti si sa tot platesti (mai mult sau mai putin oficial) pentru tot felul.
Pe de alta parte, de scoala 196 n-am auzit mai nimic. Ca rezultate... par cam slabe... Offfff!
Educatoarea fiicei mele imi spunea ca nu-mi recomanda scoala 195, exact din motivul "scoala de fite".
Cu directoarea gradinitei nu am discutat despre problema asta (fiica-mea merge la gradinita 191).
M-ar interesa si daca stiti ceva despre siguranta copiilor in aceste doua scoli.
Succes la cautari!
ligeea spune:
la anul intra si baietelul meu la scoala si din ce am citit , as inclina spre scoala nr. 11 -e la 2 pasi de casa si are rezultate bune. problema e ca la cei mici conteaza foarte mult invatatoarea , stiti ceva despre doamnele care vor lua clase I anul viitor ?
va multumesc
dana10099 spune:
Bine ai venit īn clubul nostru Soleil,
Asa este , practic rezultatele conteaza . Despre siguranta īn scoala 196 as putea sa ma interesez eu , cunosc o educatoare care lucreaza la gradinita de lānga ( personal nu cunosc zona , eu deabia am cumparat un ap. in zona si o sa ma mut efectiv īn februarie). D-na de care va zic ( si care īmi este īntr-o oarecare masura ruda)nu mi-a putut face o comparatie īn adevaratul sens al cuvāntului dar mi-a zis
ca la scoala 196 are copii a caror educatoare a fost. Parintii sunt multumiti.
Eu sunt din Pitesti si Alex , baiatul meu , deja a participat la un concurs de evaluare īn educatie organizat in toata tara. Voi urmari pe net rezultatele pentru scoala 196 - anul trecut nu a participat. Din punctul meu de vedere este cel mai important sa participi , copilul sa fie obisnuit pentru alte concursuri in viata - oare scoala 196 de ce nu participa?
Despre zona unde se afla scoala ce puteti sa-mi spuneti? Eu am auzit ca sunt multi aurolaci. Pentru cineva care vine din provincie (si mai ales din Pitesti care este un oras linistit si curat) este destul de dificil.
elyanne spune:
Soleil probabil o sa am dilema asta la runda doi, la baieti... si ei tot in martie sunt nascuti ... acum as zice la 7 ani jumate... mai ales ca sunt putin in urma celor de aceiasi varsta... dar pana acolo mai avem gradinita... si in functie de ce spune educatoarea, daca sunt sau nu pregatiti, voi hotari.
janib spune:
Buna mamici.
Am si eu o rugaminte la voi. Ne vom muta in Bucurestii Noi in apropiere de parcul Bazilescu. Am nevoie de unele informatii. Ce scoala recomandati in zona. Am aflat de 2 dintre ele 179 si 192. Dar nu am nici un fel de relatii despre acestea. Ne vom muta incepand cu clasa a IV asa ca... orice informatie ne va fi de folos.
Cu mii de multumiri.
dana d spune:
Revin si eu cu o intrebare: despre scoala 199 stie cineva ceva? Este in spatele blocului Potcoava. La anul dau si eu fetita la scoala si am de ales intre 199 care pare mai bunicica dar e putin mai departe si scoala 16 dspre care am impresia ca e foarte proasta (cel putin dupa rezultatele de anul trecut). Din pacate scoala 16 e chiar langa blocul meu iar catre scoala 199 trebuie sa traversam bulevardul Nicolaie Grigorescu. Oricum nu reusesc sa aflu mai multe date si pareri despre scolile astea ca sa ma pot hotara.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA