Vrem si noi casuta noastra!...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SEPH0RA spune:

quote:
Originally posted by chris27

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!Ni s-a implinit visul!...Am reusit si fara credit pana la urma....

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

La ce banca daca nu te superi?

Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

treaba a ramas in suspans, oamenii si-au rezolvat problemele si...nu mai au nevoie de de forum...nashpa...de ce nu raspudeti la intrebarile fetelor...e tare interesant! ati rezolvat problema, dar cum....feedbackul asta lasa de dorit!
Va rog...raspudeti la intrebari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Am reusit sa primim pe apartament mai multi bani decat speram si nu am mai facut nici un credit...Si am hotarat sa mai reducem din pretentii, sa ne ocupam de finisaje mai tarziu...economisind singuri bani...Scuze daca raspund prea tarziu,acum am vazut intrebarea.In ceea ce priveste subventia,am lasat-o balta...Nu mai avem nici timp,nici energie...sa ne ocupam de acest aspect.nici speranta...Nu am auzit printre cunoscutii cu situatii similare ,pe nimeni care s-o fi obtinut.Multumesc tuturor fetelor care mi-au scris si imi cer scuze pt raspunsul atat de intarziat!Casuta e in poza,daca vreti s-o vedeti...si pentru noi e dovada ca unele vise se mai si implinesc!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput