Fetele din America (86)
Raspunsuri - Pagina 31
Gabbriela spune:
chiar acuma vroiam sa iti zic "night night" ca ma duc sa culc piticu.. dar revin de nu adorm si eu cu el
PS: nu ma supar eu din atata,,, cat timp dezbatem idei, nu ma afecteaza cu nimic
quote:
Originally posted by Ramona J
Gabbriela, uite o ca stai sa dezbati cu mine la ora asta. E vorba de idei, nu persoane, asa ca sper sa nu te superi.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Ramona J spune:
Pai n-ai inteles. Omul invata spaniola nu de dragul lor, ci pentru ca asta inseamna mai mult business pentru el. De aia si cind suni la diverse firme ti se ofera varianta in spaniola.
Daca nu se adapteaza aici eu cred ca pierderea e a lor.
Obiceiurile as vrea sa mi le pastrez si eu, mi se pare normal sa fie si ei mindri de obiceiurile lor si sa isi doreasca sa le transmita mai departe. Asta nu inseamna ca nu pun si ei un curcan la cuptor de Thanksgiving. Mie de exemplu mi-a luat mult timp ca sa fac chestia asta.
Daca sint ilegali, sint rupti de realitatea americana, sint nevoiti sa traiasca in sinul comunitatii lor. Crezi ca stau acolo si citesc ziarul local si se delecteaza urmarind stirile pe CNN?
E clar ca nici tu nu ma poti lamuri pe mine si nici eu nu o sa incerc macar sa te lamuresc pe tine.
Mie imi pare rau de ei, ma consider varianta lor norocoasa. Nu sint convinsa ca America nu are mai mult de cistigat de pe urma lor, decit cistiga ei pe aici. Cit ar costa fructele si legumele de CA?
Ramona J spune:
Nighty-night, daca nu ne mai gasim in seara asta.
Oana_B spune:
Poftiti, va rog la capitolul 87
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!