Fetele din America (86)
Raspunsuri - Pagina 23
cris30 spune:
Elena, politaiul care te-a jignit nu era si el emigrant ce fata avea??? Nu inteleg de ce trebuiau sa vina atatia peste tine unul cred era de ajuns, s-or fi gandit ca daca sunt mai multi iti pot suci mintile si sa te faca sa recunosti ca ai furat...nesimtiti dracului...ce m-am enervat, i-as pe toti.Cred ca nu aveau treaba si frecau menta degeaba si ce s-au gandit sa se lege de tine.Si cioroiul ala ce cauta cu arma indreptata spre tine, au innebunit dracului de tot....uf ce nervi am.Oricum eu cred ca se va rezolva cu bine, cum am spus si mai sus nu sta nici un judecator sa-si piarda timpul cu o cutie de lapte, numai ca toata tevatura asta te da peste cap plus cheltuiala .Din povestea ta eu una am invatat ca trebuie sa fim mai atenti si mai precauti oriunde ne ducem.Iti doresc din suflet numai bine si asteptam sa ne spui ca totul s-a rezolvat cu
Oana_B spune:
Sper sa rezolvi totul cat mai repede, mi se face pielea gaina cate abuzuri pot sa comita unii.
Si aia cu datul afara din magazin ca alearga copiii, n-am pomenit asa ceva pana acum, nu scrie nicaieri ca nu ai voie cu copiii in magazin daca alearga, chiar azi era o tanti la Kroger cu 4 dupa ea si a mai mica o luase printre isles, maica-sa i-a lasat pe ailalti trei sa stea langa cart si ea s-a dus dupa cea mica care mai si incepuse sa planga. N-am vazut pe nimeni deranjat. Mereu vad in magazine copiii cu roller shoes aia ai lor, adidasii aia cu role pe calcai si nu nimeni nu e deranjat de ei.
Si coincidenta, la intrare sota-miu apuca un cos si niste prostii dulci care erau pe un raft, dupa care zice hai sa luam un pepene...da' pentru aia ne trebe cart si iese afara! pe holul ala lung unde erau carturile...pune cosul la loc, scoate alea dulci din el si le pune in cart si vine inapoi in magazin...n-au bipait usile si n-a venit nimeni sa ne intrebe nimic. Cred ca vorba Adrianei, aia va urmareau deja.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Siminaf spune:
Este clar un ABUZ! Eu numai daca aud cuvintul imigrant sau ceva colateral, gata explodez si fac un scandal monstru.
Si aici copiii sint peste tot si fac numai boroboatze. Si aici se desfac chestii in magazin si se plateste ambalajul gol la casa. Ce mare scofala?!
A propos de copii printre rafturi, e posibil sa mai fi povestit, dar nu ma pot abtine:
Eram la Mall cu copiii si cu prietena mea, cam acum vreo luna. Si intram printre altele si la JC Penney. Toate bune si frumoase, dar a' mica a vrut jos din carucior si a luat-o la fuga printre rindurile de haine. Eu dupa ea, prietena mea la fel. Deiu a ramas saracul sa se lupte cu caruciorul, care nu era el greu, dar avea atirnate tot felul de pungi cu tot felul de cumparaturi. Si i se blocheaza copilului o rotita la carut si ma striga. Eu o strig pe prietena mea sa se duca dupa Raluca si ma indrept aproape in fuga spre Deiu, sa-l ajut. La doar o miime de secunda inainte sa apuc eu caruciorul si sa-l ajut pe copil, el, tot chinuindu-se sa-l miste, da peste un rack din ala plin de tzoale, care.... cade. Evident ca nu a cazut decit spre celalalt rack cu tzoale de linga el, care la rindul lui... a cazut pe celalat de linga el. Si uite asa am darimat noi un rind intreg de haine insirate frumos pe muuuulti metri, ca la domino. Muream de ris cu totii, si ceilalti customers. Dar mi-era si o jenaaaaa..... Si eu, ca sa scap aparentele, cica" My God, baby, are you hurt or something?!", desi evident ca rack-ul nu cazuse spre Deiu, el impingindu-l in partea opusa.
Va dati seama in ce viteza am iesit de acolo, dupa ce in urma noastra un rind intreg de tzoale, de pe un intreg perete, era la pamint!!!
Ramona J spune:
Elena, nu stiu daca ai gasit cel mai bun avocat pentru asa ceva. Cum a putut sa sugereze sa faci community service? Pentru ce? Mai vrea si atitia bani pentru asta?
Eu am avut avocat care a fost la INS cu mine si mi-a luat $300. Daca-mi spunea de la inceput ca nu rezolva cautam repede pe altcineva.
Eu zic sa te reorientezi. Cred ca ei iti datoreaza bani pentru felul in care s-au purtat!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Elena, se mai intimpla sa iesi din magazin din intimplare cu ceva neplatit, dar tot furt se cheama si felul in care spui ca ai vorbit cu ei e deplorabil. De ex la mine in oras agresivitatea chiar verbala fata de politisti e pedepsita, ai fi putut fi arestata. Din punctul lor de vedere ai incercat sa iesi din magazin cu marfa neplatita si le-ai vorbit urit. Ma gindesc ca daca admiteai ca ai facut o greseala, daca explicai de ce s-a intimplat, aveai sanse mai multe sa te asculte si sa ii inmoi. E fara scuza modul in care ti-au vorbit, dar ei au dovada vinovatiei tale, tu nu ai martori ptr vorbele lor, deci nu cred ca o vei putea folosi in court.
Daca crezi ca nu poti gasi cuvintele potrivite, fa-l pe avocat sa vorbeasca cu Target ptr un settlement out of court. Si nu te mai apropia de Target-ul ala. Asa zic eu.
A
PS si da e cunoscuta xenofobia politistilor, de fiecare data greu de demonstrat
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Elenalove27 spune:
Andrada,ce sa explic ca pur si simplu cand am incercat sa le zic ceva , au navalit spre mine parca cine stie ce facusem!
am incercat sa explic ca ma uitam dupa sot si au inceput toti in cor ca shut up and talk in the office...cand am ajuns in office aveam pe david in carucior si a inceput sa planga de la cat se cacau aia pe ei sa imi explice ca ei cauta giletele in carucior si sa ridic copilul din scaun!!! deci dupa ce mi-au facut capul cat carul sa scot giletele, au vazut ca nu au ce sa scoata de la mine au bagat laptele sa isi scoata si ei ticket!
Eu am fost tare cu ei in gura in momentul cand au spus ca ma trimite in puscarie si imi ia my fucking kids...ce sa zic a fost groaznic...si atata timp cat nu sunt vinovata nu vad de ce sa nu ma apar...
Ramona, eu am sunat 3 avocati dintre care doar pe unul l-am intrebat cat costa sa imi reprezinte ticketul in court si a spus ca 1500$ si in caz ca daca judge de la court nu cade la pace cu avocatul atunci se ajunge la trial si asta ajunge la 500$ pe zi la fiecare trial...in fine sper sa nu ajung la asa ceva.
Eu sper sa gasesc saptamana asta un avocat mai ieftin sa scap de ticket ca ma oftic tare daca pentru ticketul asta sa ajung sa imi stric cele necesare pentru cetatenie.
criss, este o alta poveste cu negrul si pistolul...cat despre politai da era si ala mexican ceva spanish ca avea si accent si semana di, punctul meu de vedere a mexican/cubanez ceva genul asta.
Si aici au dreptul sa te aresteze daca spui ceva aiurea si daca vor muschii lor sa te aresteze, dar nu au avut de ce sa ma aresteze...nu au avut nici o dovada...am tot explicat ca ma uitam dupa sot , cheile de la masina sunt la el, unde sa fug afara era si 9 seara cand erau aproape sa inchida magazinul si anuntau la microfon...am fost fraiera ca puteam sa merg direc la costumer service si sa cer prin microfon sa vina sotul la cashier ...ehhh acum asa cum am spus , ACCEPt greseala si este vina mea...doar ca prin ce am trecut m-a lasat cu trauma pe creier si mai ales ca erau si copii cu mine
Dupa ce a platit sotul ce am cumparat de mancare printre care si o alta cutie de lapte a fost si el adus si tinut afara la usa si interogat si el la fel...iar Alvarica martor.
Stiu ca in office au camera video si sper sa fie inregistrat tot actul lor de magari ...dar totusi nu vreau sa ajung sa ma judec prin tribunale...nu am nici bani pentru a plati avocati si nici nu vreau sa stau prin usi de tribunal...ce sa castig!!!
Dumnezeu vede tot
Andrada spune:
Stiu ce spui Elena, si am auzit destule intimplari ca sa stiu cit pot fi de xenofobi politistii, esti intr-o situatie dificila, dar eu nu cred ca o sa afecteze cetatenia, cazierul se face cu mult inainte si apoi cum ziceai, rezidenta nu ti-o pot lua, sau oricum nu ptr un motiv atit de stupid.
A
Ps am un coleg sotia si fetitza au fost prinse in magazin la o pana de curent, fetitza s-a speriat si a fugit afara din magazin cu un ursuletz. Il intreb pe el luni cum a rezolvat.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Elena, se mai intimpla sa iesi din magazin din intimplare cu ceva neplatit, dar tot furt se cheama si felul in care spui ca ai vorbit cu ei e deplorabil. De ex la mine in oras agresivitatea chiar verbala fata de politisti e pedepsita, ai fi putut fi arestata. Din punctul lor de vedere ai incercat sa iesi din magazin cu marfa neplatita si le-ai vorbit urit. Ma gindesc ca daca admiteai ca ai facut o greseala, daca explicai de ce s-a intimplat, aveai sanse mai multe sa te asculte si sa ii inmoi. E fara scuza modul in care ti-au vorbit, dar ei au dovada vinovatiei tale, tu nu ai martori ptr vorbele lor, deci nu cred ca o vei putea folosi in court.
Daca crezi ca nu poti gasi cuvintele potrivite, fa-l pe avocat sa vorbeasca cu Target ptr un settlement out of court. Si nu te mai apropia de Target-ul ala. Asa zic eu.
A
PS si da e cunoscuta xenofobia politistilor, de fiecare data greu de demonstrat
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Si noi oricum nu stim decat o povestea spusa doar de una din parti!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
corinadana spune:
quote:
Originally posted by cris30
Elena, politaiul care te-a jignit nu era si el emigrant ce fata avea??? Nu inteleg de ce trebuiau sa vina atatia peste tine unul cred era de ajuns, s-or fi gandit ca daca sunt mai multi iti pot suci mintile si sa te faca sa recunosti ca ai furat...nesimtiti dracului...ce m-am enervat, i-as pe toti.Cred ca nu aveau treaba si frecau menta degeaba si ce s-au gandit sa se lege de tine.Si cioroiul ala ce cauta cu arma indreptata spre tine, au innebunit dracului de tot....uf ce nervi am.Oricum eu cred ca se va rezolva cu bine, cum am spus si mai sus nu sta nici un judecator sa-si piarda timpul cu o cutie de lapte, numai ca toata tevatura asta te da peste cap plus cheltuiala .Din povestea ta eu una am invatat ca trebuie sa fim mai atenti si mai precauti oriunde ne ducem.Iti doresc din suflet numai bine si asteptam sa ne spui ca totul s-a rezolvat cu
Urat! Crezi ca daca au pielea altfel decat noi iti da dreptul sa i numesti asa???
URAT!!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
cris30 spune:
Daca spuneam negru tot nu era bine ca tot de culoare pielii ma legam.Vreau sa-ti spun ca eu cand am venit aici am evitat sa folosesc cuvantul negru in public pentru ca s-ar fi inteles cu totul altceva.Asa ca acest cuvant pe care l-am folosit l-am invatat de la romanii de aici si este foarte des folosit, nu l-am inventat eu sa stii,nu am nimic personal cu ei.