Fetele din America (86)
Raspunsuri - Pagina 18
ocebine spune:
Andranda, am fost aseara sa vad La Vie en Rose si trebuie sa spun ca m-a lasat fara grai...absolut incredibil filmul...Marion Cotillard a disparut pur si simplu in rol...nu vedeai decit pe Edith Piaf...la sfirsit imi curgeau lacrimile si nu le puteam opri...
Ramona, nu prea merg pe Lefferts, in general la Angelika (pe Houston) si la Paris (dupa colt de Bergdorf) pentru filme independente sau foreign...
Pentru cine vrea reteta, dau un PM sa cu ocup atita loc aici...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
cris30 spune:
Oana C., daca veniti iar in toamna la New-York sa va plimbati prin Central Park, asta in cazul in care nu ati facut-o deja.Eu cu sotul meu de vreo 2 saptamani ne-am facut un obicei sa mergem in fiecare sambata la un mic picnic in parc, ne intindem paturica pe iarba si savuram privelistea,se dau acolo si concerte etc.Desi sunt de vreo 3 ani in New- York vreau sa spun ca inca nu m-am saturat de oras si cred ca nu ma voi satura niciodata si acum ma trec fiorii cand merg cu masina pe bridge si vad Manhattan-ul in toata splendoarea lui.
Anamaria, filmul care l-ai vazut este despre viata lui Edith Piaf??? Unde se poate gasi, a aparut cumva pe dvd chiar as vrea sa-l vad.Ieri am inchiriat si eu un film "A beautiful mind" cu Russel Crowe, un film extraordinar inspirat dintr-o poveste reala a unui profesor un mare geniu in matematica care in ciuda faptului ca era bolnav de schizofrenie si era bantuit de tot felul de halucinatii a reusit sa obtina premiul Nobel.
ocebine spune:
Cris30...Da, filmul este despre viata lui Edith Piaf...joaca doar in cinematografe nu este inca pe DVD...Intre pe www.fandango.com sa vezi unde si cind joaca pe linga tine (joaca insa doar in foarte putine locuri)...
"A Beautiful Mind" l-am vazut de mult de tot...Russell e un fel de "boyfriend" virtual al meu...
astept cu interes filmul lui cu Christian Bale "3:10 to Yuma"...un western. Va mai juca in "American Gangster" cu Denzel Washington, tot dupa o poveste adevarata si iar in regia lui Ridley Scott (cel care a regizat "Gladiator")...
Anamaria
CrisaS spune:
Buna fetelor,
Vreau sa va intreb de cind s-a deschis linia directa NY-Bucuresti a calatorit careva? Vroiam sa va intreb , in cazul in care ati folosit deja DELTA , cum e ce impresii aveti? Cum sint serviciile? Si mai ales preturile. Multumesc,
Crisa
CrisaS spune:
cris30 si mie imi place peisajul cind merg pe vreun pod cu masina spre Manhattan, este superb dar de vreo citeva zile este asa de mare umiditatea incit nici privelistea nu mai e asa de interesanta se vede totul in ceata. In Central Park e superb toamna e multa verdeata iar toamna in NY e de vis. Au copacii niste culori unice , vremea e superba , cred ca e singurul anotimp care imi place in NY.
Eu vreau sa merg pe Empire pe timpul verii si ziua. Am fost o singura data era noapte si era foarte vint.Cred ca nu merita sa ratam privelistea vazuta de sus. Da uite ca nu am ajuns.
Crisa
Andrada spune:
A fost un coleg cu delta direct flight si ne ducem si noi intr-o luna. Mi-a spus ca vreo 2 stewardeze (din 6??)sint romance si sint abnoxious nu mai mult decit cu ce sintem obisnuiti (dau ochii peste cap daca vrei sa iti aduca un anumit suc si nu cel pe care il are ea la indemina, d-astea obisnuite). Am vazut ca n-au televizoare d-alea la fiecare loc si numai in perete sus.
E vreo 10 ore zborul dus si 11 intors si costa in jur de o mie daca nu stai mai mult de o luna.
Daca serviciile sint asa proaste si e mai scump decit celelalte zboruri cu oprire si mai stai si 10 ore incremenita, poate e mai bine cu escala. Va spun cind ma intorc.
Anamaria, Edith Piaf e prima mea iubire, prima caseta pe care am cumparat-o din banii mei, la fel si cartea am citit-o de vreo 3 ori cind a aparut (eram si mititica
). Mi-a placut ca i-au pastrat vocea, nu crez ca poate fi imitata, mai ales in Milord, La vie en rose...etc
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CrisaS spune:
Andrada multumesc. Am ramas profund dezamagita. Noi avem intentia sa plecam cam pe la inceputul lui august , inca nu stim sigur...dar sotul meu vrea musai sa zboare direct. Pe mine nu ma incinta deloc. As prefera un zbor cu escala ,stiu ca e mai obositor dar iti mai dezmortesti si tu oasele , mai fumezi o tigara, nu stiu nu prea m-as duce cu delta. O sa vedem. Despre pret se pare ca nu e mare diferenta fata de un zbor cu escala. Si de ce se fac 10 oreeee? Doamne ar trebui sa se faca in jur de 8 ore jumate.
Multumesc oricum,
Crisa
Andrada spune:
Inconvenienta mare e ca n-au televizor la fiecare loc, era bine sa fie si alea mai breezy, dar nu-i bai daca sint si morocanoase. In schimb ptr Marcu televizorul could be a deal-breaker
.
Pina acum Swiss au avut serviciile cele mai bune 9din toti cu citi am zburat), absolut niste delicati stewarzii, televizoare cu camere in jurul avionului (alpii o frumuseste, mi-a sus copilul ca io nu
servesc), 50 de filme, sute de desene...etc.
da'delta si-a zis ca la Romania mere orice, ce sa updateze avionele, sa fim fericiti ca ne da un suc, orice suc
,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CrisaS spune:
Cita dreptate ai Andrada foarte frumos si elegant , spus!!! Uite o 
Si eu am mers cu British , care sint groaznici nu mai merg in viata mea cu ei, cu Austrian Airlines a fost ok la fel au camere in afara avionului si am vazut aterizarea a fost superb camere in fiecare scaun, serviciile excelente , mincare mult prea multa, foarte atenti.Apoi american airlines , mm a fost ok..mi-au placut foarte tare cei de la virgin atlantic..number one in topul preferintelor mele.Bravo lor..
Crisa
ocebine spune:
Intrebare....sintem invitati la un botez simbata (fac din mers cu mina Andrada ca vin in NJ)...numele copilului este Julii...e fata sau baiat? Nu sintem foarte apropiati si habar nu am...am cumparat 2 felicitari (una pentru fata si una pentru baiat)...dar acuma ma intriga
Anamaria