Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea si Alinus, help cu Travianul ala. M-a atacat unul de m-a snopit in seara asta, culmea unul dintr-o alianta care tocmai ma invitase sa ma alatur.

Rox 31+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, pai la smotocit ma descurc si eu . Am facut cursuri pe clienti. As vrea sa nasc normal, dar sa vedem cu se aseaza bb. Deocamdata simt ca s-a intors si e iar cu capul in sus. Am vazut ca pompa Avent iti ofera posibilitatea sa o sterilizezi si sa o transporti. Si ma gandeam sa imi iau sterilizator electric pana la urma pt ca la parinti nu avem microunde. Poate le bag pe toate in masina si parchez masina in curtea spitalului si o mai trimit pe mama sa mai scoata cate ceva Iti dai seama ce misto? Imi mut casa la spital. Acu, gluma, gluma, dar vad eu cum fac. Probabil o sa o las acasa sterilizata si pregatita de drum si daca e ceva, ii zic mamei sa mi-o aduca. Traiasca mama
Bee, ala pt microunde tot cu abur e, problema este ca nu am peste tot cuptor cu microunde. De asta prefer pana la urma unul electric. La oala nu ma bag, mi-e ca raman fara pompa, tetine si biberoane. Si apoi, sunt si mai usor de transportat in sterilizator. Asa, parca mi-e cam nasol sa car oala dupa mine.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am aparut si eu! Ieri dupa-amiaza m-a luat somnul si am dormit vreo 3 ore. Eu nu prea reusesc sa dorm dupa-amiaza decat f rar. Si din cauza ca am dormit dupa-amiaza, noaptea de pe la vreo 4 m-am tot invartit, de pe o parte pe alta.

Referitor la ce scria Irina C, despre burtiera, mamicilor de care a-ti folosit? Eu ma gandeam sa-mi cumpar prin luna a 9 a ca poate ma mai ingras pana atunci si sa iau marime potrivita. Am si vazut unde au-in Bucur la un magazin. Imi cumparam niste bustiere, si o gravida in luna a 9a cumparase o burtiera de acolo si daca nu-i venea bine, se intorcea sa o schimbe.

Danielle, dragute lucrusoarele.

Referitor la lucrusoare bebe, eu o sa mai cumpar cam tot ce cred ca am nevoie. O sa mai primesc de la sora mea de la copilasii ei, dar o sa le sortez si ce nu voi folosi o sa dau la alti copilasi fara posibilitati. Soacra, cumnata si nasa au zis ca imi aduc lucrusoare noi la nastere. Si cel putin soacra si cumnata le aduc gata spalate si calcate.
Prietenii nostri majoritatea nu au copii, in afara de un cuplu care are un baietel si ei au zis ca-si pastreaza toate lucrurile pt urmatorul.
In fine, daca o sa mai primesc purtate si nu vreau sa le folosesc, o sa le dau.

Eu sterilizator nu imi iau deocamdata. O sa fierb biberoanele. Doar daca nu o sa am laptic si trebuie sa apelez la formula, atunci o sa imi cumpar.

Mandarinutza 31+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sim, la spital te gandesti cu caratul sterilizatorului? Pentru ca din cate stiu eu nu prea te lasa cu biberoanele de acasa. S daca e cazul de suplimentat hrana copilului, ii dau asistentele cu lingurita ce e de dat, altfel pa alaptat (asa se spune). Cel putin asa fu unde am nascut eu, la Municipal. In rezerva cu mine erau inca 2 fete, toate aveam bebeii la purtator. Cea care era la bb2, avea laptic si bb cuminte si satisfacut. Noi, 2 mame la primul copil, aveam pe langa durerile post cezariana, 2 bebei turbati de foame, care urlau non stop, asa ca in loc de odihna, incercam sa-i hranim....cu ce? Cu laptele care nu era. Si candva noaptea i s-a facut unei asistente mila de noi si le-a dat bebelusilor supliment din canita, cu lingurita. Si asta fu o singura data, in 2 zile! Cat despre, pompa, biberoanele si tetinele de la Avent......Nu stii tu la cate rezista! Sa fie sanatoase cu cine le-a inventat. Foarte bune si rezistente. E si enervant. Dupa ce le-am fiert si rasfiert sunt si acum bune de folosit. Sper ca le-am pus bine spre aruncare, ca altfel ma intreaba barbatul de ce sa nu le folosesc si la bb2! .
Bee 25+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Fetelor, ca tot ne apropiem de termen, nu credeti ca ar trebui sa facem o lista cu numerele de telefon, astfel incat sa putem anunta cand am nascut? Eventual pe mailul comun, cum au si celelalte fete de la iul-aug.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mandarinutza, burtiera din Obor am folosit si eu la inceput. Si cam dupa cateva saptamani am folosit pantalonasi cu centura. Sa vezi aia ce te strang de-ti ies ochii. Mie dupa cezariana mi-a fost greu sa-i pun, ca durea operatia rau.
Cat despre lucrusoare, eu una n-am prea primit lucruri purtate. Nu mi s-au oferit. De fapt n-am prea primit nici purtate, nici noi. Nu se pune aici ce mi-a luat mama pentru fata, ca e ca si cum le-ash fi cumparat eu. Asa a fost sa fie. Iar ce mi-a ramas de la cea mica, ori folosesc acum la baietel (ce mi-a placut in mod special si e in stare foarte buna), ori am sa le dau la saraci. Totzi cunoscutii mei stiu ca ar prefera sa le cumpere ei celor mici totul nou. Chestii gen carutz, patutz, scaun de masina, nu ma deranja daca le primeam (sa fi fost bune si pe gustul meu). Dar asta este, cred ca noi le vom da mai departe (mai putin carutul, care se foloseste/ murdareste la greu si deja dupa un bb e cam greu de reconditionat).
la burtici si sa aveti o zi buna!
Bee 25+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Myral, cred ca moda cu pupatul bebeilor pe gurita, a fost relansata de Monica si Iri . E fitzos acum sa pupic bb pe botic. Unde nu-i cap, vai de ....

Gata, mi-am notat si Armonul pe lista.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bee, eu ma gandeam la pompa pt cazul in care fac in spital febra laptelui. Dar vad eu pana la urma. O sa mai vb si cu dr sa vad ce spune.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Ati vazut ca nici eu nu prea am dormit, si azi m-a trezit Alex devreme. E maraita si obositoare, o sa o duc in Cosntanta in parc, ca si asa e innorat.

Experienta mea in spital cu alaptare si lucruri de acasa e similar cu al lui Bee, ca tot la Municipal am nascut. Umblam noaptea de nebuna dupa asistentele alea sa imi dea completare cu lingurita, ca imi aprobase si neonatoloaga. Dar acum imi iau bibeoanele deja sterilizate in geanta, sa vedem ce o sa zica alea. Numai vecinele de salon sa nu ma parasca.

Eu ziceam ca e dificil de sterilizat pompa, nu la prima sterilizare, ci dupa fiecare folosire. Sim, daca o folosesti la 3 ore sa zicem, se muta mama ta saraca cu generator la usa sa o sterilizeze. Offf, scuze ca sunt insistenta si pisaloaga, mai rau ca vecinele tale. Ia pompa aia la tine si vezi tu ce faci, acum ce mai conteaza un obiect la ditamai bagaj. Mai nasol e sa nu ai ceva, decat sa ai ceva in plus.

Rox 31+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Mai fetelor v-am tot citit si parca nu ma pot abtine sa nu intervin in legatura cu vizitele in prima perioada..........
Eu am tot batut un apropos pe la socrate (cu care stau) ca nu am nevoie de vizitatori in prima saptamana, macar, decat familia care oricum nu este fffffffff numeroasa. Sper ca a priceput chiar daca a inceput sa-mi povesteasca ca pe vremea ei era o moda sa vizitezi nou-nascutul. Eu nu am nevoie de asa ceva mai ales ca sigur va fi cald, spatiu nu prea este, eu voi fi daramata si neacomodata cu noua viata deci.........sa stea frate acasa la ei toata lumea, mai ales cei care nu se omoara nici acum sa ma caute.

Cat despre pupici..........sa nu aud, iar daca totusi vor fi vizite vor trece in primul rand pe la baie la spalator. Sa vedem atunci daca le convine.

Mergi la inceput