Budapesta...ce si cum

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

mie imi pare raui ca n-am vazut subiectul asta mai devree .. Dienutza sper sa iti mai fie de folos .. tb sa insisti mai mult.. nu abia dupa 2 sapt sa readuci sub pe prima pagina... ca eu una nu am vazut intrebarea .. altfel la cit mi-a placut mie Budapesta nu ramineai fara raspunsuri .. iar Roxana si ea mare fan ...

cred ca acest subiect e cazul sa il agatam la subiectul sticky cu sfaturi pt vacante .. si orasele lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Crista, asta am facut, am copiat acum mesajul meu si le voi pune si pe ale tale

Roxana

Mergi la inceput

bravo Roxi ...ce frumos subiect .. pacat ca toata lumea l-a vazut cam tirziu .. offff
sper din inima sa ii mai fie de folos Dienutzei ...

Mergi la inceput

acu' ma gandesc ca daca a repostat pe 18 dupa 4 iulie...i-o mai fi cuiva de folos. si daca nu, nu-i bai, va fi in viitor. si ne mai aducem si noi aminte de locuri frumoase frumoase

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DienutaS spune:

Uau, eu chiar intrasem aici fara prea mari sperante si cand colo, ce sa vad? O multime de mesaje. Am crezut ca am intrat din greseala in alta parte.Am inceput sa le citesc si chiar aveau legatura cu subiectul postat de mine. Chiar m-am mirat cand am vazut ca pe acest subiect nu ofera nimeni nicio informatie/parere.Credeam ca eu, nepriceputa intr-ale forumurilor cum ma aflu, am postat aiurea subiectul sau el a fost mutat intre timp iar eu habar nu am unde sa caut eventuale postari.Abia asa, intr-o doara, m-am mai "mirat" intr-un mesaj, fapt ce a facut ca subiectul sa va atraga atentia. si bine am facut, vad. Acum realizez de ce nu am ami primit raspunsuri si la alte subiecte. Bine ca m-ati desteptat voi...
In primul rand vreu sa va multumesc si sa va linistesc ca nu este tarziu deloc si ca inca nu am plecat in concediu (ma mai topesc un pic prin Bucuresti), deci toate informatiile voastre imi vor fi de un mare folos pentru ca noi vom intra in concediu abia peste o saptamana. Asa ca puteti sa continuati, ca la ce informatii oferiti voi, nu numai ca imi sunteti mie de folos, dar ii convingeti si pe altii sa mearga chiar daca nu asta isi programasera pentru concediu.
Eu o sa imi scot la imprimanta toate postarile voastre si o sa le si iau cu mine ca sa nu imi scape ceva din ce imi spuneti voi. Ca voi oferiti informatii mai pertinente decat o agentie de turism
Va multumesc inca o data pentru informatii si acum o sa ma apuc sa citesc mesajele pe indelete, ca va dati seama ca le-am citit pe nerasuflate, iar apoi m-am grabit sa va scriu sa stati linistite ca nu am plecat inca, m-am lipit de smoala trotuareleor din capitala.

Si mai pun inca o intrebare- La hoteluri trebuie sa fac rezervare cu mult timp inainte? Sau sunt suficiente cateva zile? Voi ce ma sfatuiti? Sau mai bine apelez la o agentie de turism si se ocupa ei?
Va multumesc si va pup!

Mergi la inceput

Dienuta si noua ne pare bine ca ai readus subiectul in actualitate. se mai intampla sa stii sa ne scape cate unul....mai ales daca se scrie intens la altele.
si acum sa revenim la subiect: daca vrei sa stai 5-6 zile ar fi foarte bine sa ceri niste oferte de la agentiile de turism (de genul city break extins), poti avea niste surprize tare placute. mai poti incerca site-uri de rezervari online de tipul: octopustravel.ro sau booking.com.
daca vrei sa stai mai mult poti da direct mail-uri hotelurilor si ele iti vor oferi eventual reduceri pentru mai mult de 6 nopti, transfer gratuit de la si spre aeroport, etc.
cand ai ceva oferte sau idei de hoteluri cauta-le pe tripadvisor.com...este site-ul cel mai de incredere pentru review-uri adevarate de la turisti.
succes! si daca mai ai nevoie de ajutor aici suntem

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DienutaS spune:

Roxana, iti multumesc pentru informatie. Nu o sa stau mai mult de 5 zile, cred. Oricum o sa intru pe site-urile indicate de voi si o sa mai deschid ochii.Cred ca o sa aplelez si la o agentie de turism.Dar sa ma lamuresc ce si cum.
Mai, mai, ce toanta sunt, si acum ma tot minunez...Era imposibil sa nu imi raspunda cineva de pe forumul asta la acest subiect, dar eu, habar nu aveam de "smecheria" cu readucerea lui in actualitate.Ca de cel cu retetele lui Jamie Oliver mai am grija sa il mai aduc pe prima pagina...
Va pup!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

bine ca l-am vazut in timp util ... asta e adevarat dc ajunge pe pg 2 nu il mai vede nimeni ... iar acum e si o perioada de vacante cind multi care ar putea da un raspuns la subiect poate sunt in vacanta si din cauza asta tb insistat...

hotel dupa parerea mea nu mai mult de 3 stele pt ca sunt oricum ff curate ( erau acum 10 ani si nu cred ca s-au prostit intre timp ... ) si cu mic dejun ... mai mult nici nu iti tb caci fac pariu pe ce vrei tu nu o sa ai prea mult timp de stat in camera ...

fa-ti rezervare la hotel din timp, eu in 2003 in august am vrut sa merg si nu mai era nici macar o banca in parc libera .. toate hotelurile ocupate .. era ceva .. o expozitie sau un eveniment sportiv .. cert e ca mi-a dat planurile peste cap ...n-a fost rau caci am ajuns la Istanbul pe care l-am vazut tot asa la picior ... si am iesit in cistig oricum ( asta fiind alt oras care mie imi place mult ... si care merita sa fie vizitat ... 1 sapt nu iti ajunge nici aici ..)...

vezi si pe pagina asta
http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Hungary/Budapest_Fovaros/Budapest-436839/TravelGuide-Budapest.html
si aici ai hoteluri si comentarii ale clientilor ( pe linga multe alte sfaturi .. poate ne-a mai scapat ceva care tie ti-ar place .. )

Mergi la inceput

Dienuta mult succes. cand ai nevoie de ajutor mai da un semn.
off topic: auz draga mea Crista tu precis nu esti sora-mea? . ca si eu sunt moarta dupa Istanbul. chiar azi ma pregateam sa il pun la informatii utile....astept contributia ta

Roxana

Mergi la inceput

OT x ROXANA
n-am decit un frate ... as fii vrut eu SI o sora dar n-a fost sa fie .... uite ca mai intilnesc surori virtuale insa ...

sa stii ca ma gindeam sa scriu de Istanbul dar tb sa imi adun bine amintirile .. si evident sa caut pe net ca sa imi reimprospatez memoria ....

mai am si Corsica in minte si 2 insule din Italia de adaugat .. din pacate insa nu cred ca lumea se inghesuie sa citeasca acolo ( pe subiectul sticky) ... poate ar tb sterse mesajele off topic de acolo

Mergi la inceput