Mamici de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Vedeti, v-am spus eu ca azxi e o zi plina!

Housepocket felicitari pentru baietel, sa creasca mare si sanatos!

Lorina bine ti-a venit pe lume fetita, sa fie frumoasa si iubita!

Io sunt si mai rea de somn, nici daca Victor doarme in camera cu mine nu ma pot odihnni!

Milly, MIhnea a avut un ingerash acolo sus!NU te mai gandi la ce ar fi putut sa fie, bine ca ati hot. sa mergeti in Ungaria!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Millyy, sa va traiasca ingerasul. Este un dulcic!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vai cat e de frumos Mihnea . Ce frumos se uita el. M-am topit toata. Sa va traiasca sa va lumineze viata.

Miillyy, iarta-ma ca te intreb, tu ai avut ceva probleme in sarcina care sa dea de gandit ca pot exista ceva nereguli la nastere? Oare la noi or exista aparate de-alea?

Dana S38 cu Daria Stefania

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Miillyy, sa-ti traiasca piticontzu! Este asa de scump incat imi veenea sa il trag de falcutze! Sa ii dea DD sanatate si sa va bucuratzi de el!

Cat despre nastere si probleme, eu cred ca mai bine nu te mai gandesti ce ar fi putut fi. Sa ii multumim lui DD ca totul a fost ok si ca ai fost norocoasa sa ai langa tine o echipa medicala foarte buna care sa te ajute sa treci peste momentele grele. Sanatate multa si refacere usoara!

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 20 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare burticutze si mamici!

Intai felicitari noilor mamici: Housepocket, Agri, Gravidutza, Lorina, Cristina26! Sa va traiasca minunile si sa va bucure in fiecare zi! Felicitari si numai bine!!!

Ce s-a intamplat cu Anya? Trebuie sa caut sa citesc ... sper ca acum sunt bine!!!

Roxy, iti trimit un PM.

Intreba cineva de ce "sticluta" ... ma mir ca nu mai tineti minte ca am facut pe aici gura ca sunt "vazute prost" mamicile care nu alapteaza, indiferent de motiv ... cred ca trebuie sa ma bucur ;) OK, nu alaptez ptr. ca am o boala cronica, ptr. care trebuie sa iau medicamente, care nu permit alaptatul. Mi-a trecut deja de la Cris supararea ... dar ma mai enerveaza unele priviri ... nu incep iar. Oricum, Amélie e fericita si cu sticluta, barem asa cred dupa cat papa :) Mai problematic e ca produc laptic :( ... de ieri sunt sanii beton, mari, dor si curg... nu a ajutat medicamentul primit dupa nastere, acum iau altceva si sper sa nu-mi faca rau la problemele mele ... Ei, asta e, trecem si peste asta!
In rest suntem bine, ieri am fost la München dupa certificatul de nastere ... acum urmeaza alte alelgaturi dupa alte acte ... birocratia sa traiasca! Si aici ploua si e un frig ... am dat drumul la calorifere ca-i cam friguroasa Amélie.

Am pus poze cu "gogoasa" noastra: http://cristian.in-guide.de/view_album.php?set_albumName=A-venit-barza%21%21%21%21-Am%E9lie-Gabriela&page=1
Vizionare placuta! :)

Pupici pe burtici sa fie totul bine! ... si ptr. mamicile care urmeaza sa nasca!!! Numai bine si nasteri usoare!!!

Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Luna, dupa cat te-ai harnicit zilele trecute, meriti azi un supliment de somn! asa ca, directia dormitor! Fara discutie!
Ioana, cred ca nici noi n-o sa-i punem fetei cercei. Daca o vrea ea gaurele cand va mai creste, nu e asa o tragedie sa-si faca si singurica, nu? Las' sa fie decizia ei pe unde si-i pune . Si cati!! Mai ales cati...
Miillyy, Mihnea e un bebelush superb! Am vazut fotografiile de 2 ori si e clar: e perfect! Ca tot se vorbeste acum de nume de baietei si fetite: Mihnea ar fi fost prima alegere si pentru noi, daca era un baietel in burtica. Ce spui? Ne intalnim cu toatele la o odisee viitoare?

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

quote:
Oana, atunci o schimb si eu cu toate ca maine ar trebui. Intru in 39 saptamani. Asta ca sa mai castig o batalie cu hormonii

Dana sa-mi spui daca la tine a dat rezultate.
Oana 37+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Oana rezultatele s-au vazut cand a venit sotul acasa si era saracul atat de stresat (din motive reale nu de-alea hormonale) si a trebuit sa fac pe sotia intelegatoare. Asta ii mai trebuie si o nevasta hormonita. Incerc sa ma mai temperez, insa asa ma apuca cateodata .

Apropos, de ce zici ca in mod normal nasti pe 12?

Dana S38 + cu Daria Stefania

AMR max 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Irinusha,mi se pare ca dulceatza de Amelie iti seamana foarte mult! O sa iasa o super domnisoara, iar Cris va trebui sa aiba grija de ea ca la cati baieti ii vor da tarcoale......

Fetelor, Mara mea imi da contractii dureroase. Ma duc sa stau cumintzica in pat pt ca nu vreau sa nasc inainte de a termina 37 de sapt, deci pana duminica fata mea tre' sa stea la caldurica.

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 20 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Irinusha, mi-ai facut asa o pofta de nascut cu fotografiile tale! De-abia astept! Cat despre alaptat, e clar ca ai motivele tale sa n-o alaptezi pe Amelie, asa ca nu vad ce-ar avea de opinat altcineva! Cu siguranta n-ai lua o decizie care sa nu fie in interesul bebelinei, nu?

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Milena tare frumos Mihnea, si haios imbracat. Sa fie sanatos si mancacios. Alaptezi?

Ioana mie ai mei nu mi-au facut gauri in urechi si abia in clasa a saptea mi-am pus cercei. A durut ca naiba, insa gaurile au fost facute in system clasic, cu ac de seringa, etc. Aici nu iti face nimeni gauri pana la 6 luni si atunci mergi la bijutier sa-I faca cu pistolul. Am inteles ca nu doare mai deloc plus ca au cercei speciali pana se vindeca rana care sunt sterilizati. Incearca asa pt Miruna poate iti trece frica.

Graviduta e normal sa scada bebe in greutate in primele zile. Cat de mult a scazut?

Ilenutza si Ioana puteti sa-mi ziceti mama imorala dar eu niciodata n-am putut dormi cu fiu-miu in pat, adica l-am luat frecvent cu mine in pat dar eu nu dorm nici acum cand are 6 ani si ar putea sa zica daca il lovesc sau mai stiu eu ce. De cand a fost bebelus eu am fost paranoica, ba ca ma intorc pe el, ba ca se sufoca, ba ca o sa cada din pat, ba ca nu-l aud deci eu in permanenta cand e el langa mine trebuie sa-I aud respiratia si sa-l veghez. Sunt cu capu’ stiu. Insa la el in pat mi se pare mai in siguranta decat langa mine in pat.

Lia mi-a trecut somnul. Esti haioasa cu cerceii, auzi, cati…Mare dreptate ai!

Am vazut si eu pozicile cu papusica Amelie. Irinusha cum te descurci cu doi?

Andra lasa contractile ca mai ai putin, treci in pat sis tai cumintica.

Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput