Mamici de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
i_ulia spune:
bine ai venit, lorina maria! felicitari, lavinia!!! toate cele bune pentru tine si mica minune!!!
Iulia 33+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AndraZ spune:
[/quote]
Neaparat!
Simona 35+
Matei Hisham
Crash test dummies
[/quote]
Simo, eu deja l-am programat pe bb2 , asa ca cine stie, poate ne nimerim si acolo colege de odisee
Ioana, ma bucur ca pot da un sfat intr-o problema care poate fi complicata si care mai ales poate fi evitata. Sper ca nu te deranjeaza sfaturile mele, dar uneori ma simt datoare sa trag un semnal de alarma, decat sa las omul in necunostintza de cauza sa mearga mai departe.
Andra 37s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 20 de zile !!!!!
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by nma
fetelor care asteptati fetite ce stiti despre cercelusi. eu vreau sa-i pun la pitica mea in spital si nu stiu de care. cine ma ajuta?
Nico, noi (de fapt taticul, pt ca nasterea ne-a luat oarecum pe nepregatite) i-am luat cercelusi din aur din comert (de la B&B Collection). La externare, am rugat o asistenta de la neonato sa-i puna si i-am dat taxa de cercei
![](icon_smile_shock.gif)
Fetelor, multumim pentru urari, pe care vi le intoarcem si voua. E adevarat, MAra si Matei suna bine, dar sa vedem ce-or vrea si ei. Noi la bb2 (daca e baiat) o sa-i punem Ianis. :)
Alina
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Andra si daca facem iar eu baiat si tu fata???? Cum ii "denumim"???
Simona 35+
Matei Hisham
Crash test dummies
Luna1 spune:
La multi ani Bogdan pentru o luna de viata.
Gravidutza felicitari pentru Mara, sa fie sanatoasa si mancacioasa si necolicioasa.
Loredana 76 crede-ma ca nu ai cum sa ratezi travaliul. Cand va incepe vei stii.
Andicu din cate stiu eu ei isi fac singuri program dupa o perioada, daca suge asa des e tocmai pentru a regal productia de lapte.
Cristina bine ai ajuns acasa cu printesa Ingrid, imi pare rau sa aud ca travaliul a fost mai lung.
Ioana pupici Mirunei, sunt sigura ca nu a afectat medicamentul asa o fetita frumoasa.
Housepocket felicitari! Sa-ti traiasca flacaul sa fie mancacios, cuminte sis a aiba o viata fericita.
BBlushaMe nu stiu la ce te referi cand spui sterilizare a vaginului. Nu am auzit de asa ceva si am nascut natural prima oara. Se fac culturi din col inainte de nastere in trim 3 pentru a vedea daca ai streptococ si atunci se face tratament insa de facut nu-ti face nimic in timpul travaliului ci pur si simplu bebe iese pe acolo natural.
Apropos travaliu 13 ore e putintel, deci nu ai cum sa sperii pe nimeni, travaliul se socoteste de cand ai prima contractie (care e suportabila) pana nasti, eu am avut travaliul 14 ore insa insuportabil si contractii mari doar vreo 3.
Lorina Maria bine ai venit pe lume, sa fii fericita, mancacioasa, necolicioasa sis a nu o superi pe mami. Lavinia felicitari.
Eu sunt ok, mi-e somn rau pentru ca fiu-miu a visat urat azi-noapte si a venit la noi in pat iar eu nu am mai putut dormi de frica, ca ma loveste in burta si de cald.
Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!
Ioana75 spune:
Mie mi-a fost frica cu cerceii, de fapt si acum imi e, tot nu i-am facut fetii gauri. Sa mai astepte.
Luna. Si mie mi-e somn ca a venit fata si a dormit cu noi citeva ore; nici eu nu pot sa dorm cu ea, stau cu grija ...
Aylin, sper ca operatia sotului a decurs bine si ca totul e in regula cu amindoi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Miillyy spune:
Buna ziua dragi gravidutze si proaspete mamicutze!!
V-am promis poze cu juniorul nostru drag:
http://community.webshots.com/album/559758748fTWJgU
El este Mihnea Gabriel, un ghemotoc de baietzel pe care noi il consideram cel mai cel
Referitor la nastere,am sa va povestesc putzin ... Eu am nascut fara sa imi dau seama prea bine ce se intampla, totul s-a petrecut cu viteza fulgerului. Datorita rezultatelor nu foarte bune de la tocograf dintr-una din zilele de spitalizare de la Szeged( tocmai intrasem in sapt 38),am fost monitorizata printr- un test de stimulare a sanilor pentru a vedea cum reactioneaza bebe la declansarea contractiilor. Din pacate bebe nu a reactionat prea bine (ii scadea pulsul) asa ca in 5 minute m-am trezit in operatie si asta a fost. Ii multumesc lui D-zeu ca am nascut in Ungaria unde totul este extraordinar de bine monitorizat, altfel povestea noastra s-ar fi putut termina foarte rau - cand incepeau contractiile normale bebe ar fi intrat in suferintza si as fi putut sa fiu inca un caz "neelucidat" ... Dar totul e bine cand se termina cu bine ...
Va pup,
M. si Mihnea Gabriel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Buna dimineta la pranz. Asa da mai fetelor. Ia sa vedem.
Graviduta si Housepocket felicitari pt Mara si Matei (iaca ii pun si eu impreuna) - sa creasca mari si sa fie sanatosi.
Cristina imi pare rau ca ai tras atata. Bine ca v-a dat drumul repede acasa. Cred ca deja e mult mai bine.
Lorina Maria sa cresti mare si frumoasa (cu asa un nume frumos )si sa iti bucuri parintii de fiecare clipa petrecuta impreuna.
Pentru fetele care mai nasc astazi le ofer si eu un pic de sustinere
Intr-adevar suna bine ca data de nastere 07,07,2007. Sa vedem ce va fi in acea zi.
Dana S38 cu
Daria Stefania
AMR 2 saptamani
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by jadi
Felicitari Gravidutza sa te bucuri de frumoasa Mara si sa fiti sanatosi! Chiar azi am tot cautat pe net sa vad cand ai dat ultimile semne de viata! Pana la urma cu ce dr. ai nascut?
Jadi, am nascut cu dr Tutunaru, dar era cat pe-aci sa nasc cu medicul de garda. O sa postez povestea imediat ce ma mai detasez putin de experienta, care a fost destul de neplacuta din punctul de vedere al reactiilor lui T, cat si ca situatie in sine. In plus, trebuie sa ma mai linistesc si psihic pt ca Mara nu ia in greutate, ci scade. I-am introdus completare cu Nan la laptele meu si acum asteptam sa vedem daca incepe sa ia in greutate. E o perioada destul de frustranta.
In ceea ce priveste ceea ce discuta fetele despre maternitatea din Medgidia, confirm. Eu sunt din Medgidia, iar mama este cadru medical la ginecologie acolo. Maternitatea este f bine dotata, majoritatea medicilor sunt competenti (stiti, probabil, ca sotia lui Andi Moisescu - nu mai stiu cum o cheama - a nascut acolo cu dr Balasa), personanlul f grijuliu, deoarece la prima abatere li se face referat. Dupa nastere, am inteles ca poti face masaj si gimnastica de recuperare. Privind in urma, imi pare rau ca nu am ales optiunea asta, desi m-am gandit la ea. Eu am nascut la Elias si, sincer, nu mi se pare ca isi merita "buhul". Pe langa faptul ca nu are destule paturi (asta e si motivul pentru care se tot inchide si ajungi sa nasti prin alte spitale, cu prieteni ai dr-ului care ti-a urmarit sarcina - trust me, era sa nasc la Municipal, cu un prieten al dr T), te inghesui in niste toatele minuscule, de tre sa fii atenta sa nu te atingi de closet. Curatenie este, dar la toaleta nu sunt becuri si tre sa te bazezi pe becul de pe hol. In saloane nu sunt frigidere, ci este unul de capacitate f mica pe hol, care deserveste vreo 4-5 saloane a 3-4 paturi (imaginati-va ce bataie era pe un loc in frigider pe caldurile astea). Asta, doar in rezumat. Asa ca, daca aveti ocazia sa alegeti maternitatea din Medgidia, nu stati pe ganduri. E cel putin dubla fata de Elias si mult mai dotata.
Multa sanatate.
Alina
![](mamica.gif)
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Andra si daca facem iar eu baiat si tu fata???? Cum ii "denumim"???
Simona35+
Matei Hisham
Crash test dummies
Hmmmm....la asta nu m-am gandit!
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Andra
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 20 de zile !!!!!