Mamici de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Iulia, da, suna foarte bine mara si matei. Mai vin la serviciu, macar pina pe 16 cind merg la gineco sa vedem cum sta situatia. Eu nu stau 8 ore la serviciu, de obicei plec mai repede.

Si mie mi-a placut mult mara, asta e si unul din motivele pentru care am ales Smaranda (nu puteam pune un nume de sfint lui bb2, ca se va oftica miruna cind isi va da seama).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

"Ma numesc Lorina Maria m-am nascut la ora 9:00, avem 3,200 kg, scor 9. Avem vointasi ne-am intors transversal in timpul operatiei. Salutare lume!" Lavinia

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Neata fetele!

Gravidutz si Housepocket, felicitari pt micile minuni Mara si Matei. Sa va dea DD sanatate, fericire si copii ascultatori si intelepti!

Simo, vezi ca toata lumea zice ca suna frumos Mara si Matei? La bebe 2 intregim si noi perechea propusa?

Ioana, ma bucur ca esti cu tensiunea in parametri. eu zic ca e mai bine sa intri in concediu si sa te relaxezi acum in ultimele saptamani de sarcina. Sunt de acord ca nu stai program intreg la birou, dar asa cum zicea si I_ulia si statul pe scaun afecteaza starea ta generala. Eu uneori stateam pe scaun o zi intreaga si nu faceam nici un fel de efort, iar de dimineata aveam tensiunea 13/9....o sa vezi cat de mult conteaza sa te relaxezi.

Andreea, bebe mic al tau s-a obisnuit la mami in burtik si nu vrea sa iasa neam Poate iti face surprize zilele astea, ca ar fi cazul sa se decida sa iasa si sa vada lumina zilei.

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyah spune:

Salutari la toate gravidutele si mamicile de aici.
Si eu sunt o mamica de august. Pe 1 august ma internez pentru analize si cezariana. Sper ca operatia propriu-zisa sa fie pe 3 august.
Am emotii si... si nu stiu. :) Sunt fericita! ^^

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

"Ma numesc Lorina Maria m-am nascut la ora 9:00, avem 3,200 kg, scor 9. Avem vointasi ne-am intors transversal in timpul operatiei. Salutare lume!" Lavinia

Simona 35+ Matei Hisham
Crash test dummies

Bun venit, Lorina Maria, sa fii sanatoasa si norocoasa! Iar daca tot ai vointa, ia sa vedem noi cum stii tu sa papi bine lapticul lui mami!

Lavinia, esti o mami fericita! Sa te refaci repede si sa ne povestesti cum a fost intalnirea cu Lorina! Felicitari taticului, doar si el a "muncit" la copila asta vorbareatza foc!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Felicitari, Lavinia!Bine ai venit pe lume, Lorina Maria! Sa fii sanatoasa si sa ii aduci mamei numai bucurii!

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

nma, si eu tot in spital i-am pus cercelusii primului copil - iata cateva criterii de care sa tii cont:

- daca tot ii faci gauri si ii pui cercei, incearca sa-i pui din aur, nu doar din motive estetice, ci si fiindca eviti inflamarea zonei, se vindeca mai usor, nu face bube, coji in perioada imediat dupa gauri; eu i-am ingrijit gaurelele la fel ca si buricul (curatare dupa baie si baneocin pudra) in perioada de dupa si nu am avut probleme

- alege niste cerceri usori

- sistemul de inchidere trebuie sa fie sigur (sa se inchida bine si sa nu se deschida usor) si sa jeneze cat mai putin, sa nu existe riscul sa o intepe etc. - asa ca cea mai buna recomandare sunt "tortitzele"

- forma in general trebuie sa aiba risc cat mai mic de agatat, intepat, alte accidente

sper sa te fi ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by AndraZ

Simo, vezi ca toata lumea zice ca suna frumos Mara si Matei? La bebe 2 intregim si noi perechea propusa?

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Neaparat!

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Lavinia! Bine ai venit Lorina Maria, sa fii norocoasa si sanatoasa!

Oaaau, ce de vesti azi, imi place.

Andra, multumesc pentru sfaturi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Madalina si sa ai un baiat intelept, frumos si sanatos! Bine ati revenit acasa si sa va imprieteniti repede!

Felicitari Lavinia, sa va traiasca fetita cea mult dorita, frumoasa, desteapta si sanatoasa! Refacere usoara si sa veniti acasa repede repede!

Ma duc sa mananc si eu ca abia m-am trezit!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput