Mamici de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Am vazut inca un bebe pe listuta! Felicitari Graviduta, si bine ai venit Mara!
Am vazut ca au venit si multe mamici acasa. Crestere usoara bebeilor.
Valen, rabdare si putere. Pe mine m-a anuntat bona ca o perioada o sa vina doar jumatate de zi si deja m-am crizat gindindu-ma cum o sa stau dupa-amiaza cu doi copii. Tu esti erou.
Luna, Miruna a avut glicemie 35; daca mai scadea cu 5 ii era afectat creierul; si nu s-a reglat singura, desi dr au asteptat 2 zile, a fost nevoie de niste doze de ... nu mai stiu ce medicament, oricum e posibil sa aiba efecte mai tirziu dar eu sper sa nu.
Anto. Diseara ma duc si iau magneziu, m-ai convins.
Tensiunea mea e la fel, 12.5 cu 8.5. Acum cred ca e de la nervii din ultimele 2 luni ca nu sint gata camerele fetelor. Deci, evident, sotul e vinovat.
Hai christyne si Lavinia!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
mamii spune:
bonjours mademoisiles!
Cafea fara cofeina anyone?
fetelor care nasc astazi poate poate se mai gandeste vr.un bebitz sa iasa la lumina
siiiiiiiiiii felicitari celor care au nascut zilele astea sa va traiasca bebicii!
Noi tot 2 in 1 ...se pare ca mandrul meu sta foarte bine in burtica...
siminoc spune:
Buna dimineata si de la noi!
Io tot . Suntem bine amandoua. Asteptam controlul de maine, cand gine ne va spune urmatorii pasi (amanunte cezariana)! Am ceva emotii! Bine ca nu m-au apucat mai devreme!
Aseara am intrat pe forum doar sa citesc ce se mai intampla. Ca aveam o lene, incat nu eram in stare sa tastez nic!
Iar acu' realizez ca mare lucru n-am retinut!
Fetelor, care va pregatiti de marea intalnite:
]]]
Celor care mi-au raspuns la intr existentiala despre burtiera dupa cezariana:
Alina, mamica de A+, sa va ajute DD!
Sa nu va agitati prea tare daca nu dau semne de prezenta, ca daca nasc, va anunt cumva, macar printr-un mesaj (am vreo doua numere de tel: al Oanei Ghinetz si al Simonei al Jaafari; la Lavinia nu apelez ca s-ar putea sa fie prea prinsa cu bebelina).
Ma mai ocup cu diverse pe aici, prin casa. Oricum nu va fi pe gustul meu, da' incerc sa dreg busuiocu'.
Sotul meu va fi mult prea agitat si cu siguranta ar uita sa intre pe forum sa va anunte!
Simona, mamica de Miruna
A M R 4 ZILE (teoretic!)
poze cu burtica si fara
pufymic spune:
quote:
Originally posted by Mada28
Felicitari tuturor mamicilor.Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei. Eu sunt o mamica de septembrie 2007. Am si eu o intrebare:
Andicu, stiu ca tu ai nascut la Bucuresti. Si eu sunt tot din Constanta si vreau sa nasc la Bucuresti. Cum a fost ? Cat ai stat dupa ce ai iesit din spital? Sau ai venit direct in Constanta? Bebelusul cum s-a comportat pe drum? Ma gandesc la cum poate afecta drumul un bebe asa mic.
Te pup si pe tine si pe bebe Filip.
Astept cand poti un raspuns
Buna fetelor!
Scuze ca ma "bag" asa peste voi, dar va urmaresc odiseea fiindca avem si noi , aradencele, o mamica aici la voi(Alina.a).
Si tot urmarindu-va am vazut intrebarea ta, Mada.
Daca nu te superi iti pot raspunde cum a fost la noi experienta asta cu nascutul in alt oras si drumul pana acasa.
Pe primul baietel l-am nascut in Cluj(cu toate ca stateam deja in Arad). Cand medicul meu si neonatologul copilului au semnat externarile, am luat bebicul si am plecat la cumnata-mea unde am stat peste noapte.A doua zi a venit matusa-mea cu masina dupa noi si am plecat la Arad. Pe drum a dormit dus, asa ca n-am avut nici un fel de treaba cu el(si-s cam 4-6 ore de mers cu masina....depinde de drum).
Deci a fost bine, bebelusul s-a comportat foarte bine, n-am avut nici un fel de probleme.La voi ar trebui sa fie si mai simplu fiindca Bucurestiul e mai aproape de Constanta decat Clujul de Arad, deci ajungeti mai repede acasa.
Nasteri usoare la restul mamicilor cu burtici(inca) si bebici sanatosi, refaceri rapide si laptic mult la toate mamicile!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
liadorian spune:
Oana, sper ca te-ai dus iarasi la nani! Aici e asa o vreme care te trage la somn... Ploua cu pauze scurte si-mi tot vine sa casc mereu!
Ioana, eu am avut toata sarcina tensiunea 12/7 so teoretic e bine asa... E drept ca n-au existat fluctuatii de la o luna la alta. Sper sa rezolvi problema cu magneziu. Iar pe sot penalizeaza-l, poate-ti mai scade un pic tensiunea!
Mamii, Andreea, aveti doi bebei tare mamosi, carora le place mult sa stea in burtica. Ori au de gand sa va ia prin surprindere, ca prea sunt asteptati cu sufletul la gura?... Oricum, eu sper sa nasteti usor si repede si sa aveti parte de experiente cat se poate de placute la intalnirea cu bebe!
LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
pufymic spune:
quote:
Originally posted by pufymicquote:
Originally posted by Mada28
Felicitari tuturor mamicilor.Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei. Eu sunt o mamica de septembrie 2007. Am si eu o intrebare:
Andicu, stiu ca tu ai nascut la Bucuresti. Si eu sunt tot din Constanta si vreau sa nasc la Bucuresti. Cum a fost ? Cat ai stat dupa ce ai iesit din spital? Sau ai venit direct in Constanta? Bebelusul cum s-a comportat pe drum? Ma gandesc la cum poate afecta drumul un bebe asa mic.
Te pup si pe tine si pe bebe Filip.
Astept cand poti un raspuns
Buna fetelor!
Scuze ca ma "bag" asa peste voi, dar va urmaresc odiseea fiindca avem si noi , aradencele, o mamica aici la voi(Alina.a).
Si tot urmarindu-va am vazut intrebarea ta, Mada.
Daca nu te superi iti pot raspunde cum a fost la noi experienta asta cu nascutul in alt oras si drumul pana acasa.
Pe primul baietel l-am nascut in Cluj(cu toate ca stateam deja in Arad). Cand medicul meu si neonatologul copilului au semnat externarile, am luat bebicul si am plecat la cumnata-mea unde am stat peste noapte.A doua zi a venit matusa-mea cu masina dupa noi si am plecat la Arad(bebic avea 5 zile de viata). Pe drum a dormit dus, asa ca n-am avut nici un fel de treaba cu el(si-s cam 4-6 ore de mers cu masina....depinde de drum).
Deci a fost bine, bebelusul s-a comportat foarte bine, n-am avut nici un fel de probleme.La voi ar trebui sa fie si mai simplu fiindca Bucurestiul e mai aproape de Constanta decat Clujul de Arad, deci ajungeti mai repede acasa.
Nasteri usoare la restul mamicilor cu burtici(inca) si bebici sanatosi, refaceri rapide si laptic mult la toate mamicile!
Eu
Chestii
Eu
Chestii
siminoc spune:
acu tr sa meg pana la farmacie sa-mi iau elevit!
revenim, mai tarziu!
Simona, mamica de Miruna
A M R 4 ZILE (teoretic!)
poze cu burtica si fara
andreea c spune:
Sa va dau o veste buna asa de dimineata...
A nascut Housepocket!
S-a intamplat pe 30.06 la 37 de saptamani. Bebe se numeste Matei Alexandru si s-a nascut la 2950g si 49 de cm, natural fara epidurala, iar travaliul a fost scurt, 4 ore.
Mamica spera sa isi puna net ca sa faca personal anuntul, dar nu a reusit deocamdata asa ca m-a delegat pe mine sa va dau vestea. Cand se va rezolva problema cu netul va intra si ea sa va dea mai multe amanunte. Va pupa pe toate...
Andreea saptamana 40 Radu Stefan
AMR 4 ZILE...DPN 9 IULIE
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
BBlushaMe spune:
Neatza si de la noi!
Felicitari noilor mamici!
Bafta multa celor ce nasc azi!
Anda 36+ si Luana Nicole
Simo78 spune:
La noi iar e problema cu netul, acum sunt la ai mei....Welcome fetelor care au ajuns acasa, felicitari noilor mamici!
Simona 35+ Matei Hisham
Crash test dummies