ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Initial creeata de miau-miau

nu stiu ce sa fac. am doua pisici. una alba cu bej si una neagra.

draga, eu nu te cred. nume real n-ai, poze n-ai, te ascunzi in spatele monitorului si ne dai de lucru cu pisicile tale.
pun pariu ca esti grasa, complexata si ai suferit abuzuri.
eu nu am nimic de ascuns si am sa te ajut numai daca accepti si tu aceeasi transparenta.
hai pa!
------------------------------

miorlau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.
si am sa te ajut numai daca accepti si tu aceeasi transparenta.
hai pa!
------------------------------

si tu acuma ce faci? incerci sa dezbraci o www.swapmeetdave.com/Humor/Cats/Sunbathing.htm" target="_blank">victima inocenta. Abuuuuuuuzzz! Abuuzzzz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

hai ca mi se raceste ciulamaua pina vine de doo ori pisika sa ne raspunda. On topic- eu cred ca e vb. despre dualitatea sufletului ei de felina: alb si negru, yin si yang, zi si noapte, lapte si branza, blana si piele, soarece si pasarica, pestisor si smantanica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Initial creeata de miau-miau

nu stiu ce sa fac. am doua pisici. una alba cu bej si una neagra. E normal?

quote:
Initial creeata de miau-miau la alt subiect

Daca vecinul (cu care ne intelegem foarte bine de altfel) mai cheama o data politia noaptea, in loc sa imi bata la usa, ca ne cunoastem) imi ia ciinele, iar pe linga amenda, nu mai poci sa achizitionez alte animale ca sint considerata maltratatoare de animale, iar ciinele ajunge ca vai de kurul lui la orfelinatul de ciini si doar cu un imens noroc il adopta cineva altfel il trimite (pe cai umane) in lumea celor drepti, ca statul n-are bani de tinut ciini batrini la infinit.
Ca sa nu se inteleaga gresit, ciinele nu latra ca tembelul, dar daca umbla vreunul la 1 noaptea pe linga gardul meu, o sa latre, ca e ciine.

daca pisicile nu se apuca de latrat eu zic ca e normale indiferent de culoarea lor.daca pisicile se apuca totusi de latrat inseamna ca desi au par si culoare de pisica au totusi narav de caine.ca urmare ori te scapi de ele ori te scapi de vecin.sa ai grija insa cu scapatul asta sa fie in mod pasnic,neviolent,si in conformitate cu legile USA.multa bafta si tine-ne la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by papadie

hai ca mi se raceste ciulamaua pina vine de doo ori pisika sa ne raspunda. On topic- eu cred ca e vb. despre dualitatea sufletului ei de felina: alb si negru, yin si yang, zi si noapte, lapte si branza, blana si piele, soarece si pasarica, pestisor si smantanica!

atat de "subtil"
numai un "suflet de pisica"
putea sa o zica

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si eu am doua la ora actuala, o fi normal, n-o fi, nu ma intereseaza, eu le iubesc mult, sunt copiii mei. la un moment dat cand stateam la maica-mea am avut o perioada 7 pisici in casa 3 adulte si 4 pui.
mai sunt care imi zic ca is obsedata de matze, oi fi, nu ma intereseaza...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

ramonika,reactualizeaza-ti semnatura ...ca acolo-s patru matze...
si o sa zica lumea ca nu esti "normala"

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

immmmmmmm,eu cred ca trebuiesc deparazitate ,le maninca in c...,(shi se scarpina la psiholoage)au parul cretz(vezi numele),miorlaie scurt(miau-miau)semne de emeza(bleah).
sa vina veterinarii cu antihelminticeeeeeeeee,DDT,prafuri de gindaci,kerosen,pacura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by fortelady

deci in primul rand o si pentru autoarea mesajului si sa stiti ca si eu am o problema similara (am mai scris). am doi motani, unul gri si altul alb cu negru.
astept sfaturile si pentru mine ca-s tare ingrijorata

--------------------------
"blonda, 1,75, 90C, nu vand nimic, doar ma laud..."

Pai astia se asorteaza la perfectie, ca alb cu negru da gri. Nu stiu ce faci daca iti vine in vizita blonda de la semnatura, ca iti strica paleta neutra.

Grow where you're planted.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

TeodoraD, ! Intotdeauna te-am admirat, pentru ca reusesti sa pastrezi la fel de sus stindardul, indiferent de starile sufletesti inaltatoare sau tragice prin care treci .

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput