Mamici de martie - aprilie 2008 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 19
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Gugushtiuc, multumim tare mult de pont, eu chiar o sa incerc ca nu ma lasa starea de greata deloc! Si nu este contraindicat? Ce ma bucur!
Simonette, este in regula, nu m-am suparat, dar mi se pare ca in fiecare zi ne-ai " apostrofat" bland asa ca nu prea scriem... Dar ne este tare rau, asteptam sa ne treaca si facem maraton apoi...Promit! O sa te plictisesti de mine probabil la un moment dat cand o sa scriu toata ziua pe aici .
Te pupic
CLAU 6+
vine bebe2!
Chiar e indicat, mai putin tinctura care are alcool. In rest ceaiul, capsulele(sunt mai usor de luat), sucul sunt de mare ajutor. Eu m-am aprovizionat si cu radacini de la supermarchet, inca nu le-am incercat dar urmeaza sa-mi fac niste suc din ele la nevoie. Ajuta si daca tii o bucatica sub limba si la incheietura mainii, din cate am inteles.
iunie 2006
GUGU 16+
gugushtiuc spune:
. Am uitat sa va spun ca ajuta si mai mult daca se bea in paralel ceai de menta neindulcit pe parcursul zilei in loc de apa.
iunie 2006
GUGU 16+
clauclau spune:
Mcrissa, asa am avut si eu . Ciclul trebuia sa vina in Z 25 iar in Z 26 am avut o pata mica care am zis eu ca e inceput de ciclu, dar urmatoarea zi nu a mai fost nimic si testul a iesit pozitiv. Ia mai incearca tu un test ca s-ar putea sa ai o surpriza placuta ! Si noi alaturi de tine!
Gugushtiuc, merci tare mult, o sa-mi iau si eu cat de curand, abia astept sa vad cum mai e fara greata
CLAU 6+
vine bebe2!
clauclau spune:
Gugu, dar daca beau toata ziua ceai de menta nu ma strang prea tare la stomac? Si apoi dau de alte belele! Sau cum este?
CLAU 6+
vine bebe2!
simonette spune:
Mcrissa!, Clau are dreptate! Ar fi bine sa mai incerci un test! Stiu cum e sa-ti fie sile de unica liniutza rosie dar mai bine sa stii din timp daca e sau nu e bb! Bafta multa si asteptam sa vii cu vesti bune!
Clau, ma bucur ca nu esti suparata, ca de doi ani si ceva de cand scriu eu pe forum (cu o pauza), nu m-am certat niciodata cu nimeni si nici n-am suparat pe cineva. Tare rau mi-ar fi parut, sa supar chiar acum cand suntem toate intr-o ipostaza fericita!
Este adevarat ca am apostrofat, mai in gluma mai in serios, fiindca eram mereu surprinsa sa gasesc subiectul nostru pe pag. 2 si fara niciun mesaj nou desi erau cateva ore de cand citisem! Dar tu chiar ai fost cea mai activa si nu ma refer la cineva anume!
Hai sa lasam asta la o parte, ca stiu ca nu va e bine! De-abia astept sa mai treaca cateva saptamani si sa nelaudam cu lucruri mai avansate ca acum la inceput chiar nu prea avem ce spune!si io!
Simo7+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Gugu, dar daca beau toata ziua ceai de menta nu ma strang prea tare la stomac? Si apoi dau de alte belele! Sau cum este?
CLAU 6+
vine bebe2!
Si eu initial m-am temut sa nu ma constip, insa nu am avut probleme. Daca te constipi incearca dimineata o lingurita de miere pe stomacul gol. La cat de rau imi era sincera sa fiu preferam sa ma constip, pt ca pt constipatie sunt o groaza de remedii, insa pt greata nu prea. Ca sa vezi cat de disperata eram, acum greata a disparut dar a aparut hiperaciditatea. Prefer sa ma arda pana vad verde si sa pot manca, decat sa stau cu buda in brate.
iunie 2006
GUGU 16+
andreea_and spune:
Clau exact la fel sunt si eu, nu mai am chef nici macar de mine - sper sa te poti bucura totusi de concediu, noi nu avem unul planificat si daca o tin tot asa cred ca nu mai mergem nicaieri - poate in septembrie daca ma lasa raul pana atunci.
Apropos de creme stie cineva daca putem folosi crema anticelulitica, ca eu am una profesionala de la Rica si mi-e frica sa nu fie cam puternica..asta pentru cand ma voi mobiliza sa ma dau cu vreo crema..si pentru vergeturi voi ce ati folosit la prima sarcina?
Monica bafta la eco, dar nu te ingrijora daca nu se vede nimic inca
Underqueen imi pare rau sa aud - la mine problema e ca mi-e greata tot timpul dar nu pot sa vomit, poate daca as vomita m-as mai linisti, nu stiu, dar am si aciditate si parca imi vine inapoi orice as manca.. Bafta la examen!
Bujo, exact cum ti-a spus si virgo, nu-s motive de ingrijorare, bucura-te de concediu si te asteptam sa te intorci cu vesti bune.
Gugu multumim de pont - la mine nu stiu ca eu cum am mai spus nu vomit, am starea aia de rau de masina permanent - daca nu trece poate o sa incerc capsulele ca numai mirosul de ghimbir imi intoarce stomacul pe dos.
Mcrissa bafta!! Si eu am avut la inceput o pata maronie si mi-am facut testul atunci si a iesit negativ. Si am luat teste din nou dupa vreo 2 saptamani si au inceput sa iasa slab pozitive pana s-a inrosit ce-a de-a doua linie de tot si uite-ma aici la odisee .
Andreea 7+
andreea_and spune:
Revin in legatura cu ghimbirul, stiam eu ca e o lista cu plante aici pe site si ghimbirul apare la plante ce trebuiesc utilizate limitat si cu prudenta pe timpul sarcinii, e chiar ultimul pe lista aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637 . Mie mi-e frica si sa mai beau ceai de fructe ca nu cumva sa fie strecurata acolo si o planta interzisa..
Andreea 7+
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by andreea_and
Revin in legatura cu ghimbirul, stiam eu ca e o lista cu plante aici pe site si ghimbirul apare la plante ce trebuiesc utilizate limitat si cu prudenta pe timpul sarcinii, e chiar ultimul pe lista aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637 . Mie mi-e frica si sa mai beau ceai de fructe ca nu cumva sa fie strecurata acolo si o planta interzisa..
Andreea 7+
Iubita daca e sa te iei dupa lista aceea acolo sunt incluse cam toate plantele medicinale uzuale(inclusiv menta, musetelul, etc.). Prudenta e indicata la orice bagi in gura in timpul sarcinii.
Eu de o luna jumatate stau tintuita la pat datorita problemelor aparute in sarcina, jumatate din perioada aceasta am petrecut-o in spital si vreau sa spun ca toate gravidutele erau sfatuite de catre medici sa bea ceai in detrimentul apei minerale care e mult mai nasoala(datorita compozitiei chimice). Mentionez ca spitalul in care am stat era universitar si eram tratate de adevarati profesionisti.
In fine totul tine de optiunea fiecareia si ca sa nu existe dubii mai bine dati un search pe google unde sunt o groaza de articole care recomanda ghimbirul ca remediu in greata de sarcina.
iunie 2006
GUGU 16+
gugushtiuc spune:
Am o colega la odisee stabilita in Irlanda, unde ghimbirul e ca prazul pt olteni. Ea ne spunea ca acolo li se recomanda gravidutzelor suc de ghimbir pt greturi si cataplasme la incheieturi.
iunie 2006
GUGU 16+