Mamici de martie - aprilie 2008 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Simonette, eu eram cu pata pe chilot, spune-mi daca vrei sa sti ceva...
Eu as scrie mai des dar ma omoara greturile si somnolenta, nu vreau sa ma plang, dar ma simt tare rau...
CLAU 6+
vine bebe2!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bujo spune:
SIMONETTE vad ca esti foarte in forma, chiar sunt curioasa, nici tu n-ai greturi? Vad ca fetele de abia se tin pe picioare
. Saracutele!! Eu sunt la birou si de aia sunt asa matinala desi am o lene... ca doar e ultima zi de servici si maine incepe concediu
bujo6+
simonette spune:
Clau!imi pare rau ca ti-a asa de rau! Incearca si tu cu lapte batut! Biata de tine! Na ca vroiai greturi!
Vroiam sa stiu ce culoare avea pata si cam cat ai avut? Ca m-am trezit si eu ieri cu o pata mica pe chilot dar nu stiu sa zic ce culoare...poate un bej cu niste vinisoare maronii! E bine ca a fost ieri, acum daca bag un deget iese utrogestanul dar bej la culoare! Dr. zice ca la cum m-a vazut ea la eco nu sunt probleme, sa stau linistita ca e de la implantarea totala a bebeleului! Nici nu-mi fac prea multe probleme, caci totul va fi dupa Voia Lui Dumnezeu!
Pata de pe chilot era cat un bob de fasolik si am mai scos eu pe deget! In orice caz nu a fost sange!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Simo7+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
clauclau spune:
Simonette, stai linistita, nu ai de ce sa-ti faci probleme daca la eco a fost totul bine. La mine a fost un rosu foarte deschis spre roz asa si s-a luat pe hartia igienica. Asta a fost tot, banuiesc ca pata a fost cat un banut...Si mie mi s-a spus ca a fost de la implantare. Eu m-am linistit ca intre timp nu a mai curs, la eco totul a fost foarte bine iar greturile nu ma lasa nici-o secunda, decat cand dorm...
Te pupic si stai linistita ca nu ai probleme!
CLAU 6+
vine bebe2!
simonette spune:
Bujo lenea ma omoara si pe mine! Duminik plecam si noi la mare! Dar am observat ca mi-e lene rau in ultima vreme!
Clau fata!
Simo7+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
clauclau spune:
Simonette, Bujo, bucurati-va ca aveti doar lene, sunteti niste fericite...Eu ametesc ( desi mananc foarte bine ) si am un " ghem " in stomac tot timpul. Offff...
Mai am 2 zile si intru in concediu, sper sa-mi revin. Vineri plec si eu la mare, cred ca o sa dorm la greu acolo . O sa fie un altfel de concediu!
CLAU 6+
vine bebe2!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andreea_and/andreea_and.jpg)
andreea_and spune:
Pupici la toate fetele, eu nu prea am mai fost in stare sa deschid calculatorul zilele astea, ma simt din ce in ce mai rau - greata nu ma lasa nici noaptea, ameteala, somn si n-am chef de nimic..off, si eu chiar nu mi-am dorit simptome..
Felicitari Simo, Clau si Olgutzika pentru intalnirea emotionanta cu bebe, ma bucur nespus sa aud ca e totul bine! Simo te invidiez pentru energia pe care o ai, eu sunt sfarsita rau de tot zilele astea..
Bun venit pe listuta Bujo, Teo2rina si Kimmy!
Bujo tu ce fel de eco ai facut, normala sau trans?
Sper ca Mocanita e bine si astept si eu vesti de la Mcrissa.
Mary Lou un la multi ani intarziat, sper ca ai avut o zi superba!
Numeioana ieri am iesit si eu din casa cu masina si a fost singura data cand m-a mai lasat greata, deci bebeii nostri vor fi sigur plimbareti
Monica daca ai grija la tot ce ti-a spus doctorul eu zic sa te duci in concediu si sa te bucuri de el, eventual poarta haine ff subtiri dar care sa iti acopere pielea astfel incat sa nu te poata ciupi tantarii.. inca n-am apucat sa ma interesez nici eu de sprayurile contra tantarilor daca sunt indicate in sarcina.
Nu stiu ce sa mai mananc..as manca numai fructe dar am si arsuri la stomac si nu pot sa iau nimic....offf..si azi am facut 7 saptamani, mai avem 5 pana ar trebui sa ne lase greturile, nu?
Andreea 7+
clauclau spune:
Andreea, si eu ma simt tot asa...ameteala si tot tacamul. Imi pare rau ca si tu esti asa...Sper sa ne revenim curand caci n-am chef de nimic, nici sa ma mai aranjez, deja de cateva zile nici nu ma mai dau cu creme, lucru rar intalnit la mine...Am un arsenal de creme pe noptiera si seara cand ma bagam in pat ma ungeam mai mult de o jumatate de ora. Mi se parea un ritual frumos inainte de culcare si ma relaxa dar acum nici cu creme nu mai am chef sa ma dau...
CLAU 6+
vine bebe2!
Monica9 spune:
Fetelor, azi schimb si eu de la 4+ la 5+ si ma bucur tare. Trece timpul incet dar a trecut deja o saptamana.
Andreea s-a uitat sotul meu sa vada cum sunt spray-urile de tantari si zice ca nu sunt indicate pt femei gravide, asa ca nu cred ca le voi putea folosi. Zicea ca toxinele alea intra in piele si nu e bine, trebuie sa ne descurcam fara. Pana la urma cred ca merg si eu in vacanta, daca e sa se intample ceva, se va intampla chiar daca stau acasa, asa ca incerc sa fiu optimista si zic ca totul va fi ok.
Sambata merg si eu la ecograf la o prietena care asta face, medicul mi-a zis sa merg numai pe la 7 sapatamni dar eu nu am rabdare, ma duc sa sa vad si eu ce se intampla prin burta.
Monica 5+
underqueen spune:
andreea, si eu ma simt la fel. nu prea pot sa mananc. mi-e greata non stop si ma fortez sa nu vomit.luni am examen si nu stiu cum voi rezista. mai ales mersul cu masina imi pune mari probleme
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida 6+