Mamici de martie - aprilie 2008 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Nu dormim, m-am sculat de la 7 sa ma duc la analize si mi-a fost asa rau - acum m-am intors acasa si am zis sa vad ce fac fetele inainte sa ma bag in pat ca de-abia mai stau in picioare de ameteala..
Monica stai linistita ca acum ne prinzi din urma..si mie mi se pare ca trece cam incet timpul..eu de-abia miercuri fac 7 saptamani. Eu am facut prima eco la 5 saptamani si 6 zile, transvaginala, si am vazut si cum ii batea inimioara lui bebe!
Clau vrem poze cu Razvanel!! Imi pare rau ca te-au apucat si pe tine simptomele.
Roxana ai incercat cu suc de lamaie cu miere si apa minerala, asa, ca o limonada? E bine ca totusi nu versi, desi poate asa mai trecea senzatia de greata.. pupam sa treaca!
Simonette eu am o prietena care n-a avut nici un fel de greata toata sarcina si a fost totul foarte bine, ba chiar bebita ei a fost super cuminte si n-a plans mai deloc..
Felicia

Andreea 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_mirica spune:

Si eu sunt in aceeasi stare mi-e greata o senzatie naspa spre seara se potoleste.[Parca sunt batcap] Noroc ca sunt in CM

Elena

5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vai fetelor, se pare ca ne-au napadit simptomele... mie in continuare mi-e rau, nu mi se opreste greata asta urata

Andreea, o sa pun poze cu Razvanel cand gasesc putin timp ( si sa-mi treaca si greata asta). E un dulce, sigur o sa-ti placa...

Ella, noroc ca esti acasa, parca e mai usor cand poti sa stai in pat la televizor.

Simonette, tu te simti mai bine decat noi, ferice de tine !

Fecian, multumim de urare, poate vii luna asta la noi, este timp destul ...

Numeioana, cum te descurci cu greturile, ai vreun pont ceva pentru noi?

Mocanita, tu ce mai zici? Te-ai ascuns de noi?

Mai am si eu o saptamana si intru in concediu

CLAU 5+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna, dragelor!

Intru si eu sa raportez ultimele noutati: m-am programat pentru 13.07 la eco la Iosup. Asa ca o sa ma duc cu o ecografie in dinti la Dl. Anca pe 17 ( cat de mult mai e!!! ).

Cam astea-s noutatile! In rest, munca multa, simptome zero ( cu exceptia sanilor umflati si lipsei menstruatiei nu as zice ca sunt insarcinata, dupa cum spunea si Carmina ), chinuit Ioana cu mailuri, cam atat...

Ma duc sa imi schimb semnatura, azi am 5 saptamani

Revin cu noutati dupa ecografia de la 3, facuta aici in Plo ( cu toate ca am mari dubii asupra acuratetii rezultatelor medicilor din orasul meu... )

Olga 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Si acum sa deschidem un subiect delicat: greutatea. Suntem la inceput de sarcina si suntem inca in forma. Trebuie sa ne stradim sa aratam bine, altfel riscam sa ne ingrasam f mult. Poate mamicutele care sunt la al doilea bb stiu despre ce vorbesc. In prima sarcina am luat 28 kg. Eram uriasa . In mod normal un maxim ar fi 15kg. Dar eu am mancat fara sa ma gandesc...E adevarat ca acum mi-am revenit. Am 53 kg. Voi mamicutelor v-ati propus alimentatie rationala??

Roxana 6 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Da, problema cu greutatea chiar este delicata...Eu la prima sarcina am luat 13 kg, dar acum tare mi-e teama ca o sa depasesc cine stie cu cat! Cand nu mi-e greata imi este foarte foame si mananc binisor. Dar fara dulciuri, nu am pofta deloc de dulciuri si asta s-ar putea sa ma ajute.
Dar ca sa raspund la intrebare, da, mi-am propus o alimentatie sanatoasa, insa nu garantez ca o sa ma tin de ea, vedem mai tarziu...

CLAU 5+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetele!! Eu sunt varza in privinta greturilor... Adica sunt la pamant, simt ca nu mai pot! Intr-un fel ma linistesc spunandu-mi ca bebe e bine, dar fizic ma simt foarte rau. Mananc si tot greata imi e...
Am gasit azi asta: http://www.providence.org/Everett/Health_Resource_Centers/Pregnancy_Resource_Center/medication.htm

O s-o intreb pe doctorita mea daca pot sa iau Vit B6 impotriva greturilor. Miercuri ma duc la Elias la control.

Ioana
6+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

salutare fetelor
clauclau nu m-am ascuns, insa sunt f suparata ca de ieri dimineata am o scurgere maronie. nu e abundenta dar nici 2-3 picaturi
am sunat azi la medsana si doctorita mea nu e deloc azi. ce sa fac? la noapte plec in concediu.
nu stiu ce sa fac.
indrumati-ma si pe mine
am luat si eu aseara utrogestan (local). unul aseara si unul dimineatza. o sa mai pun unul diseara. e bine daca pun unul dimineata si unul seara?
dar si asa scurgerile nu se opresc

heeeeeellllppp

Mergi la inceput

Offf Mocanita, imi pare tare rau, cred ca trebuie neaparat sa te vada un doctor...Macar la telefon ai reusit sa vorbesti cu ea? Stai linistita in pat , utrogestan poti sa pui 2 seara si 2 dimineata. Dar cel mai bine sa mergi la doctor sa-ti dea tratament de sustinere.

Sunt alaturi de tine , sa dea Dumnezeu sa fie bine!

CLAU 5+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

clauclau - nu stiu nr ei de telefon. am fost o singura data la ea. la noapte plec din tara. o sa pun 2 utrogestan in loc de unul. altceva nu stiu ce sa fac.

off . ce ghinion.
mai plec si din tara. sper sa nu mi se faca rau pe acolo...

Mergi la inceput