Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

lili pai si emmi doarme de la o luna de la 10.30-11 pana la 7-8.......... diferenta e ca io nu sunt manechin

cristiana am incercat sa intru pe bebeconfort si nu merge, nu acceseaza site-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cristiana gata, m-am documentat. par ok dupa ce scriu ei acolo si nici ff scumpe nu sunt.

acum am alta problema: cand plecam in concediu ce facem, luam salteaua cu noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

quote:
Am primit poze de la Felicia Nedelea, dar nu cunosc nici bble nici ID lui mami? poate vede mesajul si ma "ilumineaza"

lilimic, io sunt aia

Liuda....te mai intreb ceva...asta ie numele mic sau ala mare??ca sa fiu lamurita de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

lilica felicia e pako

messa de cand cu diversificarea asta si fica-mia face kk de 5 ori pe zi consistenta / culoare / miros normale toate auzi pe unde se gaseste branzica aia si iaurtul ca la noi ( timisoara ) nu am vazut , unde se fabrica ?

si a mea doarme de 2 luni toata noaptea si numai manechin nu sunt ieri ma felicita vecina de deasupra mea ca sunt din nou gravida ??????????? vai asa repede ??????????
in fine am zis ca nu le mai bag in seama chestia e ca eu chiar ieri inainte sa ies din casa ma gandeam ca parca a mai scazut burta

si eu fumez in draci dar nu tin copilul in fum se fumeaza doar la bucatarie si copilul sta in camera
ma duc ca ma striga

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Va salut.
Am terminat si eu cu greu capitolul precedent. Azi se pare ca iar suntem sclifosite la mancare si cu caputzul cam fierbinte.. ceea ce inseamna ca avem vreun 37 si ceva dar nu ii mai pun termometrul in fuduletz.

Ioana, ce umflatzel si dragutz e Mati. E un norocos cu piscina aia superba. Sa stapaniti sanatosi noua casa! Nu am putut vedea pozele de la botez (se deschide link cu mesaj ca au fost mutate pe flickr)

Liuda, ca sa te consolez un pic prin comparatie cu a mea, sa stii ca mai e si alta fetita sclifosita care nu pune carnita pe ea: Iulia la 2 luni avea 5.220, la 3 luni avea 5.580, la 4 luni are 6.100 iar in saptamana ce a trecut nu a pus nimic ca aseara avea tot 6.100. Dar e in grafic, desi a mea a scazut pe percentila anterioara (la nastere era pe 75 iar la o luna a trecut pe cea de 50)

Alinuk, brelocul Margeluta e de belea. Are o mocutza super simpatica. Concediu placut in continuare.

Meg felicitari pentru cei 2 dintisori si pentru cele 500 de grame. V-a chinuit iesirea dintisorilor?

Dianamizzi cam nesimtite (daca imi permiti) cucoanele alea. Le durea undeva de copila. Lasa-le in plata Domnului si daca vor sa o vada pe Thea sa vina ele pe la tine si atunci poti sa le spui de la obraz sa isi stinga tigarile sau sa se duca ele la “fumatori”.

Dana eu nu dau fier sau calciu la bebelusha. Iau eu si ajunge la ea prin laptic. Dar sa vdm ce zice maine dr.pediatru.
Micul superman s-a pregatit de inot?! Parca tu mergi cu el la bazin, nu-i asa?! Stie sa inoate sau e prea devreme sa pluteasca?

Va pup si o zi cat mai placuta (din casa pare sa fie un pic mai racoare astazi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Am citit tot, am vazut si pozici dar sunt cam ametita ...asa ca nu mai stiu ce sa raspund...

Dana - cu placere! Lucas e un scump sa nu te mai aud ca spui ca e uratel...ca ti-o iei!

Adela- sa nu te superi, nu sunt Messa ( sper sa nu se supere nici ea :))))-- Prodlacta e din Brasov! Incearca la Selgros poate le gasesti....

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Shine, am vazut pozele de 1 iunie, dar te rog nu vrei sa scri numele mamicilor care apar? Pe unele le recunosc dar nu sunt sigura.

legat de serviciile oferite de hoteluri si restaurante. Nu mi s-a intamplat sa fiu dezamagita desi nu am stat la multe stele. Ceea ce ma incanta era apa calda in timpul noptii. Dar poate nu sunt eu pretentioasa sau am avut noroc.
Iar restaurantele, cel putin in Cta, au toalete gratuite si f. curate. La fel si Mall-urile, desi aici mi s-a intamplat sa mai stramb nasul de miros, mai ales la Carefour. Unele toalete de restaurante chiar nu miros a toalete.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

aelita - nu-i de ras, ca si io abia imi trag o pereche de tanga, nici pe aia nu i-as vrea mai rau e cand tre sa ies afara...

Sa va spun ca pe mine ma enerveaza rau RB, dar rau de tot! nu cum s-a enervat maryela cand m-a vazut pe mine...pai voi stiti cum arata fata asta??? MANECHINSI ALAPTEAZA deci nu cred ca tine cura de slabire, si sa va mai spun una: fie-sa, Amalia, dormae de la 23 la 6-9 dim fara trezire, de la 2 luni!!! Si io il indop pe Adam la h22 cu cca 170-200 ml cereale + 1-2 sani si tot la 3 ore se trezeste

ce ma fac cu gupilul asta, fetelor? Nu il vrea nimeni pt educare? promit ca il iau inapoi dupa aceea

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

draga,dar chiar enervanta,zau asa !

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Bau. SI noi pe aici. La multi ani sarbatoritilor acestei zile.

www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070704&ctime=130308" target="_blank">Nu o las pe mami sa-mi faca poza. Ups...a reusit, dar macar nu e centrata bine...
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070704&ctime=165000" target="_blank">Asa ma joc eu

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by Shine

he, he, he
m-am indurat sa descarc pozele din telefon
1 iunie, mamici in cismigiu
http://www.dropshots.com/day.php?userid=292443&cdate=20070701&ctime=212630

prima poza: de la stg la dreapta laura popy, eu, miciurin
a doua poza:eli cu bb margicuta (k alinuk facea poze) adinush, gio

Mergi la inceput