Cand le spuneti copiilor???Si cum?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by aissa
[br(chiar daca stiu ca as face fericiti pe unii si altii daca nu as mai aparea ).

Uite, vezi?! de-aia zic! Ca mai apar neintelegeri pe-aici, si imi pare asa de rau de cate ori cineva alege sa nu mai scrie!!

Noi, de fapt, ar trebui sa fim unite / uniti, sa ne intalnim in asa fel incat sa se intalneasca intre ei copiii nostri, ei au ceva in comun si cred ca e bine sa vada ca toti sunt copii obisnuiti, normali, ca particularitatea lor nu e ceva "de rau". Bineinteles, asta ar fi util doar in cazul celor care vor sa le spuna copiilor.

Deci, imi doresc sa nu ne mai suparam pe-aici si sa ne intalnim mai des cu copiii. Cer prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pe cat punem pariu ca daca zic sa ne vedem maine nu zice nimeni prezent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

aissa, io zic "prezent", da' tot degeaba...
oricum, ideea cu intalnirea de la brasov imi suna tare bine. mi'ar placea mult sa ne cunoastem, si mai ales sa se cunoasca piticii nostri. mi se pare foarte important sa cunoasca si alti copii adoptati, pentru ca sunt sigura ca i'ar fi mai usor asa sa priveasca totul ca fiind "normal"...
fetele care stiu mai multe despre intalnirea din brasov, va rog sa ne tineti la curent, poate reusim sa ne vedem anul viitor...

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Cris...

P R E Z E N T !!!!!

Mergi la inceput

Alexa ar fi super sa ne vedem vreodata, din experienta mea e greu sa ne brodim insa programele mai multi odata dar nu imposibil. Chiar mi-ar place sa merg la chestia asta din Brasov (daca nu e cu "circuit inchis"). Anul asta fetelor nici nu ne-am agitat sa stabilim o intalnire din pacate.
Rozi serios, maine dimineata ce faceti? Azi am stabilit sa mergem in Moghioros dimineata si cred ca nu mai e timp pt a te coopta si pe tine (dar daca ai cum sa vii suna-ma), insa pt maine daca vrei sa ne vedem stabilim un parc?

PS: eu am zis mereu ce gandesc, asta nu o poate schimba nimeni ca asta mi-e felul. Refuz insa cu indarjire sa cred ca vreodata am jignit pe cineva pe nedrept sau ca am vorbit urat sau dur cuiva care era nevinovat. Nu stiu....poate am eu o parere prea buna despre mine dar chiar ma consider corecta. Poate prea directa si dau cu bata in balta dar nu lovesc omul nevinovat. Insa sincer si pe cuvant de onoare, daca prin lipsa mea de aici considerati ca se anima forumul e liber fetelor, pe bune. Asa cum in alta parte si fetele stiu, desi poate ca ajunsesem printre primele pe noul forum, cand insa mi-a zis cineva ca totul a fost frumos pana sa vin eu acolo am promis ca nu le deranjez si asa am facut. Asa ca, serios, daca eu sunt unul din motivele lipsei de activitate de aici serios, dispar. Ca si asa intru doar cateva secunde pe forum si doar arunc un ochisor. Eu am pus mult suflet aici si mi-e dor de cum era la adoptii acum 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Cris te manaca pielea ?Ce-ti veni ?

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Pai probabil vrea sa-mi dea apa la moara cand zic ca e pacat sa nu mai scriem din cauza unor neintelegeri!
Ma enerveaza!

Ce ziceti de PARCUL CAROL, duminica 16 sept, ora 11 ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Mai aissa, chiar asa, ce-ti veni acum ideea asta cu deranjatul ?
Ca sa vezi si sa nu crezi, azi-noapte am dormit si eu mai bine, l-am lasat pe al meu sa doarma cu Lali si eu m-am culcat jos, si ce crezi ca am visat ? Ca ai venit la mine acasa si trebuia sa mergem impreuna la o nunta. Si ii spuneam sotului meu : vezi, ea e aissa ! Vroiam si eu sa dorm linistita si vine ea si ma deranjeaza !

Acum serios, noi suntem din Brasov, si o sa ma interesez si eu cum e cu intalnirea asta.

[size=1]Edit: "Vroiam si eu sa dorm linistita si vine ea si ma deranjeaza" nu facea parte din vis, era o ironie in legatura cu ce ai spus mai inainte
Greseala mea ca n-am scris corect.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daphnyie
Si ii spuneam sotului meu : vezi, ea e aissa ! Vroiam si eu sa dorm linistita si vine ea si ma deranjeaza !

Mami de Lali

hihihi,azi noapte v-am bantuuuiiiitttt pe toate, m-a mai visat o prietena ca slabisem, si aveam o bluza fistichie verde, cred ca m-a vazut inainte sa plec la nunta cu tine

Acum serios, Rozi a pus data si ora, noi 2 ne vedem maine la 11 in Carol. Lista e deschisa, vremea e frumoasa (asta fiind obsesia mea) asa ca....cine doreste si ii convine locatia va asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Votez si eu "pentru", dar ca in povestea "Petrica si lupul", duminica asta sunt arestata in cartier din cauza nucilor de la tara.
Unde anume in parcul Carol, va intalniti? Mi-e ciuda ca nu pot sa ajung astazi... Rozi, in fiecare duminica mergi in Carol?

ioana, mamica de boboc

Mergi la inceput