Nou stil de viatza (146)
Raspunsuri - Pagina 24
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Dupa una rece, vine una calda:
De ieri sunt matusa!Sora mea a nascut un Raducu de 3350g si 50cm la ora 5 dimineata.
Raport: 53 kg.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Felicitari MATUSICO, sa-ti traiasca nepotul si pentru mamica recuperare rapida si laptic din belsug.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Neata! Raportez: 65,8 kg. Deci mai mult cu 400 gr fata de rapotul trecut. MA gandesc ca e de la praful pe care l-am inghitit de cand fac renovari...
Revin.
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Cu siguranta!!!! Era alb si-l trageai pe nas cu paiul?

Zuzilici
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Zuzule,voi vreti sa va mutati de unde stati acu?
Va pup si va urez la toate o zi frumoasa.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Da mai, Mamicutz. M-am saturat de bloc...vreau la casa , ca sa fac smotru mai mult.
Da tu ce-ai patit cu raportul asta??? Erai aproape de 80 kg. Ce s-a intamplat?
Zuzilici
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ina, sa stii ca cel mai greu e sa ai 33 de ani! :)
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
De ce? Si eu tot atatia fac in August. Zi-mi repede de ce trebuie sa ma feresc.

Zuzilici
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by nastad
Sambata plecam in concediu , asa ca nu ma dati disparuta.
Vasi incerc sa mai intru
Doina,Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Concediu placut si relaxare maxima.

Zuzilici
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Mik
Am aterizat si eu intre asa zisele acrituri. sa va spun ca o sa fiu scoasa din circuit de miine pina la inceput de august.
Va doresc la toate o vara excelenta si fara probleme, nici majore, nici minore, deci numai bucurii si ghidushii. (asta cu ghidushiile o interpretati cum vreti.)
Vape toate in
![]()
![]()
Mik.
Bau-cucu!
LA MULTI ANI!
Si tot ce-ti doresti sa devina realitate (anul asta) 
Zuzilici
Tzuni spune:
Heeey, lume noua! Doamna Zuzilice 
Ma bucur ca esti teafara! In ceea ce priveste casa, da, arata bine, dar vreau sa stii din start ca pe mine ma cazezi in camera de sus din stanga, al doilea rand de geamuri. Ai inteles? Sa n-avem discutii dup-aia! ![]()
Daca ai nevoie de menajera, just call me! Imi aduc singura paiele de tras praful pe nas, ca sigur o sa ai si tu! 
te pup, draga mea, si sa fie intr-un ceas bun cu casa!
mephala, pe unde umbli, mama?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Tzuni in august implinesc 37 ani. Cam multi nu-i asa?
InaC ai dreptate am specificat la un moment dat ca gatesc pentru al meu sot. Ar fi trebuit sa pun ghilimelele de rigoare. Nu suntem casatoriti legal, iar pentru mine importanta este casatoria religioasa. Si da imi doresc un copil, si sper sa-l mai pot face.
Dar momentan sunt " nemaritata" si " fara copii", nu-i asa?
Sper ca situatia asta sa se schimbe cat mai curand, poate pana la sfarsitul anului, daca nu, anul viitor.
La o anumita varsta te hotarasti mai greu, intervine ratiunea si teama de a nu gresi, mai ales la mine, care nu am avut o alta relatie. Cam bizar, nu-i asa? Dar in adolescenta, cand ar fi trebuit sa ma indragostesc, eram grasa si complexata, iar colegii nu ma ajutau f. mult in acest sens, din contra.... Pe urma am inceput sa invat pentru treptele de la liceu, pentru facultate, si timpul a trecut....
Hai ca incep sa cad si eu intr-o pasa proasta.
Azi am mancat:
- un iaurt (450 grame) 0,1% cu 200 grame branza de vaci dietetica.
- grisine si 4 rondele de grau expandat
- o napolitana diet (20 grame)
- seara am mancat telemea de vaca cu 3 rosii si sunca presata.
- in plus am gustat (vreo 3,4,5 lingurite) de inghetata de nuci
. Va dati seama ca as fi mancat toata cutia....
Acum va las ca mor de somn.
Pupici 
Delidana spune:
Buna,
Zuzi, casa e draguta, pare chiar ca un mini castel.
Parerea mea (ca tot m-ai intrebat
) este ca e cam prea aproape de casele vecine (claustrofobic de aproape chiar), ar trebui sa aiba mai multe geamuri (sau geamurile mai mari) si camerele mai spatioase (bucataria mi s-a parut ok, restul camerelor cam prea mici). Dar deh, asta sint eu, imi place sa am un minim de mobila si cit mai mult spatiu liber.
Carmen, te rog sa ma scoti de pe lista si sa ma pui la "pauza". Nu vreau sa ma mai urc pe cintar o luna. Pur si simplu vreau sa nu-mi mai bat capul. Asta nu inseamna ca o iau razna cu meniul sau ca nu mai fac sport ci doar ca am nevoie de o perioada in care sa nu ma mai gindesc la kg, calorii, etc. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamica dulce spune:
Buna dimineata dudui! Ce faceti? Ia sa spuna repede cine moare de cald,sa-mi trimita si mie. La noi plouaaaaaaaaa de nu se mai opreste si n-am mai pupat o temperatura de 20 de grade de...nu mai tin minte. E o vreme imputita rau,in viata mea n-am mai prins asa o vara.Asa e din mai!!
Eu incerc sa scad usor inapoi la 77 macar,porcul de marti inca il am
Azi tin o zi de lactate.Va pup si weekend placut,in caz ca nu mai apuc sa intru.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc

Sora mea a nascut un Raducu de 3350g si 50cm la ora 5 dimineata. 
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)