ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Vezi ca a scos Estee lauder un Pleasures movuliu de lacrimioare.
Eu prefer varianta rozalie a acestuia care nus tiu dece e da-mi place.
Si vezi ca e la reduceri in karlstadt si in douglas.

quote:
Originally posted by camelia-daniela

"Dolce Vita" este si parfumul meu preferat!!!
De la Vivienne Westwood - "Boudoir" si "Egoiste" ( Chanel).

Si eu sint o dulcicä !!!

Dar nu am gäsit nici unul care sä miroasä a läcrämioare/märgäritare......mie imi place tare mult si stiu cä in Ro se gäsea cind eram pe acolo...

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

J'adore-Dior number one pentru mine(are si implicatii sentimentale...dee...primul cadou de la sotziorul meu...parfum si crema de corp
Clinique Happy
Estee Lauder-pleasures
Si lista ar putea continua.....la nesfarsit....sa fie de calitate si sa mi se potriveasca

adina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor, m-ati prins rau aici.
Ca urmare am sa va spun niste secrete. Haideti mai aproape, asa, mai un pic. Asa e bine. In Cluj langa Sora exista un butic in sensul cel mai fermecator al cuvantului care se cheama Vioris, mic cat o cutie, unde se vand exclusiv parfumuri fabricate local. Sunt de o calitate deosebita si foarte ieftine, suave dar si mai "toxice", atat de barbati cat si de femei. Prima oara cand am intrat in butic a fost acum 8 ani cred cand mi-am cumparat Vioris 13. Desi am mai calcat pe alaturi si l-am inselat cu alte parfumuri de marca, Viorisul ramane iubirea mea dintai si parfumul meu de baza. Cand vreau sa fiu misterioasa il pun in locurile unde vreau sa fiu sarutata si il vrajesc pe sotul meu.
Mie-mi plac parfumurile de flori suave de aceea va recomand calduros de la Yves Rocher Pur desir de lilas, miros suta la suta de liliac, cand il pui si treci pe strada trece si primavara cu tine!
Parfum de seara va recomand Glamorous de Raplh Laurent sau un Armani dumnezeiesc, Sensi.

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Eternity-Calvin Klein,Hot Couture-Givenchy,sunt preferatele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by camelia-daniela

Dar nu am gäsit nici unul care sä miroasä a läcrämioare/märgäritare......mie imi place tare mult si stiu cä in Ro se gäsea cind eram pe acolo...

Ai incercat "Lily chic" de la Escada?E divin!

Irina & Vevemica & margica din burtica
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Cel mai ult imi place Cerutti 1881, si dupa-aia Davidoff Cool Water, si dupa-aia Laura de la Biagiotti, si dupa-aia...ar fi mai multe, dar la cat costa la noi, m-am potolit.oricum, ce nu am si-mi doresc e Obsession-Calvin Klein.Tot pun eu mana pe unul, pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Iubesc parfumurile ... atat de mult incat acum vreo 15 ani m-am procopsit cu o alergie respiratorie. Cand miros un parfum, s-au trec pe langa cineva care e imbalsamat in parfum, imi piere vocea, am senzatia ca am baut acea licoare parfumata.
Singurul pe care il tolerez, si totodata il si folosesc de cativa ani este Caroline Herrera 212.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Pt zi prefer Cool Water(Davidoff) si Hot Couture( Givenchy), pt seara J'adore (Dior). Oricum colectia de la Estee Lauder din vara asta este bestiala. N-am reusit sa-mi iau ceva, dar am tanjit.
Apropo, a cumparat cineva de la freeshop? Sunt seriosi? Am fost la un moment dat tentata, dar nu stiu de ce n-am avut incredere?
Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Mie cel mai mult imi place HUGO pentru ca simt ca mi se potriveste cel mai bine. Sotului meu ii place Joop (pentru el), dar eu prefer Exces, parca ii "sade" mai bine ca e mai masculin

Mergi la inceput