ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

Camelia..subscriu la Trésor de la Lancome. Si eu sunt inebunita dupa el. Imi mai place si Organza, zice-se ca miroase bine pe pielea mea. De cate ori imi dau cu Organza, lumea ma intreaba ce parfum folosesc si il admira. Sa nu credeti ca imi dau excesiv, just a dab. :)

Oana B, ai zis ca treci granita in Canada sa cumperi parfumuri. Unde stai in State? Eu sunt in Detroit area, aproape de Canada too.

SI ca de sfarsit, "hi guys" eu sunt un nou-noutz membru. I like your forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikita73 spune:

Vad ca toata lumea se innebuneste dupa parfumuri...Mai este cineva ca mine, care nu prea le suporta? Am parfumuri mai multe feluri si ma tin sticlele cu anii pentru ca nu prea le suport (nu sint gravida ). Cind ma dau (si ma dau foarte putin), parca mi se face rau, simt numai un miros de chimicale. Am aceeasi problema cu deodorantele de casa, mai ales uleiurile alea care se baga in priza si fac miros "frumos", am aceeasi senzatie. Sotul meu zice ca miroase a ciine la noi in casa (avem ciine, si cum nu prea folosesc deodorante de casa...). Chestia e ca mirosul de ciine nu ma deranjeaza, poate sa miroasa a 10 ciini...
Aveti vreo idee ce ciudatenie o fi asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Eu sunt "dependenta" de Eau d'Issey de la Issey Miake. Am incercat si altele, ceva Esthee Lauder (destul de puternic, merge numai pentru seara), ceva Bulgari, Anais Anais.. mi-au placut, dar intr-un final.. tot la Eau d'Issey am ajuns nu pot sa ma despart si gata

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Premier Jour - Nina RICCI; Bazaar - Ch. LACROIX; 1881 - CERUTTI si ar mai fi ca daca imi pun mintea sotul meu asa imi va face

Pupici,

Andra cu burtica de 32 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana Negescu spune:

fetelor! Eu am avut rabdare sa citesc toate paginile. Multe dintre voi aveti gusturi asemanatoare. Eu sunt de-a dreptul nebuna dupa parfumuri si nu pot iesi din casa fara sa torn juma'de sticla de parfum pe mine. Insa acum am o mare problema si sufar foarte mult : de cand sunt , adica de 15 sapt, nu mai imi suport parfumurile. Am un super miros si nu pot sa ma mai dau deloc. Ba chiar cand sotul meu, care nu se da asa ca mine, se parfumeaza, ii spun sa stea departe de mine.
Imi voi spune si eu totusi parerea in aceasta privinta: categoric parfumul meu preferat ramane Angel - Thierry Mugler (ala barbatesc mi se pare prea dulce) si imi mai place (dar nu la fel de mult) Classique de la Jean Paul Gaultier. Despre celelalte parfumuri pe care le am dar nu mai pot sa le folosesc si cred ca nu mai imi plac, pot doar sa le enumar: Deep Red - Hugo Boss, Emporio ala clasic (vechi) si Sensi de la Armani. Am mai folosit Noa si Eden de la Cacharel. A, si sa nu uit: am descoperit acum, in dorinta de a utiliza totusi un parfum, unul care cred sa-mi placa: Cashmere Mist de la Donna Karan. Trebuie neaparat sa-l cumpar pana in sarbatori.
Iar barbatesti: Emporio (tot clasic sau vechi) de la Armani, Boss-ul ala gri si ma scotea din minti inainte de a ramane , unul de la Esteer Lauder. Mor de ciuda ca imi scapa acum numele.
Gravidutele mai vb.
Dienutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Parfumul meu preferat este "Salvatore Ferragamo", de la Salvatore Ferragamo are un miros deosebit, si mai folosesc cateodata iarna Gucci Accenti

Andreea si bb Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Am incercat foarte multe parfumuri, ca nici eu nu pot sa ies din casa daca nu-s parfumata. In prezent am un J'Adore, un Eternity CK, un Cool Water Davidoff, dar "all time favourite" este "Neige" de la Lise Watier. Asta il am in permanenta si cred ca miroase cel mai bine pe pielea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Ma bag si io in vorba! Parfumul meu preferat e "LE MONDE EST BEAU" de la Kenzo. Am mirosit multe parfumuri la viata mea, dar asta ma face sa plutesc. Incercati-l ... mai mult de vara decat de iarna...dar superb.
Imi propun de ceva vreme sa-mi iau din nou...poate imi iese de sarbatori, ca nu reusesc sa ma decid intre 50 si 100 ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celine spune:

"Arden beauty"-Elizabeth Arden
"Intuition"- Estee Lauder
"L`eau par Kenzo"-Kenzo
"Noa"- Cacharel
"Ademas"- Garcia(un parfum adus din Spania si pe care nu-l mai gasesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bgomoiu spune:

Si mie imi plac perfumurile foarte mult.Preferatul meu este Kenzo-Le monde est beau.In rest mai folosesc Jean Paul Gaultier, Extravagance d'Amarige, Allure, Celine Dion.
Va pup,
Andreea

Mergi la inceput