Apometre- de care, de unde?
Hello, dati-mi si mie un sfat:
vrem sa ne cumparam apometre dar nu stim de care si de unde sa le luam. Ce ma sfatuiti (daca stiti)?
Scuze, daca au mai fost subiecte pe tema asta, insa nu am timp sa caut... Merci pt intelegere.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
Raspunsuri
doradora spune:
tocmai am luat eu saptamana trecuta, la sfatul instalatorului, de la romstal. sunt in promotir, deci cam 400.000 vechi bucata, sunt testate de la inbstitutul de metrologie legala, sau cum s-o fi chemand, asa ca nu vad ce probleme as putea avea cu ele. vezi ca trebuie separat de apa calda si separat de apa rece. eu sunt novice in domeniu, si habar nu aveam ca trebuie separate, dupa mintea mea era unul si bun in fiecare camera, respectiv bucataria si baile.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
lbelciug spune:
chris80, merci frumos pt raspuns. Imi spui te rog si ce marca sunt apometrele sau cine le fabrica?
Thanks.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
lady_in_red spune:
Noi am laut zilele trecute de la Zenner.Le-a montat in aceeasi zi desi au fost mai multe si foarte curat si repede.Toate sunt testate metrologic. Astea pe care le-am luat sunt produse chiar de zenner .Le-am laut si noi la recomandarea altor amici si prieteni de familie care la randul lor le aveau instalate de mult. Daca te ajuta cu ceva iti dau datele de contact pe pm.
Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 6 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
lbelciug spune:
lady_in_red, da, te rog frumos da-mi datele de contact. Cam cat costa apometrele astea? Sotul zice ca a auzit de Zenner...
lady_in_red spune:
am trimis pm cu datele
Rasfatz spune:
Dar un instalator bun stiti? Trebuie sa-mi schimbe chiuveta si tevile de la bucatarie, apoi apometre noi. Sunt probleme la instalatia din perete, a inceput sa picure apa nu stiu pe unde si se uda peretele.
As vrea numai cu recomandare daca se poate. Multumesc!
lady_in_red spune:
am trimis si catre rasfatz pm cu datele. e vorba de aceeasi persoana.