fetelor as vrea sa fac o mini-vacanta in aceasta zona care mi-a placut fff mult dar nu stiu nimic despre cazari sau ceva chestii de vizitat in zona sau prin imprejurimi
va rog daca ma puteti ajuta cu ceva de cazare sau cu locuri pt vizitat,preturi ceva,orice,chiar si sa discutam despre cum este in zona
va multumesc si astept cu deosebit interes raspunsurile voastre
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
Acum o saptamana ne-am intors din vacanta si am facut si transfagarasanul; merita, e foarte frumos, se gasesc si locuri de cazare si de masa.Noi am coborat dinspre Sibiu spre Curtea de Arges, nu am ramas pe timpul noptii, dar erau locuri de cazare la Balea, la Valea Caprei, Cumpana si la Vidraru. Cumpana este pe malul drept la lacului cum cobori dinspre Balea, sunt indicatoare si la baraj si in capatul celalalt al lacului. La Balea sunt doua hoteluri sus la lac si era unul si la Balea cascada, la Vidraru chiar langa baraj la vreo 300m este un hotel plutitor.
Drumul este foarte prost, inarmati-va cu rabdare si nervi de fier!
Buna, la Cumpana este hotel si chemping cu casute din lemn.Daca stai la casute ai unde sa te speli,sunt dusuri si wc.Ca zona este super,ai si disco indeva pe un delut.Pe lac sunt vaporase si hidrobiciclete.
Vacanta palcuta.
annes
Buna, la Cumpana este hotel si chemping cu casute din lemn.Daca stai la casute ai unde sa te speli,sunt dusuri si wc.Ca zona este super,ai si disco indeva pe un delut.Pe lac sunt vaporase si hidrobiciclete.
Vacanta palcuta.
annes
Nu vrei cu cortul? Este minunat pe malul raului...
M-as duce cateva zile in zona aia.
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
Si noi am facut transfagarasanul acum 2 ani.Am fost cu, cortul in gasca mare si a fost supeeeer!Cred ca pe la sfarsitul lui iulie mai organizam o tura, MERITA!
Vacanta placuta!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"