Ola as avea nevoie de niste sfaturi.ati putea sa imi spneti cum as putea sa imi itarzii menstruatia pentru doua saptamani sau poate pentru o luna......hmmm nu stiu daca ma nimerit forumu care vb despre asa ceva da totusi poate ma putei ajuta :)))))
quote:
Initial creeata de jenna
Ola as avea nevoie de niste sfaturi.ati putea sa imi spneti cum as putea sa imi itarzii menstruatia pentru doua saptamani sau poate pentru o luna......hmmm nu stiu daca ma nimerit forumu care vb despre asa ceva da totusi poate ma putei ajuta :)))))
mey as avea nevoie de un sfat...am avut primul contact sexual...seara trecuta....si nu am folosit prezervativ...a durat cam 15 min..pana s-a rupt himenul....si pe urma am mai continuat un minut sau doua....si atat...pentu ca durea(deci partenerule meu nu a ejaculat)..apoi am facut ce avema de facut(spalat and co)..si gata...sora mea mia zis ca e posibil sa fi curs o picatura mik de sperma pe care noi nu am simtit-o si deci exista posibilitatea unei sarcini nedorite...sau iau pilula de a doua zi....sau nu?voi ce ati face?pls i need ur help!
jenna, menstruatia se poate amana daca iei 2 folii de anticonceptionale una dupa alta, fara pauza intre el. Daca nu iei anticonceptionale in mod regulat, te sfatuiesc sa nu o faci nici acum. Mai bine OB-uri.
Mrs_prob, totul e posibil... trebuie sa stii daca ai fost intr-o perioada fertila sau nu si chiar nici asa nu e sigur, ovulatiile spontane se mai intampla. Pe viitor foloseste prezevativul. Si mergi la un medic sa te sfatuiasca.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007