Gravidutze si mamici de CLUJ - 6

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Vreau sa va spun ca in Grigorescu ploua cu gheata cat samburul de caisa.Asa ceva n-am vazut in viata mea.Doamne fereste!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel22+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Da' ce ploua Raluca....Bien ca se mai racoreste! Vreau sa va spun ca eu in zilele acelea in care nu a mai fost asa cald, m-am simtit f bine!

Gabriela 29+ Sara

Ploua, ploua, dar bate gheata. Asta e cam nasol pentru cei cu masini in parcare si cu gradini de legume.

Felicia, 7+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

N-am mai vazut asa ceva...ce inspaimantator! De la biroul meu se vede cimitirul..Ce sinistru! Brrrrrrrrr!!!!

In alta ordine de idei, eu nu mai scap de afta aia de pe limba! Ce sa fac, ca asa ma enerveaza de mor! Nu stiti vreun remediu ceva?

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gabriela-incearca cu glicerina boraxata. dar sunt si afte induse de sarcina( sunt cu stoma si stiu)si iti cam revin orice ai face.
daca imi da careva dintre voi un nr. de tel. va pot trimite si mesaj cand scap.deocamdata stau si astept. inca n-am dureri numai usoare contractii.
Meli si pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, multumesc mult de sfat! Pot sa iau din asta in sarcina? Se gaseste la farmacie?

Activeaza-ti PM-ul sa iti trimit numarul de telefon!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Uau, meli, si eu am emotii pentru tine. Doamne ajuta sa fie bine. La ce dr. mergi?

Felicia, 7+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ciao fetelor!
peste 2 sapt o sa ajung si eu in Cluj...adica acasa.
eu sunt la dr. Fulga Florescu, colega de odisee cu Ramo..:)
ce vroiam eu sa va intreb.
1. daca faceti gimnastica- si unde- cam pe la mijlocul lui aug cred ca o sa am si eu timp sa incep.
2. unde este eco performant in Cj, sa imi fac eco morfo de 32 sapt. poate e problema cu programarile..
va pup. pa

22+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Gabi-sa nu razi te rog de mine, dar CUM IMI ACTIVEZ PN-UL?sunt blonda, ce sa fac?
glicerina boraxata nu-i medicament, o solutie locala, poti sa te dai. e dulceag. dar problema e ca daca e din cauza sarcinii, iti va reveni

Mergi la inceput

Gabi-am reusit, am activat-o!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Ramo- nu cred ca ma duc ca n-are rost sa ma obosesc. dar mai pove noi pe net. sa faci exercitii si in locul meu!!!!!!!!!!pupici

Mergi la inceput