Gravidutze si mamici de CLUJ - 6

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

analizele le-am facut la policlinica particulara ARTRIMED de pe strada Donath-Grigorescu!
Ioi fetelor nu stiu ce sa fac ca medicul de familie mi-a zis ca imi da antibiotice si eu nu vreau!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Scuze, dar fac supica pt Ana, daca tot trag chiulul de la birou

Deci, programare la 17.30 la Halmasan. Medicul e clar peste 60 de ani, mie ca persoana nu mi-a prea placut, e asa mai din garda veche, mai coshcovit, insa se vede clar ca are fte multa experienta.

La eco un june de vreo 30-35 de ani, care mi-a spus ca nu poate face CD ca e virusat pc-ul si nu se incarca imaginile in el. Ma rog, oricum a durat 30 de minute, se vedea absolut minunat. Un monitor lcd in fata mea, au masurat si studiat la greu, si verdictul a fost FETITA PERFECTA. Mi-a placut ca nu s-a grabit nimeni, ca eco-ul este clar fte performant si nou, au masurat de la membre, circumferinte, etc. pana la aorta, vene bb si eu, mi-au pus si sa aud fluxul sanguin si inimioara, a fost un consult fte complet. Iar pentru asta: nota 10. Drept dovada, mi-am mai tras o programare in 25 iulie, au zis ca pt 4D e ideal pana in sapt 30, cand poti vedea in ansmablu copilul, apoi creste si nu poti vedea decat portiuni.

Singura mica dezamagire a fost ca mazaroasa mea a stat numai cu fata ascunsa in placenta, indiferent cat s-a batzait in rest de s-a putut vedea totul, mai putin figura completa. Din semiprofil seamana cu Ana, are fruntea bombata si nasucul dulce... si evident sta cu mainile in cap, tot ca sor-sa in timpul sarcinii. Sau a mai luat pozitia Ganditorul, asa mortala cu barbia proptita in palma....

Mi-au pus totusi pe o discheta 3 poze, sa vada si tati odorul cel mic, ca saracul a fost plecat din Cluj si a ajuns fix cand ieseam pe poarta.

Antibiotic am luat si eu cand cu patania cu mana, dupa trim. 1 se da fara probleme, e mai bine sa iei antibioticul decat sa faci alte complicatii, eu nu as ezita, desi sunt contra oricarui medicament si in general si in sarcina, cu exceptia necesitatilor reale.

Cu burtica: eu am aceeasi pb, 4 zile constipatie, apoi diaree nasoala cateva ore... si evident cand mi-e lumea mai draga, de ex. dc iesim indeva si mananc si eu normal, de-abia ajung pana casa fara sa fac pe mine

Meli draga, inceputul la tine s-a declansat, insa pana la contractiii dureroase poate dura ore bune, la mine asa a fost: am inceput la 1 noaptea dar de-abia dupa 12 ore a inceput sa doara cu adevarat, pana atunci ziceam ca dc asta e travaliul ce se face atata caz? :)) Eu zic sa papi ceva usor, sa stai intinsa, sa te odihnesti pt ca te asteapta ore grele cand ai nevoie de multa putere sa impingi si sa cooperezi la nasterea propriu-zisa.

Mai merg sa frec in cratita si revin iar.

Ce-mi place aici la mamici de Cluj, ma simt in elementul meu, sincer... Ramo, tu incepushi cu topicurile astea, nu?
Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ripley, ce frumos...Deci ti-ai vazut mazarica! Cele mai frumoase momente, intalnirile cu bebelusii! Felicitari pt FETITA PERFECTA! Arata-ne si noua pozele!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Ripley, felicitari pentru faptul ca ti s-a confirmat ca o sa ai o fetita!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ripley,felicitari pentru fetita perfecta!!!!!Nici nu se putea altfel!
Oana cu siguranta medicul iti ca da un antibiotic care e permis in sarcina,nu se risca el...Stai linistita,ca stie el ce face.
Vai Meli pe mine ma iau emotiile cand ma gandesc la tine.De unde ti-ai luat tu camasa de noapte??Ai gasit pe marimea ta????Ca eu de asta imi fac probleme,ca no sa gasesc nimic pe marimea mea...nici sutien de alaptat...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel22+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Va tot citesc si ma bucur asa de mult sunteti cu bebici. Si eu vreau unul al meu, z1 de intarziere, sper sa o tina tot asa, dar nu mai imi fac ganduri ca de fiecare data s-a dovedit a fi alarma falsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pozele le sharuiesc pe mess. pt cine vrea, ripley_ripley2003. Nu mai pun poze pe net de peste 1 an, decat in contul comun de mail de la nov-dec2005, care sunt oricum private.

Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramonella- eu mi-am luat o camasa de noapte de la Bucuresti, de la san in jos e mai larguta. si in afara de asta am luat de la nu stiu exact cum se numeste firma, o camasa de noapte cu nasturi in fata pt alaptat. stii, asa cu niste animalute haioase
gasesti in tot orasul
stii?

Mergi la inceput

exista camasa de noapte pentru alaptat? cam cate trebuiesc? 2-3?

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ripley-mersi,sper sa treaca repede si cu bine.si cat mai putin nasolnici nu vreau multe...unde pot intra si eu sa vad bebelina?

Mergi la inceput