Intepaturi in degetele de la picioare-ce poate fi?

Intepaturi in degetele de la picioare-ce poate fi? | Autor: Lillian

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am si eu o intrebare. Medicii consultati pana acum nu au stiut sa ma lamureasca, urmeaza sa merg la un neurolog. Am o senzatie f neplacuta in laba piciorului, ca un curent electric sau mai bine zis ace in degete, de fapt numai cel de langa degetul mic atunci cand apas pernutza de sub degete. A inceput cu piciorul stang, acum se intampla si la dreptul. Medicul de la urgenta mi-a pus un diagnostic care pare realistic "post-natal nerve entrapment syndromes", nu stiu traducerea exacta in romana, dar zice ca in timpul sarcinii s-a acumulat un tesut care acum apasa pe nervi. Ca in timp va trece, iau acum un anti-inflamator si ceva pt a controla durerea. Dar eu deja nu mai pot merge mai deloc. Medicul de familie nu are o parere clara, vrea sa ma trimita la un neurolog sa imi scaneze sistemul nervos. Cand eram insarcinata ma trezeam dimineata cu laba piciorului stang plina de ace si trebuia sa stau ceva sa se dezmorteasca. Imi amortesc noaptea si 3 degete de la mana, mic, inelar si mijlociu.
S-a mai intalnit cineva cu asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Mergi la neurolog.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput