sunt geloasa pe copiii prietenului meu

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by conchita
din minimele mele cunostinte despre relatii interumane, atata vreme cat dra aniela nu e sotia dlului Nice, nu ar trebui sa se amestece in problemele dlului fara permisiune.

da asta e regula noua...sau asa zice biserica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
din minimele mele cunostinte despre relatii interumane, atata vreme cat dra aniela nu e sotia dlului Nice, nu ar trebui sa se amestece in problemele dlului fara permisiune.

da asta e regula noua...sau asa zice biserica?

biserica zice ca barbatul e capul familiei. nu pot sa cred ca nu esti de acord. :-))

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:

biserica zice ca barbatul e capul familiei. nu pot sa cred ca nu esti de acord. :-))

[

o sa ma documentez...pare interesant....zic aia ceva si de supusenia femeii in fata barbatului......mai bine asa o invatai pe aniela....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

conchita, da, sunt f.f. subiectiva, am si recunoscut dealtfel (se pare ca rana mea nu s-a cicatrizat de tot). Ce vrei, om sunt si eu

Citind restul de postari, am realizat diferenta enorma dintre situatii: la mine sotul meu (care mi-era doar prieten cand a fost criza cea mare cu sora lui) stia deja dinainte instinctiv ca sora-sa profita de el si-l exploateaza financiar, insa avea "pata oarba" din cauza mustrarilor de constiinta fata de tatal lui, insa in clipa cand sora lui a facut greseala "strategica" sa atace relatia lui cu mine, el dintr-odata a realizat ce era "at stake" si atunci a trecut la actiune, intarcand parazitul.

Ori prietenul Anielei pare sa se fi resemnat definitiv in situatia lui de "pusculita" si ii mai si reproseaza Anielei ca e neintelegatoare. Deci lui pare sa-i convina relatia unilaterala parazitara cu copiii lui, in care el ofera timp si bani si nu primeste mai nimic. E trist, dar e alegerea lui, e matur si deci e capabil sa iasa si singur din situatia asta, cand va fi pregatit - cel tarziu cand va fi grav bolnav, iar copiii ii vor trimite un SMS cu "get well soon, daddy".

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Miss Parker , de acord cu tine.
Asta chiar e o relatie parazitara.

Si ai mei fac totul pt. mine , ca sa imi ramana mie , dar asta nu inseamna ca eu merg cu nesimtire si le cer bani non stop , ca mi se falfaie daca se simt rau , si cand vb ceva de testament eu spun "bai , poate mori imediat si n-ai scris sa-mi lasi mie banii!!!".
Sa fim seriosi, eu una nu am obrazul atat de gros incat sa cer bani de la ai mei cu nesimtire.Nici macar cand mergem in oras si-mi spun "ia-ti ce vrei" nu-mi iau tocmai pt. ca nu sunt banii mei , pt. ca au muncit pt. ei , imi iau strictul necesar si atat.
Mi se pare foarte trista situatia lor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:

[

o sa ma documentez...pare interesant....zic aia ceva si de supusenia femeii in fata barbatului......mai bine asa o invatai pe aniela....

:-)) nu pot s-o invat supusenia, ca ar intra in contradictie cu crossdressingu' si cu submissionu' si iar mi-ar sari lumea in cap.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mie nu mi se pare deloc trist, Xio. Este un mod de viata pe care si l-au ales ei si ei sunt fericiti cu asta (ei fiind tatal si copiii).

Ce mi se pare trist este ca stam sa judecam situatia unor oameni care si-au ales un mod de viata asa cum le place lor.
Nu e nimeni implicat in asta, nici macar Aniela.
Este decizia lui proprie.

O decizie pe care indiferent ca unii o considera inteleapta si altii nu, e pur problema LUI.
Daca vreti s-o ajutati pe Aniela in nici un caz nu o faceti daca ii spuneti - vai, ce aiurea judeca X. Ea nu are cum sa schimbe modul asta de gandire.
Ci, vorba conchitei, cum a trecut peste altele...ar putea trece foarte usor si peste asta...asta e nimic.

Iar judecatile de genul: ii dau bani copilului si n-o sa se aleaga nimic de el - ganditi-va ca nu are aplicabilitate generala. Uscaturi sunt si de o parte, si de alta a baricadei. Si invers: cunosc oameni admirabili care au fost ajutati de familie cu tot sufletul. Cunosc si din tabara cealalta, evident.

Si mie mi se par triste cazurile in care parintii se lafaie in bani si nu sustin copilul pe ideea - sa se descurce singur in viata cum am facut-o si noi. Insa nu spun ca e ceva gresit in asta: e modul lor de a privi lucrurile. Ce au primit, asta dau. Ce dau, asta o sa aiba.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Trist mi se pare sa fie copilul un lichen si sa nu aiba simtul banilor.
Trist mi se mai pare sa-ti inveti copilul sa creseasca si sa nu-l mustre bunul simt din cauza asta .
Parerea mea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Aniela, inteleg ca ati avut niste discutii aprinse pe tema asta.Cum a justificat el faptul ca esti neintelegatoare?
In ce fel ti-a argumentat cit de intelegator este el fata de tine si cit de multe a facut pentru relatia voastra?

Daca doresti cu adevarat sa ramai cu el,il accepti asa cum este fiindca il iubesti,incearca sa te porti detasat cu copiii lui,da-le de inteles ca esti o femeie puternica care nu renunta la tatal lor cu una cu doua.

editez: da' copiii astia nu au si o mama? De ce cer ajutor financiar doar tatalui?

Ma intreb cum ar reactiona copiii lui daca vei avea impreuna cu tatal lor inca 3 copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

miss parker pentru postarile tale, in general!
Dar, fara suparare, nu mi se pare ca se poate pune semnul egalitatii intre relatia sotului tau cu sora lui (clar era o profitoare! ) si relatia prietenului anielei cu copii sai... Din punct de vedere legal exista obligatia parintelui de intretinere a copiilor minori sau - in cazul in care-si continua studiile- pana la varsta de 25 de ani. Ori, o astfel de obligatie nu exista in cazul relatiilor frate-sora !!!
Nu stiu cum o fi legea in anglia dar in romania copilul are dreptul la 1/4 din veniturile tatalui.... Daca tatal vrea sa dea mai mult... Bravo lui !!!!
Conchita, adina iulia.... dati explicatii degeaba....parerea mea este ca aveti perfecta dreptate si v-ati argumentat foarte bine ideiile dar... concluzia generala este ca acei copii sunt niste profitori si le-ar trebui un sut in fund ....

Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput