sunt geloasa pe copiii prietenului meu
Raspunsuri - Pagina 2
Bluel spune:
Intr-adevar, e o situatie dificila si tu va trebui sa fii foarte diplomata, dar daca el are calitatile pe care le enumeri tu aici, ar trebui si el sa inteleaga ca si tu faci parte acum din viata lui si sa tina cont si de parerile tale. Si ti-as mai da un sfat, te rog eu, nu renuntati la menajera, nu iti lua tu mai multe responsabilitati de cate poti duce, mai ales ca tu ai si scoala si 2 job-uri (iar el isi permite sa plateasca o menajera)
Clover spune:
principe, Venezuela nu e Marea Britanie cum Romania nu e Germania. Si experienta ta e redusa. Multi parinti vestici isi acompaniaza odorul cu un sut undeva la 18 ani si daca ramane cu parintii il tot intreaba cand pleaca si ii cer bani de chirie. Fiecare isi creste copiii cum vrea de acord, dar asta nu inseamna ca ea trebuie sa stea cu capul plecat si sa aiba aceeasi dorinta de sacrificiu pentru copiii lui.
Dar nu cat de bun parinte e problema, ci daca ea poate trai cu el in conditiile astea.
Subscriu sa nu renunti la menajera. Nu are sens in contextul in care ai altceva de facut.
Te-ai gandit serios daca poti renunta la a avea copiii tai?
Grow where you're planted.
She spune:
Mie nu mi-i se pare deloc ca acest barbat e pregatit sa-si refaca viata cu o femeie. Eu as renunta.
conchita spune:
Aniela, eu cred ca e cel putin ciudata ura asta a ta pe copiii prietenului tau, vorbesti despre ei cu atata agresivitate si rautate...mie mi s-a zburlit pielea si daca ar fi sa fiu in locul tatalui, nu ti-as permite nici sa te amesteci intre mine si copiii mei, nici sa-mi numeri banii cat le dau, nici sa ma tragi la raspundere pentru asta. faptul ca sunt mari, cum spui, si bine educati (tu insati ii lauzi), dovedeste ca acest tata si-a crescut bine copiii. cam ciudat sa vii tu si sa vrei sa ii re-educi, inclsiv pe tata. ii acuzi de nesimtire si alte cele, spui ca te-au enervat ingrozitor cand au cerut bani (de unde si pana unde?) de parca ti-ar cere tie. e tatal lor, e treaba lor. desi prietenul tau nu te crede materialista, eu te cred, pentru ca numai despre bani vorbesti legat de relatia voastra (testamente, bani de buzunar, cat le da, de ce le da, etc). daca as fi prietenul tau, te-as da pe usa afara cu prima ocazie cand mi-ai atrage atentia cati bani le dau copiiilor mei, ca doar pentru ei muncesc, nu pentru tine. si bineinteles ca nu m-as muta impreuna cu tine cu nici un chip. ii esti doar prietena si deja ai inceput sa le dezbini familia. si pentru ce? pentru bani?! copiii aceia merita respect, idem tatal lor. daca nu reusesti sa le oferi altceva decat rautate si gelozie, eu zic ca e pacat de Dumnezeu sa le incurci viata aiurea.
am vorbit din perspectiva mea: daca mor maine si ramane omul meu vaduv, creste copila singur pana la 20 de ani cand apare o fatuca la orizont mai atenta la portofelul sau, decat la relatia lor de dragoste, plus sa-mi terorizeze copila pe motive de bani, pai sa stii ca o sa fac vraji din ceruri sa nu se mute impreuna.
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Rosey spune:
aniela23, nu cred ca ai putea fi fericita vreodata in aceasta relatie. Cel mai bine, pentru toti cei implicati, ar fi sa iti gasesti pe altcineva.
http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png
XIO spune:
Mie nu mi se pare un tata foarte bun unul care le da copiilor bani non stop , cand ei lucreaza.
Si mi s-a parut deplasata atitudinea fetei cand a venit vorba de testament , parca abia asteapta sa moara taica-su ca sa-i lase banii.
Sunt niste copii rasfatati peste masura si din cat ai scris pe aici , cu cerutul banilor cu nesimtire , nici nu prea au bun simt.
daca in 21 de ani nu si-a schimbat atitudinea fata de copii , slabe sanse sa o schimbe acum , i mari sanse ca daca o schimba printr-un miracol , sa-ti pui strumfii aia 2 in cap , ca nu mai primesc destui bani , si sa se termine relatia.
Am inteles ca el e un tip f. fain , atunci da-i incolo de bani aruncati si stai cu el , nu-i impune ceva , spune-i frumos si gata.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
miriama spune:
"poate le caut nod in papura mereu pt ca nu pot accepta faptul ca el are copii si ca ei vor fi MEREU acolo,"
In conditiile prezentate de tine, te intreb ce cauti acolo? Stiai ca are copii, deci .... Tu daca ai avea copii, ai accepta sa vina cineva sa iti impuna limitele lui in relatia ta cu ei? E doar problema lui daca i-a invatat sa le tot dea bani mereu si ii accepta asa. Tu nu poti si nici nu ai voie sa modifici relatia unui parinte cu copiii lui.
Ramonika spune:
dar daca ar fi copiii tai ai fi de acord cu felul in care tatal lor ii trateaza?
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
laura_dimitris spune:
Ba mie mi se pare un tata super bun !!! Bravo lui. Barbatii nu sunt, in general, astfel cum l-ai descris tu pe el. Cred ca statistic vorbind, sunt mult mai numerosi barbatii care-si "uita " copiii in fata unei prietene/sotii tinere si frumoase.
Mie mi se pare ca ori te impaci cu ideea ca ai langa tine un astfel de om - asta in cazul in care il iubesti suficient de mult ca sa-i poti iubi copiii... Ori renunti la aceasta relatie.
Cred ca nu o sa-l convingi niciodata ca pretentiile copiilor lui nu sunt ok. Sincer, pretentiile lui fiu-meu (acum sunt mici ca si el este mic...vorbesc de cele pe care este posibil sa le aiba cand va avea 20 de ani...) mi se vor parea in regula cata vreme eu i le pot satisface !!! Metaforic vorbind, daca imi va cere luna de pe cer iar eu voi putea sa i-o dau... cerinta lui mi se va parea rezonabila !!! Pentru ca sunt parinte si voi ramane astfel toata viata. Si cand voi avea 80 de ani (daca ii voi apuca...) iar el va avea 50 de ani !!!
Ar trebui sa iei in calcul pe langa ce spunea conchita (bani, testament!) si faptul ca poate tu vei vrea un copil la un moment dat iar el nu va dori un alt copil...
Parerea mea, daca nu poti accepta ca ei sunt copii lui si vor ramane asa toata viata lui... mai bine nu ramai intr-o relatie care te supara. Viata este prea scurta si banuiesc ca tu esti foarte tanara. Meriti sa fii fericita si alege calea ce te face fericita. Si lasa-l si pe el si copii lui sa fie si ei fericiti!
Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003