Nikitta mioritica
Raspunsuri - Pagina 4
mira_m spune:
Sincer, eu consider ca ea n-are nici o vina. Fata face atat cat duce capul, insa cei de la Acasa ar trebui sa aiba pretentii mai mari!
Dar lumea rade de ea si probabil asta aduce profit, caci altfel nu ar fi atat de solicitata
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
adialex spune:
nu inteleg de ce tv promoveaza in asa hal non-valoarea, incultura, vulgaritatea; oare ne considera un popor de handicapati? chiar cred ca ne intereseaza un asemea specimen?! ce putem invata noi de la ea? sau copii nostrii?
ipochimena e jalnica, dar nu isi da seama, saraca; dar aia de o cheama?
pur si simpu m-am oripilat
diacrina spune:
Pentru cei care nu a vazut filmuletul cu Nikita, dar vor sa-l vaza si sa se oripileze... il gasiti acilea:
http://blog.voce.ro/
Mult succes celor care au probleme cu stomacul, sau sunt bolnavi de inima...
Intr-adevar, Nikita este o femeie-barbat-bine superba.
anaisanais spune:
Au, mi-e rau la creierii mintii si la nervii capului! De miine jur sa nu mai am niciun complex legat de forma mea fizica, iar despre partea ''telectuala'', cred ca merit Nobelul( sau poate Pal d'Or, ca nu stiu prea bine cu ce se maninca astea!).
In rest, nu ma mira, de fapt, nu ma mai mira nimic!
belutza spune:
Da astia de la acasa sunt renumitzi. In emisiunea aia povestiri de noapte numai asa ceva dau. Promoveaza toata incultele si vorba cuiva non-valorile.
belutza
wonderful spune:
Si cand mima n-a facut tzunami?AM RAS CU POFTA CITIND PATANIILE TALE CU EA .De fapt e o balena proasta rau de tot-e inca o primata-tip de golanca de cartier.De vina sunt aia care o tot invita la tv.si uita sa scrie'genul-divertisment'
wonderful spune:
Draga Diacrina,mersi pt.cat am ras.A mai ramas nisip pt.turisti?Parca era o balena esuata.Trebuie sa-mi spal creierul de imaginea asta,altfel devin o abstinenta convinsa.Cat grotesc,maiculita mea!Bipeda asta are bodyguarzi sa-i apere pe altii de ea,de marea DIVA!
wonderful spune:
Cred ca reportera si-a batut joc de ea .Saraca tare-i dusa si neuronul ala al ei n-o ajuta sa vada cat e de penibila.Oricum sunt satisfacuta acum ca am aflat cum trebuie sa fie si sa arate o femeie adevarata.Are boala apei?In cada dupa aia in mare.Ce urmeaza?In ocean?