Nikitta mioritica
Raspunsuri - Pagina 3
catutza spune:
mi se face rau cand o vad, tipa nu are pic de feminitate in ea, nu stie sa vorbeasca corect (mai si apare la tv si se da mare vedeta).
Nu inteleg de ce e chemata asa de des si la atatea televiziuni...poate doar sa apara la carcotasi
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
RAMONELLA spune:
E de toata groaza!!!Astia de la Acasa s-au tampit de tot!!!!
Si mi s-a parut penibil cum spunea ea Tatal Nostru si arata imagini cum isi dadea pantalonii jos si isi ridica tricoul sa i se vada tatele.Ce legatura are,habar n-am ...E o idioata,sincer...Si si aia de Acasa...care dau emisiuni de genul asta...si eu m-am uitat,deci n-am mai multa minte ca ei...Dar vroiam sa vad pana unde se ajunge...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel22+ Beatrice Alessia
XIO spune:
Mdea , m-am uitt si eu aseara. , cum era pe "plazile" de acolo
Dar nu ma mai uit , poate-si dau seama aia ca nu fac rating , desi e greu sa nu te uiti cand vezi insasi prostia dandu-se in stamba,.
Eu am scris pe acasatv.ro , la emisiuni --povestiri de noapte ca mi se pare penibil sa o tot aduca pe agramata aiaa , si vad ca nu sunt singura.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
belutza spune:
XIO , si eu le-am scris celor de la acasa in legatura cu emisiunea asta povestiri de noapte . le am scris de nikita si de una roxana sau nu mai stiu cum o cheama , aia care tot face excursii prin toata lumea si lasa la "altitudinea" iubitului ei nush ce lucruri.
belutza
mira_m spune:
Nu vor renunta la ea, cum nu vor renunta la atatea manechinuite care vin seara de seara sa-si expuna silicoanele.Niste ilustre necunoscute!
Si asta, fiindca in ziua de astazi PROSTIA face rating. Si televiziunile vor rating!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
belutza spune:
quote:Da, ai dreptate.
Originally posted by mira_m
Nu vor renunta la ea, cum nu vor renunta la atatea manechinuite care vin seara de seara sa-si expuna silicoanele.Niste ilustre necunoscute!
Si asta, fiindca in ziua de astazi PROSTIA face rating. Si televiziunile vor rating!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
belutza
Alina922 spune:
Pana acu n-am vazut balene esuate pe malul Marii Negre. Dar m-a pus pacatu' si m-am uitat la emisiunea de pe minunatul post "Acasa", si m-am elucidat.
E de rasul lumii!
Cristina_C spune:
Si aparitiile ei de pe "Acasa" sunt preluate si de Protv international, asa ca o vad romanii din toata lumea.
Este dizgratioasa (asta frumos spus)
valentinag spune:
Mai fetelor,n-am vazut emisiunea,dar imi inchipui!Eu una nu ma mir,nu ma mai mira nimic la ea de muuuult,dat fiind ca o cunosc din clasa a 2-a!
Fata are probleme psihice grave,i-au murit parintii la cutremur si a fost crescuta de niste tigani de pe strada care statea!Au tinut-o legata cu lanturi,batuta,in frig,asa ca s-a inrait cat a putut,dar pentru ca a fost incurajat-a,si-a luat-o in cap!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata