cresa/gradinita saptamanala

cresa/gradinita saptamanala | Autor: blackangel

Link direct la acest mesaj

stie cineva o cresa gradinita saptamanala...eventual in sector 4? alex al meu face 3 ani in iulie la sfarsit si as vrea sa-l aduc aici de la mama... insa eu ies foarte tz seara sunt in divort cu al meu sot si as prefere ceva saptamanal la inceput...ma poate ajuta careva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adada08 spune:

imi pare rau pt. tine (referitor la divort )! de ce sa-l lasi toata saptamana la gradi pe alex ? exista gradi care au program si pana la 7 seara; macar putin timp sa-l ai langa tine in fiecare zi ,ca simte nevoia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna, din pacate nu stiu nici o cresa sau gradi in sectorul 4, dar stiu o cresa buna cu prog saptamanalin sectorul 3 zona Policlinicii Titan (Cresa 4 Titan str Lunca Bradului-tel: 340.33.64. Totusi ai incercat sa te uiti si pe net poate gasesti ceva convenabil si in zona in care te intereseaza.
O seara buna si capul sus tote se vor rezolva pana la urma! Succes.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fenciuc spune:

Buna,

incearca la gradinitele de mai jos:

Unitate: GRADINITA DE COPII CU PROGRAM PRELUNGIT SI SAPTAMANAL NR. 4 "LIZUCA"
Adresa: Str. Cetatea Veche, Nr. 1
Mijloc de transport: 116, 141, 515, 76, Lamotesti, Straja
Director: Stefanescu Adriana
Telefon: 4500079

Unitate: GRADINITA DE COPII CU PROGRAM PRELUNGIT SI SAPTAMANAL NR. 62 "SANZIANA"
Adresa: Str. Almasu Mic, Nr. 2
Mijloc de transport: 7, 12, Cimitirul Evreiesc
Director: Cazacu Lenuta
Telefon: 4500678

Unitate: GRADINITA DE COPII CU PROGRAM PRELUNGIT SI SAPTAMANAL NR. 264 "101 DALMATIENI"
Adresa: Str. Aliorului, Nr. 5
Mijloc de transport: 73, 74, 312, 313 Aliorului
Director: Placinta Viorica
Telefon: 460820

Sau mai intra pe "INSPECTORATUL SCOLAR AL MUNICIPIULUI BUCURESTI SECTOR 4". Acolo vei gasi lista cu gradi, adresele si programul lor.

Sa auzim de bine.

quote:
Initial creeata de blackangel

stie cineva o cresa gradinita saptamanala...eventual in sector 4? alex al meu face 3 ani in iulie la sfarsit si as vrea sa-l aduc aici de la mama... insa eu ies foarte tz seara sunt in divort cu al meu sot si as prefere ceva saptamanal la inceput...ma poate ajuta careva?

Mergi la inceput

Si noi suntem la Titan IV-gr.10, din toamna incepem la gradi.

quote:
Originally posted by valentina_22

Buna, din pacate nu stiu nici o cresa sau gradi in sectorul 4, dar stiu o cresa buna cu prog saptamanalin sectorul 3 zona Policlinicii Titan (Cresa 4 Titan str Lunca Bradului-tel: 340.33.64. Totusi ai incercat sa te uiti si pe net poate gasesti ceva convenabil si in zona in care te intereseaza.
O seara buna si capul sus tote se vor rezolva pana la urma! Succes.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackangel spune:

si cum este la TITAN4? am citi ceva pe net ...am vazut mamici multumite...si stiu ca au program prelungit si saptamanal... cum este directoare?educatoarele?mancarea? cum merge cu "darul" acolo?

Mergi la inceput

Eu sunt multumita. Alexicu meu merge de la 7 luni, acum are 2 ani si 9 luni. Eu am crezut de cuviinta ca baietelul trebuie sa creasca langa parinti, bunicii nefiind langa noi, asa ca am ales aceasta solutie, dar nu l-am dus la saptamanal, ci la program prelungit (8-18). Deci, am inceput cu grupa de bebelusi, acum suntem la grupa mare. Cred ca acum este perioada inscrierilor la cresa Titan IV. Doamnele sunt deosebite, intelegatoare, copii sunt ingrijiti, au conditii, patuturile sunt noi, mobilierul la fel, au termopan, curte mare, iarna super caldura. Mancarea este buna, baietelul meu a mancat mereu acolo si a refuzat mancarea doar daca era prea obosit sau racit.Referitor la directoare, este o doamna deosebita, la fel si doamna asistenta sefa (d-na Mioara). Am numai cuvinte de lauda la adresa danselor.La fel si doamnele de la grupa, noi am mai dat mici atentii, gen o cafea sau un suc.Baietelului meu i-a mers foarte bine la acesta cresa, exceptand micile raceli din perioada primaverii, care sunt inerente, dar nu grav, in afara de viroze sau rosu in gat nu am avut complicatii niciodata, nu mi-a facut enterocolita niciodata, o singura data a fost prin de curent la un ochisor, dar nu stiu daca s-a intamplat la cresa sau pe strada, in metrou sau in alta parte...Eu zic sa mergi si sa vorbesti cu doamnele de acolo daca te hotaresti sa-l inscri aici. Noi am stat in aceasta zona pana in febroarie, apoi ne-am mutat in Berceni. Despre cresele din Berceni nu stiu nimic.
Daca mai ai nevoie de ceva amanunte, te rog nu ezita sa ma contactezi.

Sanatate multa si aveti grija de voi.

quote:
Originally posted by blackangel

si cum este la TITAN4? am citi ceva pe net ...am vazut mamici multumite...si stiu ca au program prelungit si saptamanal... cum este directoare?educatoarele?mancarea? cum merge cu "darul" acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Cresa saptamanala in sectorul 4 este pe Aleea Emil Racovita, langa scoala 93.Eu am fata acolo si sunt tare multumita, si sta la saptamanal.Si mai e una pe langa Big, pe Aleea Mirea Mioara Luiza , parca asa ii zice la strada, unde e inspectoratul scolar.Iti doresc succes in tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackangel spune:

cu ce mijloc de transport se poate ajunge acolo?...am auzit numai laude asa ca o sa fac o incercare pt acaesta cresa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Salut gradinita Lizuca are program saptamanal si cred ca mai au locuri este pe str Huedin

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput