Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian
Edit: Nana, eu am luat servetele umede Libero si un pachet de scutece Libero newborn (2-4 kg). O sa mai iau scutece tot Libero, dar pt 3-6 kg.

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Bun bun, asa o sa procedez si eu! Libero si am rezolvat problema nene!
Pupici.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Andries ma referam la durerile fracerii. Cat despre sex, ete de aia nu mai pot eu ca nu o sa pot sa fac. Ca alta treaba nu o sa am decat sa ma ciocanesc cu Tom Degetel. Cred ca niciunul nu o sa avem chef... Mai ales ca vrem sa il luam pe bebe cu noi in pat...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

mooorr... durerile facerii le uiti a doua zi, sunt duse, habar nu mai ai de ele...dar totusi o sa ai nevoie de 6 saptamani ca sa poti sta in fund ca lumea.. apropos' curajoasele cu nastere naturala, sa va puneti in bagajul de spital un colac din ala de piscina pentru copii, suficient de mare incat sa va sustina funduletzul, dar nu prea mare ca sa nu cadeti in gaura colacului... o sa radeti iar, dar al meu barbat a doua zi alerga dupa colac prin magazinee....iar de Tom Degetel nici eu nu aveam nici un chef, dar nu aveam cu cine sa ma inteleg, cinci saptamani de post au fost mult prea multe pentru al meu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by alinus_25

[quote]Incep cu sfarsitul... Eu am dat acum doua saptamani (la 28 de sarcina) 1 milion si jumatate. Nu e vorbaret, doar daca il intrebi tu. Eu nu stiu ce sa iti spun despre profesionalismul lui. Chiar in cazul meu a dat un verdict naspa, dar norocul meu e ca am un bebe luptator... Totusi ma duc in continuare la el...[quote]

Annisia despre ce vorbesti? ca m-ai lasat muta.
Si cum ramane cu mult slavita epidurala? Tu chiar esti curajoasa mamicutzo!

Eeeee, pai eu avusei niscaiva belele cu sracina asta. Chiar in reprize, nu toate buluc... Mai inti dr. Albu mi-a spus la 7 saptamani ca nu i se dezvolta normal creierul si ca nu ii da sanse de supravietuire. M-a trecut pe injectii si dupa trei saptamani de chin nici nu isi mai aducea aminte ca m-a bagat in sperieti spunandu-mi foarte calm ca bebe e ok si bla-bla-bla-bla....
Apoi, pe 8 martie m-am treit intr-o balta de sange... Aveam 13 saptamani de sarcina... Ma duc tot la dr Albu la Giulesti si m-au internat pe loc. Dupa o saptamana de facut litice in popou (ceea ce nu doresc nimanui...) ma externeaza ca sunt mai bine ca atunci cand m-a facut mama. Liber la sex la mers la munca la plecat in croaziera in Europa...ce sa mai trai pe vatrai... La doua zile de la externare ma trezesc iar ca pierd lichid... Atunci am zis ca gata cu Albu, nu imi mai trebe frate...
Numai ca auzind tot felul de chestii ca octorii mai dau si gres, ca e mai bine sa mai ceri o parere... Cititnd povestea lui Kay, am hotarat sa ma duc la o echo la acelasi celebru dr. Albu. NU numai ca nu isi mai amintea de mine si de milioanele cotizate, dar m-a facut sa ma simt ca o infractoare ca el nu m-a internat pe mine si ca sa ii aduc hartiile parafate de el... Am pastrat doar partea bna a lucrurilor. E al treilea doctor care im sune ca bebe e super truper... Si l-am f..-bip-..t in gura pe nesimtitul asta de imbuibat. P5obabil ca e un excelent profesionist, un bun genetician, pi..-bip-..da masii ce o mai fi dar ca om e varza cu carne.
Offf, ce am facut? Am pronuntat cuvintele magice... MI-e foame.... Acum mi s-a facut pofta si trebe sa ma duc sa-mi fac varza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ma refer la eco 3D sau 4D cea in care se vede bebe bine si poti sa-i vezi trasaturile fetei,stie cineva?

teo

Mergi la inceput

Valentina22, daca ai o cezariana nu cred ca te mai lasa nimeni pe tine sa nasti natural. Deci si a doua nastere trebue musai sa fie tot cezariana... Eu asa stiu, dar nu am pretentia ca le stiu pe toate... Voi ce stiti fetelor????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Afibebe imi pare rau pt socrul tau....multa sanatate!
Teodora Mihailescu m-ai terminat fato cu pastaile tale cu usturoi si ardeii copti ....cine m-o fi pus sa citesc din urma..
Valentina22 da,poti fi constienta in timpul cezarienei cu anestezie locala...adica peridurala....si ne intoarcem iar la acul infipt in coloana,birrrr...prietena mea a incercat sa nasca asa( era obligata sa faca cezariana intrucit copilul era podalic),insa avind scolioza anestezia a prins doar pe o parte...asa ca s-a ales si cu lombalgie,si cu anestezie totala pina la urma...

Picca 29+ cu Matteo

Mergi la inceput

Andries-ule, Tom Degetel sa ma pupe-n gaura de la colacul de care ziceai... Chiar o sa imi iau unul cat o barca, cu gaura mare, special pentru pupaturile lui... Adica daca nu o sa fie capabil sa inteleaga ca sunt om, nu vaca...e problema lui fratica... Sunt o gramada de gauri sanatoase si necusute, unde mai pui ca sunt si disponibile...
Dar sincer nu imi fac probleme pentru el. Mie imi e ca o sa il alerg eu pe aici prin batatura. Ca al meu la cat de fricos e.... Cred ca un an nu o sa mai vrea sa se atinga de mine, ca sa nu imi faca rau. Pai el a inceput recuperarea gaurii de acusica. Nu mai exista subiectul sex la noi. Il mai sicanez eu asa la misto, dar adevarul e ca nici mie nu imi arde... Plus ca imi e frica. Pai mai am putin de asteptat si sa ma inec precum tiganul la mal? Nu se merita nenica... Daca nu aveam contractii si dureri, nu era bai. Dar asa... Lasa-l in pana mea de sex, ca am timp sa ma satur mai tarziu... Doar nu s-a terminat p..-bip-..ta tocmai la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

mey gata!! vaz ca io sunt unica terorizata aici sa speram ca la al doilea o sa fie mai bine!! De acum ma abtin, ca vad ca ma injurati asa... colegial. Sa dea Dumnezeu sa nastem usor!
Annisia imi pare rau ca ai avut atatea peripetii, stiu cum e, ca la mine la o sarcina precedenta n-au functionat injectiile alea.. oricum esti baftoasa, da-i in aia ma-sii de bani, copilul sa iasa bine, el e important.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Valentina22, daca ai o cezariana nu cred ca te mai lasa nimeni pe tine sa nasti natural. Deci si a doua nastere trebue musai sa fie tot cezariana... Eu asa stiu, dar nu am pretentia ca le stiu pe toate... Voi ce stiti fetelor????

Daca ai nascut prin cezariana cu mai mult de 2 ani in urma,poti naste natural urmatorul copil...

Picca 29 + cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu am 2 cunostinte care a doua oara au nascut natural si n-au fost probleme, desi prima sarcina fusese cezariana. Deci se poate.
A fost anul trecut aici un subiect pe tema asta.

Bey Andries, mai spune si ca pentru epiziotomie este bun Armon unguent, cicatrizeaza imediat, la fel ceaiul de zmeura este bun ca inmoaie colul. Na. Eu mi-am facut temele in privinta asta avand in vedere ca nu am cum sa nasc altfel decat natural. Sincera as fi chiar dezamagita daca m-as trezi cu cata mai taietura pe burta si mi-ar face astia cezariana.
De colac am auzit si eu, dar am auzit ca exista unul special la tehnico medicale, special pentru dupa nastere, care e mult mai solid, cu "gaura" corespunzatoare sa nu cazi in ea. Sorry de exprimare.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput