3 zile la mare - cadou pt parinti ....

3 zile la mare - cadou pt parinti .... | Autor: ramonzca79

Link direct la acest mesaj

hellooo everybody!!!...parintii mei aniverseaza anul asta 30 ani de casnicie si m-am gandit la o surpriza....sa le platesc 3 zile la mare...nu au mai fost din 89 si cred ca s-ar bucura...stiu ca mai mult nu ar sta....m-am tot rugat de ei anii trecuti sa mearga in statiuni si nu vor la bilet de 18 zile dar nici mai putin.....insa pe litoral 3 zile cred ca ar fi super....

unde ma sfatuiti sa iau bilet??? e vorba de 31 august- 3 sept ..deci 3 nopti...mi-ar placea in Mamaia dar unde???nu am f multi bani ...chiar atunci o sa ma intorc din conecdiu si o sa fiu leftera...stiu ca biletul pt ei il iau inainte dar totusi....nu as vrea sa depasesc 6-7 mil...

pleaseeeeee....astept sugestii de un hotel 2-3 stele bunicel...

un an de convietuire-13 august

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

ce stiti despre hotel Central din Mamaia?dar Majestic din Olimp???Rio din Jupiter????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Abia am venit din concediu, din Mamaia, de la hotel Dunarea 2*+, este situat in partea de sud a statiunii, langa Aqua Magic! Hotelul este renovat complet, baia curata, in camera mobila noua, termopane, aer conditionat, frigider, jaluzele verticale - foarte curat si placut! Noi am mers cu bilet, insa noaptea direct la hotel era 1.500.000 lei!
Este super alegerea... noi anul urmator tot acolo vom merge!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

claudiaaaaa...ai unnr de tel de la hotel???eu am nevoie in 1-2-3 sept deci probabil e mai ieftin...micul dejun e inclus???ceva poze ai???

Mergi la inceput