Gama de creme Garnier

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

quote:
Originally posted by LuisaTL

Buna,

Dory, mai exact ce crema ai folosit de la Garnier?
Parerea e ca ar fi trebuit inainte s-o testezi. Sa fi cautat mostre si sa vezi daca iti prieste crema respectiva.

Eu de pilda am avut o mostra de la o revista a cremei "comfort&repair" cu miere de salcam. Mi-a ajuns s-o folosesc de cateva ori ca sa-mi dau seama ca-mi face bine sau nu. Abia apoi cand am vazut ca e buna mi-am cumparat-o.

Singura crema naspa de Garnier cu care nu m-am impacat a fost Essentials. Am ajuns sa ma dau pe maini cu ea.
A..si mie imi pare rau dupa crema cu vitamina C care a disparut de pe piata. A fost prima crema din viata mea si mi-a facut mult bine. era grozava. Pacat ca nu se mai gaseste...

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Essentials este gama pe care o cumparasem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

quote:
Originally posted by Dory232002

Va multumesc ft. mult pt raspunsurile voastre fetelor.
Deja mi-am procurat si eu gama de care va-m spus si se pare ca este ft. buna, mi-am luat lapte demachiant care este si pt. ochi , lotiune tonica, crema de zi si crema de noapte.

Dory & Alexa

Luisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

am folosit si eu crema verde de la Garnier pe baza de brusture, dar m-am iritat, am facut niste bubite pe fata. eu am ramas tot la produsele romanesti pe care le gasesti la plafar (q4u) sau la apicola (apidermin).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu folosesc crema hidratanta + crema de noapte pt ten gras, ambele.

cea de noapte o folosesc mai din an in paste, dar crema hidratanta (una care e verde, are consistenta unui gel, intra fff repede in piele) o folosesc zilnic, mi se potriveste!

eu cred ca depinde de fiecare, o crema care uneia ii face bube pt altcineva poate fi un dezastru...

eu de ex am incercat tot felul de creme, nivea visage si altele, asta e singura care mi se potriveste, hidrateaza fata super - pana la crema asta ma cojeam intr-o veselie!

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Eu am folosit vreo 2 ani Garnier fructis.Sampon ptr par.Am fost multumita dar dupa un timp parca numai era acelasi.Am folosit si apa tonica de curatire dar parca era apa de ploaie...In general sunt extraordinar de multumita de produsele avon.La varsta de 14 ani am facut cunostiinta cu produsele avon si de atunci...nu ma mai dezlipesc.
Sunt foarte dezamagita ca aici produsele avon sunt foarte scumpe.De ex un ruj care in rom costa 5$ aici costa 15$ si mai mult...si nici nu au catalogul lunar ci de trei luni....cu produsele stau in urma...nu stiu cine are aici companie avon dar prea exagereaza!!!

Irina lui Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

am folosit si eu demachiant de la Garnier si am fost multumita. am folosit si gama de plaja, lotiunea usor autobronzanta, crema SPF 30 si lotiunea dupa plaja, sampoanele antimatreata (singurul mod in care am si scapat de matreata care nu trecuse cu nimic pana am descoperit acest sampon) si mastile pt. par uscat si cea pt. par vopsit. eu am fost si sunt multumita de produsele lor si nu mi-au aparut niciodata bubite de la niciun produs de la aceasta firma. cred ca depinde mult de tipul pielii si cat de sensibila e pielea in general.
e adevarat cremele de fata de la ei nu le-am incercat, inca, eu nu prea le am cu astea, pot folosi orice crema de fata, nu am probleme.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Tocmai am schimbat si eu gama Nivea cu cea Garnier, din curiozitate si din dorinta de a mai incerca ceva nou. Am cumparat crema de zi cu miere "Repair & Comfort" si cea de noapte anti-rid (este intr-un borcanel rosu). Sunt foarte multumita de ele si chiar vreau sa-mi cumpar si lotiunea tonica, demachiantul si vom mai vedea.Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna,

Eu mi-am cumparat de curand crema regeneranta de noapte Garnier "NUTRITIONIST". Sunt ff multumita!!
O folosesc de 2 saptamani si deja tenul e mai odihnit si surprinzator are efect de netezire. De obicei...nu vedeam cine stie ce rezultate. Plus ca e ff placuta...miroase grozav!

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput