Vesti bune de la geo!
Raspunsuri - Pagina 4
n/a spune:
Cristina, mesajul meu era ptr Geo, titlul subiectului se intituleaza "vesti bune de la geo" ... daca as fi avut posibilitatea sa-i spun in privat ce aveam sa-i spun, nu as mai fi scris aici, crede-ma pe cuvint ...
Nu cred ca am deviat subiectul, am scris ce aveam pe suflet ptr Geo si Otilia ... nu am scris absolut nimic jignitor referitor la nimeni ... dupa mesajul meu a mai fost un mesaj care acum este sters si la care a raspuns Adela ... nu vreau sa dau vina pe nimeni ptr devierea subiectului, dar nici nu accept ca cineva care nu ma place din motive puerile sa ma gaseasca drept tap ispasitor.
Daca vrei mai multe explicatii, prefer sa discutam in privat!
ruxij spune:
Fetelor, va rog mult sa nu va mai certatzi! A fost vina mea, eu am deviat subiectul. Sofie nu are nici o vina. Imi pare rau, imi cer scuze pentru greshala si hai sa ramanem la subiect la topicul asta. Mutatzi alte dispute la sectziunea de certuri si bancuri. Felicitarile pentru Teo si Ivory au deasemenea sectziunea lor etc. Asteptam sa vedem daca ne mai povesteste Geo ceva din Frantza maine.
Va pup!
Ruxi
Otilia spune:
quote:
Initial creata de desprecopii
Ca moderatori ai acestui forum, si din egala dragoste pentru toti cei care isi strica ochii holbandu-se la monitor pe acest site - simtim nevoia sa calmam niste emotii care ar aduce prejudicii sentimentului de 'apartenenta' la o comunitate unica in internetul de limba romana.
Dupa parerea noastra, atit Geo cit si Nimeni, ca noi toti de altfel -au dreptul la propria lor viata si intimitate. Faptul ca relatia lor nu a functionat - nu spune nimic nici despre unul si nici despre celalalt. Sa lasam asadar vietile lor sa mearga mai departe, in liniste - sperind ca amandoi isi vor gasi implinirea in alte circumstante si ... sa nu cadem in greseala de a judeca o situatie despre care avem prea putine amanunte.
Atit 'geo' cit si 'nimeni' ne sunt in egala masura dragi si importanti - uff ! ...
Prin vointa destinului, amindoi se afla printre noi. Avem ocazia unica sa traim o realitate ce seamana cu fictiunea. Sa ne bucuram si sa ii pretuim pe fiecare in parte - asa e o familie adevarata!
cu respect si prietenie,
al vostru
Pentru parinti... despre copii!
n/a spune:
Ruxi esti o dulce ca intotdeauna!
Si da, da, astept si eu cu nerabdare mai multe vesti de la Geo ... deschid forumul in fiecare zi, doar, doar gasesc ceva ... Otilia zi-i ca intelegem ca-i indragostita si fericita, da' sa-i fie mila si de noi...
karlla spune:
Fetelor, eram gata sa-i propun Otiliei o afacere.
Sa va luam o poarta, o banca si semintele de floarea soarelui.
Altceva n-avem de facut? Lasa-tii pe ei sa-si aleaga calea vietii lor. In afara de mult noroc si fericire in viata, cred ca nu mai este nimic de adaugat.
No...puteti sa-mi sariti si mie in spate....eu va las.
Veve spune:
quote:
Originally posted by karlla
Fetelor, eram gata sa-i propun Otiliei o afacere.
Sa va luam o poarta, o banca si semintele de floarea soarelui.
Altceva n-avem de facut? Lasa-tii pe ei sa-si aleaga calea vietii lor. In afara de mult noroc si fericire in viata, cred ca nu mai este nimic de adaugat.
No...puteti sa-mi sariti si mie in spate....eu va las.
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
Reliana spune:
Din pacate s-a ajuns la ceea ce nu s-a vrut cu acest subiect. Personal as vrea sa spun ca fiecare are o parere anume, nu suntem toti acelasi tipar, si nu cred ca se cade sa-i criticam pe altii, indiferent de calea pe care au ales-o īn viata. Sincer ma bucur pentru Geo, ma bucur si pentru Teo, si vreau sa le doresc tuturor numai bine. Geo sa fii iubita si sa ai cui sa-ti daruiesti inima. Teo capul sus, ca fiecare face greseli īn viata, chestia este sa fim īn stare sa īnvatam ceva din greselile trecutului.
Cu aceste cuvinte am sa īnchid acest subiect, si am sa va ofer posibilitatea de a deschide altul daca cineva are ceva de obiectat! Haideti sa fim din nou familia mare si unita, care am fost si pāna acum si sa le uram celor doi fericire si bucurii, si sa-i invitam sa ne recāstigam īncrederea lor pentru o mai buna colaborare!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16