de ce credeti in naturisti dar nu in doctori?
Raspunsuri - Pagina 20
b.nica spune:
trebuie sa facem ceva cu caldura asta ca ne strica "simtirelul" si logica; voi nu vedeti ca din cauza caldurii am luat-o pe de laturi,sau mi se pare mie?si am devenit agresivi,animalici!
adusca spune:
io-s migrenoasa, deja 90% din forum a aflat de mult.
ce-am incercat? evident medicina aleopata (asta-i cea clasica cre'ca cu hapuri), evident n-o tinut, dar macar medicii m-au prevenit ca n-am leac.
apoi acupunctura, asa, vreo 60 de sedinte, au bagat ace-n mine de m-au facut sita.
homeopatie in trei randuri.
fitoterapie (ah, cat fan am bagat in mine, de asta am io sanii mari, mi-a crescut ugeru' ca la vaca)
meloterapie - terapie prin muzica
cromoterapie - terapie prin culori
masaje la greu de ma dadilam de dardaiau peretii
a incercat un medic sa ma hipnotizeze, era cat pe ce sa adoarma el.
bioenergie, de trei ori.
slujbe la biserici si manastiri - nenumarate
internare la clinica yoghinilor de la Durau - Amrita (imediat dupa ce am plecat a izbucnit un scandal mediatic in legatura cu clinica, da' smorio de-i vina mea)
m-au bagat sub piramide sa ma energizeze
reflexoterapie de doo ori
si decantece la babe vrajitoare tot de doo ori
rezultatul: ZERO.
explicatia tuturor a fost: "n-ai crezut, conteaza sa crezi in terapia respectiva"
ete canci, deci toate se bazeaza pe autosugestie, nimic mai mult.
migrene mai am crunte si acum, dar se mai gaseste cate o ruda sa ma sune si sa-mi spuna ca au vazut la OTv un vindecator, fac alergie.
fetele de pe DC
Andrada spune:
C-ai pus accentul corect adusca!.
Am avut un bucatar (Pepin) tare drag la inima, pina zilele trecute cind a zis ca friptura se ia de pe foc citeva minute inainte sa fie gata (mai zisese el odata si de omleta dar l-am iertat).
Pai daca as stii cind e friptura gata (necum 2 minute si 43 de secunde INAINTE) as mai avea nevoie de el???
La fel si cu homeo, daca e numa chestie de credinta ce sa ma incurc cu ei cind stiu altii care au facut minuni mai mari...
Ce sa zic mie imi place sa vad molecula cum se leaga de ceva, altfel totul e dilutie pentru mine...
Llaura te ajut cu placere daca zici ca esti ciuciulete.
Pai quarcul pe alelele n-a fost surprins niciodata asta insa nu i-a impiedicat sa concubinezeasca fara nerusinare sub ochii nostri, in forme homeopate personalizate. Aia cu personalizarea homeopata e criminala mei...
Mi-aduce aminte de scriitorii aia la cafenea la Ada Kaleh si cereau cafele una neagra si tare, altul o voia slaba si cu zahar...etc ca numa turcul stia sa le faca exact la comanda. Chelnerul ia toate comenzile se duce dupa perdea si tipa bucatarului: 15 turcesti...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
denizel spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Nu inteleg de ce, in ciuda faptului ca limba româna este bogata in metafore si alte figuri de stil, capabila de schimbari bruste de sens dar si de alterari fine, unele persoane crezandu'se subtile sunä totusi ca un buldozer invartindu'se intr'o gradinita!
Am oroare la ideea ca as fi putut fi inteleasa gresit in ultimul mesaj (cre' ca m-a speriat b.nica cu 'animalicii' aia )
Xeno, ma refeream strict la insusuiri nedorite, ce rezulta dintr-o intelegere eronata a unor episoade (gen Avram).
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
vikinga spune:
Am crezut ca numai mie mi-a zis acupunctoru' sa-mi imaginez ca alerg goala pe o plaja insorita si sa ma concentrez numai pe senzatii cit mai placute. Cica sa-mi imaginez ca arat ca Cindy Crowford:)) Mi-a pus si o muzica silentioasa in casti. Dar cum deschideam ochii vedeam acele alea in frunte si ma lua cu frisoane:)Pin' la urma am slabit cu sportu' si foamea. Ca avind fixatia slabitului am incercat-o si pe asta, ca suna bine oferta. De la ce vine numele de homeopatie? Care e orginea numelui, stie careva? Am dat eu pe google dar nu am gasit nimic. Eu pe aici nu prea am auzit de astfel de terapii, de fapt la subiectul de fata am mai citit unele chestii pro ori contra. Tot e ceva, sunt informatii, pareri. Cu toata sinceritatea nu am auzit neamt vorbind de homeoterapie, poate aici ii zice altfel, mai stii. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
vikinga spune:
Adusco acu' pe bune, eram amindoua goale pe plaja aia unde trimite acupunctoru' pe toata lumea:)?Oricum rezultate nu a dat si alergate si pline de ace:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Andrada spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Am crezut ca numai mie mi-a zis acupunctoru' sa-mi imaginez ca alerg goala pe o plaja insorita si sa ma concentrez numai pe senzatii cit mai placute. Cica sa-mi imaginez ca arat ca Cindy Crowford:))
da ce-avea acupunctorul? i-a trecut?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Marox spune:
Acu' vreo 10-11 ani, in marea firma din Bucuresti unde lucram, aparuse moda homeopatiei. Da, era o moda. Una din colege descoperise un cabinet unde oficiau 2 medici, frati. Se specializasera in tratamente homeopate.
Cind o pacienta ajungea pt prima oara la ei, mai intii avea parte de un interviu care dura cam o ora. Care erau intrebarile, n-am aflat niciodata exact pt ca totul era invaluit intr-o aura de secret bine tinut. Erau intrebari personale, despre familie, prieteni, sanatate, loc de munca. Abia dupa acest serios interogatoriu, in a doua sedinta, primea pacienta bilutele mult dorite.
Faima doctorilor astora se raspindise prin toate departamentele. "Initiatele" se stringeau pe la colturi si susoteau intre ele si, inevitabil, se gasea cite cineva dornic sa faca parte din confrerie si le cerea adresa cabinetului.
Cum s-a terminat toata povestea asta, dupa cit timp s-a dus moda, n-o mai stiu ca am plecat din tara.
vikinga spune:
quote:Astora de vroiau sa slabeasca asa li zicea. Sa-ti imaginezi ca toate dimensiunile sunt divine, sa le "vizualizezi"Oare femeilor ce vor sini mai mari ce le zicea ca ar trebui sa-si imagineze:)Aglomeratie mare pe plaja aia, va zicVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Originally posted by Andradaquote:da ce-avea acupunctorul? i-a trecut?L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Am crezut ca numai mie mi-a zis acupunctoru' sa-mi imaginez ca alerg goala pe o plaja insorita si sa ma concentrez numai pe senzatii cit mai placute. Cica sa-mi imaginez ca arat ca Cindy Crowford:))
Carmi spune:
quote:
Am crezut ca numai mie mi-a zis acupunctoru' sa-mi imaginez ca alerg goala pe o plaja insorita si sa ma concentrez numai pe senzatii cit mai placute. Cica sa-mi imaginez ca arat ca Cindy Crowford:)) Mi-a pus si o muzica silentioasa in casti. Dar cum deschideam ochii vedeam acele alea in frunte si ma lua cu frisoane:)
Pin' la urma am slabit cu sportu' si foamea. Ca avind fixatia slabitului am incercat-o si pe asta, ca suna bine oferta.
De la ce vine numele de homeopatie? Care e orginea numelui, stie careva? Am dat eu pe google dar nu am gasit nimic. Eu pe aici nu prea am auzit de astfel de terapii, de fapt la subiectul de fata am mai citit unele chestii pro ori contra.
Tot e ceva, sunt informatii, pareri. Cu toata sinceritatea nu am auzit neamt vorbind de homeoterapie, poate aici ii zice altfel, mai stii.
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Citeste www.info-portal.ro/articol/ce-este-homeopatia/1776/1/sclero-dermato-miozita/" target="_blank">aici
Vik, e si pe aici la moda, citesc prin reviste. Cauta pe google.de sa vezi ce si cum.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)