de ce credeti in naturisti dar nu in doctori?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

eu cred ca are deja destule motive de sinucidere.

In situatia lui, eu oricum as avea

"Sunt tanar, Doamne!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100378

Un film tulburator despre suferinta si taria de a o infrunta
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-1755389395237049917&pr=goog-sl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nu, de ce, ca n-are ca toata lumea o pisica alba si una neagra, are doua negre, denota consecventa...

PS. cazul clasic de consecventza nu vi-l spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Nu inteleg de ce, in ciuda faptului ca limba romāna este bogata in metafore si alte figuri de stil, capabila de schimbari bruste de sens dar si de alterari fine, unele persoane crezandu'se subtile sunä totusi ca un buldozer invartindu'se intr'o gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

quote:
Originally posted by brendamitran
Nu cumva ai fost printre primii care au atacat?
Era suficient sa-ti spui parerea,asa cum pretinzi ca ar fi trebuit sa se faca......
Insa unele postari ale tale(si subliniez unele,pentru ca incepusesi frumos discutia,si chiar era interesant ce spuneai,dar te-ai lasat furata de valul aluia cu cornitze) au fost cel putin ironice in ce priveste parerea altora despre subiectul in cauza,sau chiar in ce priveste subiectul in sine....de ce trebuia?
Nu era mai simplu si mai frumos sa-ti spui parerea,sa spui ca tu nu crezi,ca nu vrei sa crezi,si cu asta basta?
Acum e dragutz ca tot tu contraataci,spunand ca unii au fost rautaciosi.....

arata-mi te rog unde am contraatacat, am raspuns doar la acuzatii, e interzis? Spre deosebire de altii io chiar ma bucur cand sunt atacata personal, inseamna ca interlocutorul a epuizat toate argumentele logice (sau nici n-a avut vreodata) si, mai mult decat atat, si-a pierdut cumpatul si capacitatea rationala in fata argumentelor aduse de mine si n-a mai gasit altceva mai 'inteligent' de spus decat o insulta

Pe mine n-o sa ma vezi scriind la un subiect doar ca sa spun "io nu vreau cred asa ceva", sau "va spun io sigur ca e adevarat pt ca il stiu pe Xulescu care s-a vindecat de cancer dandu-se de trei opri peste cap si spunand catelus cu paru cret inainte de micul dejun". Daca fac o afirmatie aduc argumente rationale si astept de la interolocutori contraargumente de acelasi tip. (de la cei ce sunt capabili de asta, stiu ca nu e la indemana oricui)
Din pacate de data asta nimeni nu a intervenit cu astfel de remarci documentate si logice ci numai cu exemple si atacuri la persoana (unele chiar grosolane ca cel de mai sus referitor la sinucidere).
Ceea ce demonstreaza (daca mai era nevoie ) ca am dreptate si ca "tratamentele alternative" nu-s decat "credinte" adica sarlatanii nesustinute de nici un argument rational.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Nu inteleg de ce, in ciuda faptului ca limba romāna este bogata in metafore si alte figuri de stil, capabila de schimbari bruste de sens dar si de alterari fine, unele persoane crezandu'se subtile sunä totusi ca un buldozer invartindu'se intr'o gradinita!

esti atat de subtil incat ma faci sa iau si eu niste "bilute" ca sa nu primesc un avertisment si ca sa fiu capabila sa inteleg ce ai vrut de fapt sa spui.sunt convinsa ca doruletz o sa ma lumineze inainte de a inghiti "bilutele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by CryssUK

eu cred ca are deja destule motive de sinucidere.
In situatia lui, eu oricum as avea

Nu e totusi interesant cum persoane cärora sufletul li se pare indispendabil in orice tratament, sfarsesc prin a exprima (dintr'o pozitie periculos de vecina cu promiscuitatea) judecati pe care , eu unul de exemplu, nu le'as putea gāndi nici despre cei ce cred ca Pamāntul este plat si ca Soarele se īnvārte in jurul lui?

Atitudinea asta nu este īnsa decāt articularea celor precedente, care dosesc sub aparenta blajina a lui "Sa nu dea Dumnezeu sa ajungi bolnav" traditionala urare romāneascä "Mori mä dä'te dracu!"

Mergi la inceput

Tovar'sha, dl moderator se injura cu userii si e si off-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Oi, iar avem moderator la frigare cu piure

ChrisUK ar merita un cartonaj numa ca drept judecind a fost provocata: xeno i-a zis dextroza ordinara la oscilo-cox-cisul ei de tableta, asa ceva nu se face, cit de ermetic sa fii lipita de natura sa ierti...

Xeno e jignire virtuala si atac la persoana homeopata daca exista cel putin o sansa intr-un milion de milion de milioane ( am practicat o dilutie indrazneata de 100CC) sa gasesti macar o alelele parasita de umor,

A

PS pe de alta parte dupa aceeasi lege homeopata ma intreb daca sa zicem un quark de prostie a picat in apa...ptiu...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Tovar'sha, dl moderator se injura cu userii si e si off-topic.

No...io zic sa bagi o reclamatie ca este la moda :-)) Acu' nu-s io tovar'sa , da' chiar vroiam sa intervin la chestia cu sinuciderea, ca mi se pare deplasata rrrrau; da' nu intervenii tocma' ca sa nu stric chakra sobiectului, taman' ca-s moderator....

CryssUk, pe bune, ai o bila neagra :-((

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada
un quark de prostie a picat in apa

Pana una-alta, influenta cuarcului asupra alelelelelelei recesive si sensitive la pisici mai mult sau mai putin negre nu a fost, dupa stiinta mea, dovedita stiintific, materialist si ne-dialectic.

PS. neaparat tb sa ma cert cu cineva, m-a prins o sfanta de ploaie si m-a murat la piele.

Mergi la inceput