de ce credeti in naturisti dar nu in doctori?
Raspunsuri - Pagina 13
brendamitran spune:
Ah.....si vrei sa stii si despre Gerson? Cel care a initiat terapia in sine?
Ca un amanunt,pot sa-ti spun ca a murit in conditii dubioase,dupa ce a incercat sa-si promoveze studiile legate de aceast tratament(oare s-au simtit amenintate unele industrii precum cea a medicamentelor?)
Uite,poti citi si despre el:
http://www.gerson.org/
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
doruletz spune:
hai ca intraram si in dosarele X, iata si conspiratia aspirinei care l-a ucis pe Gerson, vindecatorul... Ma intreb de ce nu l-o fi aparat industria agro-alimentara, ei aveau doar de castigat de pe urma unuia care trata cancerul cu cafea
(tot ca un "amanunt" omul e mort inca din 1959, cand abia se descoperise structura ADNului, e clar cat de multe stia el despre cancer la vremea aia...)
PS iata si "medicamentele" propuse de Gerson, pe langa "spalaturi cu cafea" mai sunt si "injectiile cu ficat crud", toti agroalimentarii ar trebui sa fie in extaz
http://www.gerson.org/g_therapy/default.asp
* Potassium compound
* Lugol's solution
* Vitamin B-12
* Thyroid hormone
* Injectable Crude Liver Extract
* Pancreatic Enzymes
* Enemas of coffee and/or chamomile
xenocid spune:
Nu era rea idee lui Douglas Adams de a se construi un Aparat de Crezut.
Un Aparat care sa te salveze de corvoada de a deveni social onorabil inghitind in locul tau tâmpenii unanim acceptate ... in Vaslui de exemplu.
Un Dispozitiv pe care sa'l poti seta pe 'Maxim' si sa inceapa sa fie convins de lucruri care i'ar face pe cei din ... Kansas de exemplu sa se tavaleasca pe jos de râs.
brendamitran spune:
revin la postarea de azi dimineata........
sunt libera sa cred ce vreau....de ce trebuie sa faceti bancuri pe marginea a ceea ce cred eu? sau sa polemizati? sau sa combateti?
doruletz draga,am senzatia ca faci parte din categoria celor care scriu numai ca sa scrie si a vanatorilor de subiecte....ceva concret poti sa spui?
Pentru cultura ta generala,legumele cresc de ani de zile cu ajutoare nu tocmai naturale,animalele sunt hranite la fel de putin natural.....erau inca doua industrii care se vedeau amenintate.......
esti in stare sa-ti imaginezi de ce?
BRENDA
FOREVER YOUNG
xenocid spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
animalele sunt hranite la fel de putin natural.....
Pe mine, chiar azi dimineata m'a calcat o vacä pe picior in McDonalds
brendamitran spune:
pai vezi? exact ce spuneam.....si cate vaci din astea sunt........
BRENDA
FOREVER YOUNG
speed spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
animalele sunt hranite la fel de putin natural.....
Pe mine, chiar azi dimineata m'a calcat o vacä pe picior in McDonalds
ce cautai in mcdonald's ?? pe bune acu...
doruletz spune:
brenda "draga", se pare ca excesul de cafea nu are doar efecte benefice ci induce si agresivitate nejustificata, tu ne-ai invitat sa citim despre gerson si sa ne convingem singuri despre extraordinarele lui terapii, eu am comentat ceea ce am citit pe siteul dat de tine, nu asta era scopul pentru care ne-ai trimis sa citim acolo? sau voiai doar sa 'ne convingi' sa trecem cu totii la spalaturi 'concrete' cu cafea?
Altfel, te asigur ca nu ma intereseaza absolut deloc sa aflu cat ficat crud al unor vaci "hranite natural" (cu tacos probabil ) isi injecteaza Xulescu de pe forum si nici cata cafea foloseste la spalat.
Tu "esti in stare" sa intelegi ca discutam idei si nu persoane?
denizel spune:
quote:
doruletz draga,am senzatia ca faci parte din categoria celor care scriu numai ca sa scrie si a vanatorilor de subiecte....ceva concret poti sa spui?
Protestez!!!! Da' vehement, nu asaaa...de kiki!
Inteleg ca unii dintre noi is..., altii sunt..., altii scriu..., altii is buni de... etc, samd. Dar... sa spui despre un user ca Doruletz ca 'scrie numai ca sa scrie' si ca vaneaza subiecte, fara sa spuna nimic concret, mi se pare de-a dreptul penibil. Ce-aveti fratilor? Chiar nu puteti ingadui faptul ca nu toti oamenii gandesc la fel cu voi si ca uite, na, Doruletz nu si-ar injecta ficat crud in vena? (o fi tot de ala de ratza , mai Membruletz? Este ca preferi de o mie de ori urma de ficat de ratza?:-)))
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
denizel spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Originally posted by lilianasoare
Regret ca nu intelegeti activitatea de autentic apostolat dusa de Xenocid in lupta sa pentru combaterea obscurantismului, misticismului si superstitiilor
Of Liliana , fac si eu ce pot. Am fost mai multi la inceput dar din pacate cel ce a spus primul "Sa fie Lumina" s'a ramolit räu, da räu de tot.
Vai, cum uitam...
Draga Xeno, deoarece ideile, cuvintele, conceptele, conceptiile, explicatiile, puterea mea de a te intelege, s-au epuizat demuuult in conversatiile cu tine, nu pot sa raspund decat: AAAAAAAAAAAAAAAA! .
Nu te speria, pana maine imi revin .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.