Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
cynthia_ spune:
Salut fetelor!
Zeririluiza si sweetgys, ati avut dreptate am fost la medic si mi-a zis ca valorile care mi-au iesit la analize sunt normale la o sarcina , m-am stresat degeaba, dar acum sunt fericita ca e bine maine merg si la un eco sper sa fie bine si acolo.
Ralluca spune:
Neata, fetelor! Azi am o zi mai libera si m-am trezit pe la 9.30. Mi se pare super racoarea de afara.
Gatta, . Cu numele gasim noi solutie daca-s 2 fete, nu sunt deloc capoasa, important e sa fie sanatosi. Noi initial am vrut Adina pentru fata. Frumos, nu? Voi v-ati gandit la nume?
Angi, am vazut pozele cu bebele tau, arata suuuuper! imi faci si mie pofta sa merg la un 4d :-) eu pe al meu l-am vazut ca pe un mic extraterestru. Da' mi s-a parut simpatic oricum.
Ioana, da imi place numele tau - si mie si lui cumnata-mea . Am tot vrut sa te intreb, cred ca te stiu de anul trecut, cumva ai nascut cu Nayel? Eram curioasa daca tot tu esti :-) Felicitari pentru noul bebe !
Moira, mai bine un paracetamol daca nu merge fara; decat sa stai dupa aia cu teama... Mai stiu un leac babesc de la bunica mea - malai cald sau sare grunjoasa calda - intr-un saculet puse pe locul cu pricina. Sper sa nu spun prostii.
Zi frumoasa va urez tuturor, va pup
Raluca
13+ acum pare
gugushtiuc spune:
MOIRA poti sa iei ceva pt durere insa ca sfat evita-le pe cele care contin IBUPROFEN, ex. nurofen. Daca esti gravi sunt contraindicate in primul trimestru, iar daca nu esti gravi citisem undeva un articol detaliat in care era subliniat faptul sa ibuprofenul scade fertilitatea.
Si eu zic ca e bine sa mergi pe paracetamol.
iunie 2006
GUGU 15+
gugushtiuc spune:
ANCA76 vad ca suntem colegutze de suferinta. Eu am deja o luna de cand ma chinui cu burticutza si stau la pat sub tratament. De o saptamana abia am reusit sa scap oarecum de sangerari, insa acum ma lupt cu contractiile de burtica. Sa stii ca si eu ma simteam nasol de la utrogestan luat pe gura si am inceput sa iau vaginal. Am puricat net-ul in lung si in lat si am descoperit ca din contra, pe cale orala se mai pierde din efect(50% se metabolizeaza in ficat, si dureaza mult mai mult sa-si faca efectul asa). In plus am observat ca de cand am inceput sa iau pe cale vaginala au disparut sangerarile.
Iti urez bafta si multa rabdare ca avem nevoie. Daca vrei sa mai discutam pe subiectul asta trimite-mi un PM.
iunie 2006
GUGU 15+
gugushtiuc spune:
LAURA DIMITRIS referitor la " capul sus, la figurat" dupa cum spuneai in unul din mesajele tale, sa stii ca trebuie sa-l tin sus la propriu chiar daca stau lungita, pt ca tensiunea mea si asa mica scade de toooooooooooot din cauza lipsei de miscare si a injectiilor pt contractii pe care le fac, in sensul ca daca ar fi masurata ar aparea dubii daca sunt vie sau am dat coltu'.
iunie 2006
GUGU 15+
Ralluca spune:
Gugshtiuc, imi pare rau ca treci prin asta. Bine ca Gugu mic este bine, sper sa fie totul ok in curand si sa te poti bucura in voie de sarcina.
Cu greata cum stai, poti sa mananci? O fi buna putina ciocolata sau inghetata cu ciocolata pentru cresterea tensiunii?
Te pup, ai grija de tine! Uite, azi e putin mai racoare poate iti va fi putin mai usor
Raluca
13+
virgo spune:
Poti sa bagi linistita si o cafeluta , dar musai cu mult lapte . Ciocolata merge si ea , dar nu exagera .
Moira spune:
Merci mult pentru raspunsuri. Incerc sa nu iau nimic si sa stau linistita. Poate trece.
Sarcini usoare in continuare.
Moira
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Ralluca
Gugshtiuc, imi pare rau ca treci prin asta. Bine ca Gugu mic este bine, sper sa fie totul ok in curand si sa te poti bucura in voie de sarcina.
Cu greata cum stai, poti sa mananci? O fi buna putina ciocolata sau inghetata cu ciocolata pentru cresterea tensiunii?
Te pup, ai grija de tine! Uite, azi e putin mai racoare poate iti va fi putin mai usor
Raluca
13+
greata ma mai chinuie dar parca nu asa de rau ca alta data. Ieri am mancat si eu putina ciocolata dupa o bucata buna de timp. Mie nu-mi plac dulciurile, iar de inghetata nici sa nu aud. Oricum trag cu dintii inca doua trei saptamani si sunt sigura ca o sa se aseze lucrurile. Luni merg din nou la eco sper sa fie Gugu bine si sa-mi spuna dr ca s-a lipit placenta la loc, macar un pic.
iunie 2006
GUGU 15+