gradinita Waldorf langa Cismigiu?

incerc sa gasesc o gradinita Waldorf despre care am auzit ca se deschide langa Cismigiu, unde primesc pitici de la 2 ani...va rog mult sa ma ajutati cu informatii, daca aveti...
piciul meu are 2 ani si tare mult m-ar ajuta
multumesc mult!
iana
Raspunsuri

Witchie spune:
Si pe mine ma intereseaza! Daca stiti ceva de vreo gradi de-asta langa Cismigiu ar fi super.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pierdut mami

inaioana spune:
E o gradinita privata. Va trimit in pm nr directoarei.
Edit: Iana, ti-am trimis pe mail pt ca nu ai pm activat.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici

iana_pici spune:
multumesc, ioana!
o sa sun maine sa aflu mai multe...sper sa fie ok...m-am entuziasmat cand am aflat...mi se pare chestia asta cu gradinita foarte importanta si am emotii...
am vazut ca tu ai chiar 2 pitici - sa-ti traiasca!
pupici
p.s. ti-am raspuns si pe mail...eu de-abia incep sa ma obisnuiesc cu forum-urile...si sunt atat de multe mesaje!!!

matahut spune:
Va rog sa imi spuneti si mie ce aflati, pe pm daca nu vreti pe forum. A mea face 2 ani la anu, dar ma preocup de pe acum.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

iana_pici spune:
buna, Marina!
Gradinita e foarte mare...sigur nu sunt probleme de spatiu. Chestia buna e ca au dormitoare separate si nu dorm in paturi pliante sau in sala in care se joaca...(mie imi place asta)
am inteles ca aduc legume de la o ferma biodinamica (eu nu prea stiu multe despre asta dar pare ca sunt fara chimicale)
au si curte - acum era inca plina de nisip ca se mai renoveaza - in care vor sa puna iarba, flori, pietris...nisip...Ei merg foarte mult in Waldorf pe natural - jucariile sunt din materiale naturale
cel mai mult mi-a placut discutia despre Waldorf si am fost tare incantata ca educatoarele (cel putin cu care m-am intalnit eu) chiar vorbeau din suflet despre copil si se vede ca au foarte multa experienta (am inteles ca au lucrat si prin Germania la Waldorf si pana acum au tot facut Waldorf la gradinitele de stat)...adica, nu sunt doar niste tipe carora le plac copiii, si s-au apucat de gradinita asa...din senin - chiar par sa stie despre ce e vorba
pentru mine e important sa ma pot baza pe ce observa la copil si pe ce-mi spun ca nu duc copilul la gradi doar sa stea cateva ore undeva...vreau sa stiu ca cineva chiar se preocupa de el
mi-au spus cam cum arata ziua pentru copii si de ce e asa...cum sarbatoresc znotimpurile si momentele mai speciale
pentru mine e ok
daca vrei, poti sa suni sa te programezi la o intalnire...oricum, va tin la curent cu ce se intampla din toamna (sunt nerabdatoare!)
pupici!!!

anabordea spune:
As vrea si eu detalii depre aceasta gradi, eventual preturi, adresa, nr directoarei...Multumesc
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album

alexteo spune:
Despre ce gradinita este vorba?
Si de ce disscutati doar pe pm? Este secret numele si pe unde se afla?

matahut spune:
quote:
Originally posted by anabordea
As vrea si eu detalii depre aceasta gradi, eventual preturi, adresa, nr directoarei...Multumesc
Si eu, si eu!!!! SI eu vreau preturi si adresa exacta ca sa pot arunca un ochi pe acolo!
Multumim

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

copil_liber spune:
Str. Putul cu Plopi nr. 8, intrarea din Stirbei vav de Cismigiu
se lucreaza, dar puteti intra :-)